Første nat i mit lillebitte 1 mands telt

1 mands telt og en rolig start på dagen. Dagen startede rigtig godt. Stille og roligt. Morgenmad, luftning af sovepose, storvask af 1 par trusser og satte solcellen ud ved første ledige solstråle.

hannah in colors vandring i danmark gerber gator coffee brewer mini trangia spejdersport wild country zephyros 1 1 personers telt 1 personers telt telt 1 person 1 mands telt
Mit lillebitte 1 mands telt
Fakta
Dag 3
Husby til Thorsminde
13 km i dag og 33, 7 km i alt

Så gik det ned af bakke. Allerede inden afgang. Jeg var så træt, så træt. Så jeg lagde mig ind i det tomme telt og sov er par timer. Det hjalp lidt. Pakkede resten. Skrev på sedlen som husejerne havde lagt til mig.

Jeg begyndte at trave, men humøret drillede. Selv min trofaste og loyale taske blankede mig af. Hvad foregik der ?

I Sdr. Nissum gik jeg ind til Brugsen. Købte mad, kaffe og vand. Og en Minions is. For hver bid kunne jeg mærke kraften kom tilbage. Bid for bid. Skrev lidt med Brian. Han gør mig altid glad.

Så kunne jeg ellers mærke, at jeg var klar. Da jeg traskede ud af Sdr Nissum, var den gode gamle Hanne tilbage. Hende som er stærk, sjov selskab og sej. Det gjorde mig så glad. Så vidste jeg at resten af dagen blev god.

Efter en kort vandring kom jeg til Fjand gårdbutik. Lånte deres toilet og købte en kaffe og spiste en stor is.

Jeg fandt ud af at alt i Thorsminde havde lukket om lidt, så manden i butikken gav mig en madpakke med. Hvor sødt er det lige ? Kylling med speltsalat til aftensmad og nybagt brød til morgenmad. Jeg har smør og pølse i tasken.

Fjand gårdbutik er et virkelig hyggeligt sted. Det har sjæl og en venlig atmosfære.

Gennemblæst nåede jeg næste overnatning

7 km til Thorsminde og ret meget lige ud. I længden er det drøn kedeligt. Så kom jeg forbi en opgang til klitten og tænkte “Jeg gør det sgu”

Jeg klatrede op med tasken på ryggen og da jeg stod allerøverst tænkte jeg “Wow, det skal mine søde følgere se”

Det var vildt sjove at gå live. Det blæste helt vildt. Når sådan en lyst kommer op i mig, så tænker jeg ikke på tasken med de 13 kg på ryggen. Så er der bare derudaf. I kan se live videoen neden under.

Jeg gik hurtigt ind til byen. Det var ved at være mørkt og jeg var træt.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fhannahincolors%2Fvideos%2F1466278726826671%2F&show_text=true&width=267

hannah in colors vandring i danmark gerber gator coffee brewer mini trangia spejdersport wild country zephyros 1 mini trangia spork patagonia nano puff husby vandring om efteråret merinould
Vågen, frisk og klar til at bekæmpe kriminalitet i merinould

Der er ingen sheltre, så jeg bankede på en rude, hvor jeg kunne se lys. Forklarede manden min historie. Han var cool med, at jeg slog teltet op i hans have.

Det lillebitte 1 mands telt

Så nu ligger jeg her i mit lille 1 mands telt i blæsevejret og skriver til jer. Det er næsten altid hyggeligt. Det er altid hyggeligt, at lille i teltet. Men at skrive dagens indlæg, når jeg er stangtræt og næsten ikke kan holde mobilen. Så er jeg for træt. 1 gang vågende jeg faktisk ved at den faldt ned i hovedet på mig.

Det lille telt gør det godt indtil videre. Det er nemt at slå op. Også i mørke. Der er reflekser på, så hvis jeg er ude og spadsere i mørke, finder jeg det ved at lyse på det.

1 mands telt burde at være nok. Men at finde et telt man stoler på og man glæder sig til at ligge i, er en meget personlig ting. Et 1 mands telt kommer i mange former, udformninger og farver. Jeg har ikke helt fundet MIT 1 mands telt. I ved hvad jeg mener. Et 1 mands telt som jeg bare elsker og stoler 100 % på.

Spis nok og vær i tophumør

Humøret i dag skyldes, at jeg spiser og drikker for lidt. Jeg skal vænne mig til at spise mere og indtage flere kalorier. Hjemme spiser jeg ikke ret meget. Eller rettelse. Jeg spiser når jeg er sulten. Stopper når jeg er 80 % mæt. Men på vandretur brænder jeg hurtigt mange kalorier af. Desuden er det godt, at have lidt og tage af. Ude tænker jeg så ikke meget hvor meget jeg spiser.

Tasken sad også forkert. Den har virkelig pisset mig af. Jeg ved den sidder perfekt på min ryg. Så hvorfor alt det pjat nu ?

hannah in colors vandring i danmark gerber gator coffee brewer mini trangia spejdersport wild country zephyros 1 mini trangia spork patagonia nano puff husby vandring om efteråret ondaftenvej hannah in colors vandring i danmark gerber gator coffee brewer mini trangia spejdersport wild country zephyros 1 1 personers telt 1 personers telt telt 1 person 1 mands telt
A’hva! Det kan man da ikke kalde en vej. Kan man ?

Efter en gennemgang af alle indstillingerne, fandt jeg endelig fejlen. Så sad den perfekt igen. Det kan godt svare sig, at kende sit grej godt. Kend din vandrerygsæk og du slipper for problemer. Det er ikke første gang jeg har rettet min Osprey Atmos til. Bare læs dette afsnit fra Camønoen “Intet signal betyder intet internet”

Det tager et par dage at finde mit vandre mojo. Den er der næsten nu.

Grønt hjerte fra Hanne

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.