Generelle bestemmelser – Vestkysten

Generelle bestemmelser er for alles skyld og velbefindelse bliver vi nødt til at have nogle regler som gælder alle. Læs den venligt, så du er indforstået med de gældende regler i Hannah In Colors ved booking af plads på vandretur.

Generelle bestemmelser

Aflysning

1. Hvis DU aflyser

1.1 Skal det gøres senest 23. juli på mobilnummer 30 23 55 99 eller på hanne@hannahincolors.dk.

1.2 Hvis du aflyser indenfor ovenstående tidspunkt, får du 50% af det fulde beløb tilbage.

1.3 Hvis du aflyser efter 23. juli, får du ingenting af det fulde beløb tilbage.

2. Hvis JEG aflyser

2.1  Gør jeg det hurtigst muligt og senest 23. juli. Du får en sms og en mail.

2.2 Du får fuld tilbagebetaling inden 2 hverdage på din konto

3. Følgende tager Hannah In Colors ikke højde for

3.1 Strejke, naturkatastrofer, forsinkelser med offentlig transport eller andre force majeure. Her menes der “Hændelser, man ingen indflydelse har på, og som man ikke kan forudsige

3.2 Aflysning af vandreturen ved for få tilmeldinger. Mindst 6 deltagere skal med.

3.3 Ved for få tilmeldinger er Hannah In Colors i sin ret til at aflyse turen. Aflysningen er set ud fra et økonomisk perspektiv.

Ansvar og risiko

1. Ansvar og risiko

1.1 Vandringen sker på egen risiko.
Det er dit ansvar og finde ud af om du er dækket ind.
Hvis du er i tvivl om du er dækket, skal du kontakte dit eget forsikringsselskab.

1.2 Du har selv ansvar for dine private ejendele. Hannah In Colors dækker kun hvis skaden direkte er min skyld.

1.3 Du har selv ansvar for at nå turens starttidspunkt. Hvis du ikke ankommer i tide, bortfalder din ret til at få turens fulde beløb tilbage. Gruppen vil begynde vandringen på planlagte tidspunkt.

1.4 Hannah In Colors er ligeledes fritaget for enhver skade og ulykke som en gæst selv har påtaget sig. Dette gælder strejker, katastrofer, force majeure hændelser eller som er sket under gæstens egen forsømmelighed.

Delvis aflysning på turen

1. Delvis aflysning på turen

1.1 Hannah In Colors er i sin fulde ret til at aflyse planlagte aktiviteter på vandringen, hvis der er ændringer som påvirker aktiviteten for meget til at blive gennemført forsvarligt

Billeder og video

1. Billeder og video

1.1 Under vandringen tager jeg måske billeder og filmer. Disse skal bruges til at markedsføre Hannah In Colors’ arrangerede vandreture. Både på trykt materiale, på  hjemmesiden og på sociale medier. Du kan til enhver tid frabede at være med. Så skal jeg bare vide det.
1.2 Andre gæster i gruppen må også gerne tage billeder af mig. I må gerne ligge billeder og video af mig på nettet. Hvis der er andre gæster på billederne, skal I spørge dem først.

Afbrudt vandring

1. Afbrudt vandring

1.1 Hvis du vælger, at afbryde vandringen før vandringens afslutningen, sørger du selv for evt betalinger til overnatning, hjemrejse og forplejning.