Alle artikler om mit friluftsliv

Alle artikler om mit friluftsliv ligger på denne side. Meningen er, at du som besøgende, ny eller tilbagevendende, finder alle artikler. Måske opdager du noget nyt.

Som den ligger nu, er den øverste den nyeste. Med tiden, når der kommer endnu flere, laver jeg et andet system. Den glæde – den tid.

Billedet fra december 2017, hvor jeg vandrede fra Bjerget til Skagen. Billedet er brugt til en “Kom og mød mig” i Skagen, da jeg nåede mit mål.

alle artikler om mit friluftsliv

Her kommer alle artikler om mit friluftsliv

Jeg gør mig meget umage med at opdatere bloggen. Enten med friluftsture, anmeldelser eller når jeg får noget nyt friluftsgrej. Jeg er efterhånden nået dertil, at jeg både til jul og fødselsdag ønsker mig nyt friluftsgrej.

Min vision med “Hannah In Colors” er at den skal bugne med inspiration og glæden ved frilufts, vandring og grej. Ligemeget hvad jeg har gang i, så skriver jeg om det herinde.

Hvis du vil have mere inspiration, kan du kigge på en af mine favoritter, Mette Mortensens friluftside “All-Out”. Du kan også læse min artikel da jeg mødte hende. Bare tryk på billedet nedenunder.

Med tiden kommer der mange flere tiltag, oplevelser og artikler.

Vælg din tag sky

Du kan også lade dig inspirere af mine tags med emner. Så opdager du måske et ny spændende emne. De største er dem med fleste opslag.

2017 2018 ALT DET ANDET ANMELDELSER ASIVIK AUGUST BRIAN BÅL BÅLMAD CAMØNOEN DECEMBER EFTERÅR FEBRUAR GASBRÆNDER GENDARMSTIEN GREJ HVERDAGENS FRILUFTSLIV INSPIRATION JULEKALENDER JUNI KULDE MAD MINI TRANGIA MØN NATIONALPARK VADEHAVET OKTOBER OPTIMUS OSPREY OSPREY ATMOS PARFORHOLD PATAGONIA REAL TURMAT SHELTER SKOV SOMMER SOVEPOSE SPEJDER SPORT SPONSERET TELT TURMAD VANDRENSNING VANDRING VESTKYSTEN VINTER VINTERVANDRING

Vælg en kategori

Her på siden er der mange kategorier. Måske virker det overskueligt. Herunder kan du vælge en kategori, hvorefter du så bliver sendt videre til siden.

2017 Alt det andet Anmeldelser Bibliotek Bushcraft Byvandring Camønoen Fisk med mig Friluftsliv Gendarmstien Hverdagens Friluftsliv INSPIRATION Jul Julekalender 2017 Julekalender 2018 Kategorier Lange vandreture i Danmark NATIONALPARK VADEHAVET Nordkyststien Nytår Opskrifter Pakkelister Samfund SOMMER VANDRING VESTKYSTEN Vestkysten i juni 2017 Vestkysten | December 2017 Vestkysten | Februar 2018 Vestkysten | Oktober 2017 Vestsjællands kyst | December

Alle mine artikler i friluftsliv kommer med garanti til at vokse. Så besøg siden engang imellem, når du vil have kigge efter noget nyt. Mit ønske er at du finder noget spændende og bliver inspireret.

På gensyn, vi ses snart igen. Husk nu og komme ud.

Grønt hjerte fra Hanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *