Første orlov fra udsendelsen

Første orlov er hermed afsluttet. Velankommet hjemme igen i Slagelse efter at have smidt min skattemand Brian af i Kastrup Lufthavn.

Egentlig er der ikke sket noget sindsoprivende. I ved, ligesom når man er på en solferie sydpå. Man ligger ved poolen og læser en bog. Det er der ingen som gider at læse om.

Hvem gider at se endeløse billeder af os putte på sofaen til en film ? Jeg sover med garanti alligevel.

Læs også ““Når kæresten skal udsendes”

Men vi har hygget og her den sidste dag inden afgang, har vi fejret Flagdag i Slagelse.

Fantastisk dejligt gensyn med en burger

Jeg hentede ham i Kastrup Lufthavn. Han havde været afsted i 1½ måned og savnet var stor. Jo tættere tiden kom til landingen. Jo mere spændt blev jeg. Det viste jeg, at min placering var forkert. Jeg sad i ankomsthallen i terminal 2 og ventede. Der kom han ikke.

Han skrev tilbage, at han allerede var inde og ventede ved Burger King. Jeg gik ned og kiggede efter ham. Kunne ikke se ham. Sommerfuglene i maven rørte på sig. Lige pludselig synes jeg, at jeg så ham alle steder.

Op ad trappen mod Burger King traskede jeg. Da jeg løftede hovedet og min fod ramte det sidste plateau stod han der. Det gibbede i mig og jeg var ikke sikker på, at mine øjne så rigtigt.

Med en burger langt inde i gabet, gnaskede han løs. Hold op jeg blev glad for at se ham. Jeg fløj hen til ham og krammede ham længe. Længe stod vi bare helt tæt og krammede. Kyssede og grinede. Sikke en et dejligt gensyn.

I alt har han været hjemme i 10 dage. Vi har puttet, set tegnefilm, shoppet i Spejdersport i Næstved, været i byen og danse hele natten og spist lækker mad. Der er som sagt ikke sket noget. Lige som vi ønskede det.

Første orlov kræver lækker mad

Her kommer et udvalg af den lækre mad. Hvis du er sulten, så er det på egen ansvar.

Den første gang var kæresteaften. Vi klædte os pænt på og gik hånd i hånd på Meatery i Slagelse.

Se bare billedet nedenunder

hannah in colors flagdagen flagdagen 2018 udsendelse kæreste med en soldat første orlov entre cote meatery slagelse kæresteaften
Entre cote med dagens garniture og lækker rødvinssauce på Meatery i Slagelse

En dag var vi i Næstved, fordi Brian skulle shoppe i Spejdersport. De har jo som bekendt så mange lækre ting.

Han købte 2 Devold undertrøjer i merinould, 5 par blandet strømper og en grøn ildstål. Men den grønne ildstål fik jeg charmeret mig til.

Inden vi shoppede spiste vi lige en bid mad. Lakse salat på Café Strædéet. Det var godt nok en anderledes og lækker salat. Og den syrlige limonade var så mums. Lige noget for mig.

Bare se på billedet nedenunder.

hannah in colors flagdagen flagdagen 2018 udsendelse kæreste med en soldat første orlov lakse salat mejners cafe næstved
Lakse salat på Mejners Café i Næstved

Hjemme i Slagelse har vi også fået lækker mad. Her er det mega lækkert tømmermænds sushi fra Tatami.

hannah in colors flagdagen flagdagen 2018 udsendelse kæreste med en soldat Tatami sushi slagelse single menu c sushi
En nummer 140 fra Tatami. En “single menu c”

Dagen inden afgang spiste vi frokost på Kok Amok. Hvis du kommer til Slagelse en dag, så spis på Kok Amok.

En “Kokkens burger” med en blød bolle med sovs og unika ost. Drikkelsen var en citron/ingefær limonade. Mums.
hannah in colors flagdagen flagdagen 2018 udsendelse kæreste med en soldat  kok amok slagelse morgenbrædt brunch
“Morgenbrædt” på Kok Amok. Du krydser selv af mellem 20 retter som du vil have.

Normalt går vi ikke så ofte ud og spiser. Men første orlov kræver hygge og mad. Første orlov kræver også lækker mad hjemme. Vi elsker mad.

Flagdag 2018 blev også fejret

Flagdag 2018 lå også i den første orlov. Os som har en tilknytning til Hæren fejrer det. De udsendte, de faldne og dem som har tjent Danmarks værdier i udlandet bliver mindet og hyldet.

Vi nåede lige at se paraden i Slagelse. Der var ikke ret mange soldater. De fleste er udsendt. Men min soldat og hans deling er hjemme på første orlov.

Sidste år var jeg alene i København til Flagdag 2017. Brian var på øvelse i Oksbøl.

I kan se et billede her nedenunder

hannah in colors flagdagen flagdagen 2018 udsendelse kæreste med en soldat første orlov flagdag flagdagen 2017 københavn
Så mange mænd i uniform

Det var også dagen hvor jeg sludrede med B.S Christiansen. Jeg blev pludselig en forfjamsket teenager. Sikke en udstråling. Sikke en centreret og jordnær energi han har.

Her kan I se min egen soldat

hannah in colors flagdagen flagdagen 2018 udsendelse kæreste med en soldat første orlov soldat flagdag 2016

Alle 10 dage gik så hurtigt. Vi fik grint meget. Puttet. Set tegnefilm. Snakket om fremtiden. Og snart skulle jeg køre ham til Kastrup igen. Den første orlov gik så ubegribelig hurtig.

Afsked med en klump i halsen efter første orlov

Da første orlov var slut kørte jeg ham til Kastrup. I “Lille Blå” som er vores bil. Dejligt at hun kører igen.

I Kastrup fulgte jeg ham helt ned til sikkerhedskontrollen. Mindre kunne ikke gøre det.

Lige inden han skulle ind, vendte jeg mig om og krammede ham. Kyssede ham flere gang og hviskede til ham “Jeg elsker dig, skat. Vi ses om 2 måneder”

Klumpen i halsen voksede, mens vi stod der. At tænke på, at vi skal være så længe afskilt, første orlov gør mig helt svimmel. Det er voldsomt.

Da jeg først gav slip på ham, gik jeg til tilbage gennem lufthavnen, ud til bilen og jeg vendte mig ikke rundt. Jeg havde ikke lyst. Jeg savnede ham allerede. Der kommer ikke noget godt ud af langtrukne farvelscener med drænede følelser og ingen ende. Det lærte jeg da jeg arbejdede i børnehave.

Nu sidder jeg så herhjemme og skriver dagens artikel til jer. Her er stille. Her mangler noget. Men han kommer hjem igen. Imens og indtil da, vil jeg glæde mig over at have så stærkt et forhold med ligeså stærk en kærlighed.

Godnat. Jeg er træt og der er ikke mere at fortælle.

Grønt hjerte fra Hanne & Brian

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.