Arrangerede vandreture

Arrangerede vandreture har jeg længe drømt om at arrangerede. Jeg synes, at alle som har lysten og modet skulle vandre. Det er så godt for sjælen og humøret. Nu kan du booke din plads og komme med ud og få frisk luft. Lige nu er der ingen ture. Når der kommer flere annoncerer jeg det enten på Facebook, Instagram eller i nyhedsbrevet. Men indtil da, kan I da lige nyde nogle billeder fra de sidste ture.

prøvevandringen med de første gæster hannah in colors arrangerede vandreture vestsjælland slagelse bildsø strand bål piger kan også båle

Bål er det bedste i verden.

prøvevandringen med de første gæster hannah in colors arrangerede vandreture vestsjælland slagelse bildsø strand bål piger kan også båle

Så er der vejvandre selfie. Grunden til jeg ser så sur ud. aner jeg ikke. Måske fordi snart var forbi.

 

vandrensning lifestraw tude å prøvevandringen med de første gæster hannah in colors arrangerede vandreture vestsjælland slagelse tude å vandrensning

På vej ned til Tude Å og hente drikkevand.

Fra venstre ➡ Rasmus får lige en bål lektion på bordet. Der var nemlig afbrændningsforbud. Vi nyder den varme aften og laver mad på Bildsø strand. Rasmus prøver min bidske kædesav. Den er fantastisk og ligeså hurtig som en ivrig bæver. En fan mere.

Arrangerede vandreture med sikkerhed og tryghed

Lige et par sidste punkter, som er rart at vide, og som du måske har tænkt på. Hvis der ellers er noget du er i tvivl om, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Er det sikkert at betale hos Hannah In Colors ?

JA! Jeg har købt en pakkeløsning med betalingsgateway hos nemtilmeld.dk. De styrer alt det med sikkerhed omkring betaling. Derefter betaler du med dit kreditkort som du plejer, når du køber noget på nettet.

Betyder det noget for min bookede plads at Hannah In Colors er sponseret af Spejder sport ?

Nej, det gør det ikke. Mit fokus er på jer og vandreturen. Jeg viser gerne mit udstyr frem og fortæller hvis I viser interesse eller har spørgsmål. Desuden er disse ture mit eget initiativ og har intet med Spejder sport at gøre. Hvis du vil læse mere om mit sammenarbejde med dem, skal du læse her.

Jeg vil ikke fotograferes og har ikke lyst til at blive omtalt på Hannah In Colors

Intet problem. Du siger bare til så kommer du ikke med. Hvis du gerne vil med, men gerne vil se billedet inden, siger du bare til. Jeg værner om jeres privatliv og har respekt hvis denne vandring er et pusterum.