Et frieri og en virkelig lækker shelterplads

Frieri, sms og en sovepose burde ikke at have noget med hinanden at gøre. Men som ene vandrer og med den dejligste Brian hjemme, så løber følelserne nogle af med mig. Så om aftenen efter en helt vild dejlig dag satte jeg et frieri i gang. Fra soveposen over sms fra shelteret.

Men inden I får den historie, så er der først lige stærk vind og lækker frokost i Nationalparken Thy.

Fakta
Dag 9
8 km i dag og 109,7 km i alt
Fra Agger til Lodbjerg Shelterplads

Styw pelikan dag. Det hedder det herovre, når det blæser kraftigt.

Uld langt op af formiddagen

Jeg vågende i teltet og lå i et lille stykke tid og puttede. Gemte mig helt ned i posen og holdt krammede varmekraven med hænderne. Så dejligt. Humøret var højt og jeg var klar til dagen.

Da jeg var færdig med, at putte i posen, listede jeg ud uldundertøjet og gik ind på terrassen. Kiggede efter damen, fik øje på hende og vinkede. Hun smilte glad og vinkede tilbage.

Hun åbnede terrassedøren og jeg hoppede ind i varmen. Hun tilbød, at få mine ting ind, så de kunne tørre. Ja tak.

Hun smed en pind mere i pejsen, og hentede tørrestativet til mine ting.

Så var der morgenmad. Ristede boller, blødkogte æg, juice og ristede boller med tandsmør og pålægschokolade. Mums. Vi snakkede om alt muligt. Grinede af alt muligt. Sød var hun.

Efter morgenmaden gik jeg i sofaen og puttede. Der sad jeg så i uldundertøjet og med hue under et uldtæppe og skrev. dagens afsnit til jer. Så dejligt varmt og hyggeligt.

“Go’morgen Danmark” kørte lavt i baggrunden. Jeg bed mærke i alt det ufred og vold, som de snakkede om.

Nogle af jer har fortalt mig, at mine dagbøger fra mine vandringer er så dejlige positive og fredelige. Så jeg tænkte:

“Nu ved jeg hvorfor de siger, at mine indlæg fra mine vandreture er hyggelige og ventet”

For det andet, er da lige til at blive deprimeret af. Så jeg er stolt over, at vise et andet Danmark. Et vi kan være bekendt og glædes over. Udkants Danmark er fantastisk.

Damen skulle gå tur med hendes søn hund, så de ville følge mig på vej. Det blæste helt vildt meget. Blæsten river fat i min taske og tvinger mig ud af kurs. Tilbage igen. Hovsa.

Vi skiltes. Jeg sagde:

“Tak for kost, logi og din gæstfrihed”

Benene vandre ud i Nationalparken Thy

Jeg gik videre ud i Nationalparken Thy efter min destination. Ruten var kort, blæsten var strid og med sandfygning oveni, må min gang have set sjov ud. Ned af en bakke, kom der flere kraftige vindstød som skubbede mig nedad. Det er første gang jeg har prøvet det. Hold op blæsten var strid. Til sidst begyndte jeg bare at grine. Hvad kan man ellers gøre ?

Jeg overlevede dog og gik videre, hvor der var lidt læ. Pludselig slog sulten til igen. Så midt på grusstien med udsigt til Flade sø spiste jeg min frokost i blæsten. Det var så hyggeligt. Der er bare ikke noget som frokost i det grønne. Har jeg ikke ret ?

 hannah in colors vandring i danmark spejdersport spork patagonia nano puff vandring om efteråret asivik regnjakke Osprey atmos osprey osprey atmos patagonia nano puff vandring i danmark Aisvik regnjakke vindmølle Agger færgen bandana agger øde lodbjerg shelterplads national parken thy frieri

Pause og madpakke midt i det hele.

Videre gik det og efter kort tid, ankom jeg til destinationen.

Jeg var så begejstret. Brændeskur, bålsted, åben plads og et lækkert afskærmet shelter. Prøv lige at se nedenunder. Er det ikke lækkert ?

lodbjerg shelter hannah in colors vandring i danmark bål patagonia nano puff vandring om efteråret asivik regnjakke Osprey atmos osprey vandblære camelbag fjaltring osprey atmos patagonia nano puff vandring i danmark Aisvik regnjakke vindmølle Agger færgen bandana agger øde lodbjerg shelterplads national parken thy frieri

Badet i sol og helt øde. Jeg blev så lykkelig da dette syn mødte mig.

Jeg følte mig straks hjemme. Redte min seng. Fik det våde telt ud til tørring og tænkte hvad jeg skulle bruge alt den tid til.
Det plejer jo at være mørkt og sent, når jeg ankommer.

To bål or not to bål

Bål! Det skulle være et lækkert stort bål. Så kunne jeg lave kartoffelmos og bacon i gryden til aftensmad. Mums.

Jeg fik bålet i gang. Var jublede glad og så kom der et gigantisk efterårs regnskyl, som slukkede bålet – og mit håb for bål. Nå, ingen varm mad så. Uf! Det blev en bolle i shelteråbningen.

Våde vandrestøvler og en ny idé hannah in colors vandring i danmark spejdersport spork patagonia nano puff vandring om efteråret asivik regnjakke Osprey atmos osprey vandblære camelbag fjaltring osprey atmos patagonia nano puff vandring i danmark Aisvik regnjakke vindmølle Agger færgen bandana agger øde lodbjerg shelterplads national parken thy frieri

Hygge og mad i åbningen

Det var nu også godt. Resten af aftenen gik med at læse og besvare jeres kommentar.
Ringe til min bedste kammerat. Jeg skulle lige høre om min hund stadig var en god vovse. Det var hun. Heldigvis.

Et frieri og et overraskende svar

Ofte når jeg vandrer og har været alene længe, får jeg den der knugende savn efter min kæreste. Der er bare ingen som ham. Så når jeg ligger der. Alene og træt i min sovepose, har jeg en tildens til at fri til ham. En sms samtale kan starte helt normalt. Jeg var i mine følelsers vold. Men denne dag blev den vendt.

Så sms’ede jeg med Brian. Han var på vej i biografen så tiden var knap. Men jeg nåede, at fri til ham inden han slukkede mobilen.

“Mus, skal vi ikke gifte os?”
“Jeg troede det var mig som skulle fri”
“Jo, men nu kom jeg først. Endda over mobiltelefon, som ikke er særlig romantisk”
“Så bliver det et nej. Jeg vil fri et varmt sted. Face to face”
“Du kan fri hernede i min sovepose. Her er varmt og vi ville ligge meget face to face”
“Du har stadig dårlig humor, mus”
“Nej, den er vild god og tænk den skal du leve med resten af livet når du frier til mig”

Haha, tænk han afviste mit frieri. Det er groft. Anden gang jeg friede sagde han også nej. Denne gang var det på vej over Langebro på byvandring i København. Læs afsnittet her ➡ “Byvandring i København”

Efter mit mislykkede frieri lå jeg og gloede ud på naturen og så tilsidst et afsnit af “Dybvad” Jeg faldt hurtigt i søvn. Jeg var træt og trængte.

??? fra Hanne

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.