De fedeste fødselsdagsgaver

De fedeste fødselsdagsgaver er kun noget man kan drømme om. Vi har en regel hjemme hos os. Man må ønske sige lige hvad man vil. Det er bare ikke sikkert man får det.
Fødselsdags ønskerne var ikke mange, men til gengæld var de virkelig ønsket. Nu er det jo heller ikke mænge og antal der afgører succesen.

Har du ikke læst om min fødselsdag ? Så læs indlægget her

Min Brian vidste allerede hvad han skulle give mig. Ham ville ikke engang have nogle ønsker. Grunden var nok, at jeg allerede 1 måned før havde lyst til at “låne” hans outdoor ur. Et Casio ur. Men han mente, at jeg havde spist søm. Det skulle han selv bruge. Så ønskede jeg mig et. Manglen på et ur på mine lange solo vandringer har kun steget. Jeg havde vel lov at drømme om et Casio ur ?

Her er den så. På billedet nedenunder.

de fedeste fødselsdagsgaver hannah in colors outdoors ur casio 5700 SERIES DW-5750E-1 vandring
Mit krav var at det skulle være et holdbart ur om kan tåle vand, slag og stød. Ikke for tungt eller for stort. Den skulle vise 24 timers ur og kun være digital. Jeg kan ikke udstå PM og AM. Den skulle vise dato og dag på ugen. Der skulle være lys bagved og sidst skulle der være alarm i. Ja. jeg er en kræsen dame.

Jeg har allerede et fint hverdagsur fra Casio ur. Det er så smukt og jeg elsker det. Men det ville holde 2 sekunder i naturen. Det går ikke. Jeg er så glad for denne her.

Vil du også have så en ? Så kig på modellen på G-SHOCK hjemmeside her.

Jeg glæder mig meget til at have den på mine næste vandringer.

De fedeste fødselsdagsgaver kan også poppes up

Den næste lækre gave var også et ønske. Jeg hoppede af glæde da jeg flåede gaven op. Ja, jeg er en gavegris. Af min bedste kammerat havde jeg ønsket mig en pop up grill. Jeg fandt den ved et held. Efter en eftersøgning på Spejder sports hjemmeside efter noget helt andet, faldt jeg over den.

Mit designer hjerte sprang et slag over. Så genialt fundet på og designet, at jeg måtte eje den. Selvom Spejder sport sponsorer noget af mig grej, ønsker eller køber jeg også selv noget hos dem. Så den er ikke sponseret.

Engangs grill er ikke mig. Noget som ikke efterlader skrald i naturen eller producerer mere grimt at kigge på. Denne pop up grill er svaret på mine bønner. Jeg måtte straks ud at teste den. Det gjorde jeg så på en solo strandtur.

I kan se den på billedet nedenunder

de fedeste fødselsdagsgaver pop up grill jonas rylander red dot design winner 2012 vandring hannah in colors vandring

Den er så lækker. Jeg elsker den allerede. Der kommer en anmeldelse af den senere på året. Men for nu tester jeg den bare. I må gerne spørge ind til noget. Vil du tjekke den ud på Spejder sports side ? Så kig her.

Den har fået en reddot design award i 2012, hvilket siger noget om hvor genial den er. At den er gået forbi min næse, aner jeg stadig ikke. Jeg har stor respekt for reddot design vindere. Godt gået, Jonas Rylander. Du får et ? herfra mig.

Vil du se reddot´s hjemmeside med pop up grillen fra 2012 ? Så se her.

Eller vil du læse og se flere billeder på grillens egen hjemmeside ? Så kig her.

Den udmærker sig på flere områder i dens design. Så genial. Men det kommer jeg ikke ind på her. Det kommer i anmeldelsen senere på året.

Vil du læse de andre anmeldelser ? Så kig her.

Der skal knob og grøn reb til

Da eg sejlede, sad jeg mange timer i båden og kigget ud på havet. Det er også dejligt, men engang imellem skal der mere til. Derfor begyndte jeg på knob. Der var en knobbog og masser af reb. Den fik ikke for lidt. Så nu har jeg taget den gamle hobby op igen. Jeg kan hverken strikke eller hækle. Så det bliver til en masse knob.

de fedeste fødselsdagsgaver knob og stik bog bog stillinge strand hannah in colors vandring grønt reb

Knobbogen er også fra Spejder sport. Men den er ikke sponseret. Den var med i gaven fra min bedste kammerat. Der er alle de kendte, lidt pynt- og lege knob og nogle ukendte knob og stik. Jeg er allerede i gang.

Du kan se bogen hos Spejder sport her.

Hundetegn er ikke altid til hunde

Imellem de fedeste fødselsdagsgaver var der også et gavekort til vores lokale smykkehandler. Allerede for flere måneder siden, ønskede jeg mig et indgraveret hundetegn halskæde. Jeg blev så glad for den. Den er allerede bestilt. Så den er på vej.

Historien er, at da Brian og jeg havde et langdistance forhold, gik jeg med hans hundetegn. I ved det soldaterne har med. Savnet var knusende. Hundetegnet hjalp mig. Nu da han skal udsendes om lidt, hjælper det nye hundetegn mig. Jeg glæder mig meget til at modtage det. Vil I se det, når det kommer ?

Ikke alle gaver er til vandring og friluftsliv

Mange af mine gaver til jul og nytår er ofte noget til min vandring og friluftsliv. Men ikke alle. Min veninde og jeg giver f.eks hinanden ofte rigtige tøsegaver. OPI neglelak, øjenskygge eller som i år, en lækker mascara. Den glæder jeg mig også til at bruge. Så tak for alle gaverne. Vi ses igen næste år samme tid.

Pop up grillen blev testet på en fantastisk lækker strandtur. Her er lidt billeder til jer.

Og til sidst lidt flere stemningsbilleder

de fedeste fødselsdagsgaver knob og stik bog bog stillinge strand hannah in colors vandring sistema lille bøtte til dej pop up grill stillinge strand grøn bikini

De fedeste fødselsdagsgaver kom i år og to af dem blev medbragt og testet på stranden. Pop up grillen skal bruges meget mere. Den er jeg simpelthen så glad for. Så heldig en kartoffel jeg er. De fedeste fødselsdagsgaver kommer altid med alderen. Eller er det bare mig ?

Det var alt. Kan I hygge jer. Vi skrives ved.

? fra Hanne

You may also like...

2 Responses

  1. Jan siger:

    Det ser desværre ud til, at pop-up grill ikke længere kan købes hos SpejderSport.
    Den ser eller smart ud.

    • Hanne siger:

      Nej, det kan den ikke. Det er så tåbeligt. Jeg søgte på den forleden dag og kunne heller ikke finde den. Den er så smart. Elsker den. Men så må du finde den et andet sted. Desværre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.