Anmeldelser

Anmeldelser af vandregrej er det jo faktisk ikke kun. Det er anmeldelser af grej til friluftslivet. Det er emnet på denne side. Her er alt fra virkelig små ting til store og ting.

anmeldelser af vandregrej

Anmeldelser af vandregrej og hvad du kan forvente

Anmeldelser af vandregrej er noget jeg tager seriøst. Lige fra en lille lufttæt flaske til mine telte. Det skal være ordentligt, ærligt og nemt at forstå. Spørg gerne, hvis der er noget du vil mere om. Mine anmeldeler er nemlig ikke nørdede. De er holdt nede på jorden.

Her på denne side finder du alle mine anmeldelser. Det vil jeg betegne som en guldgrube for dig som mangler lidt info om noget eller bare er nysgerrig efter nyt. Den sidste del kender jeg godt. Derfor er det mit håb, at du finder mine anmeldelser nyttige. Go’ fornøjelse.

Med tiden kommer der selvfølgelig mere. Jeg kan jo ikke bryste mig i, at have en friluftshjemmeside med få anmeldelser. Det går virkelig ikke. Men du kan trøste dig med at alt hvad jeg har haft med, kommer igennem min mølle. På godt og ondt.

Inden anmeldelserne finder vej herind, har jeg oftest haft udstyret med i op til et år og brugt det over flere 100 km. Det er din garanti til dig for at udstyret faktisk er blevet brugt i tilpas lang tid under forskelige vejrforhold og årstider.

Jeg skriver først mine anmeldelser, når jeg føler mig klar. Hvis der kommer en opdatering, så kommer det med.

Noget af det er sponsoreret. Det står inde i anmeldelserne om det er. Indtil nu har jeg sammenarbejdet med Spejdersport, Slagelse Camping & Outdoor Center og Campz.


Anmeldelser af vandregrej

MAD

REAL TURMAT

TELTE

HIGH PEAK SISKIN

WILD COUNTRY ZEPHYROS 1

ROBENS ELK RIVER 1

GASBRÆNDER

OPTIMUS ELEKTRA COOK FE

SOVEPOSER

ASIVIK TREKKER 3S

TØJ

ASIVIK SKALJAKKE TIL DAMER

HESTRA WINDSTOPPER HANDSKER

FJÄLLRÄVEN ABISKO LITE BUKSER

DEERHUNTER INSULATED FLEECE

VANDDUNKE OG FLASKER

NALGENE WIDEMOUTH DRIKKEDUNK

RYGSÆKKE OG TASKER

OSPREY HIKELITE 32

Anmeldelser af vandregrej galleri

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.