Ren afslapning i julen

Ingen julestress hos os. Jul og juledagene efter er så dejlige. Alt er stille, roligt og afslappende.
Vi nyder hinanden selskab. Sover længe hver dag. Går tidligt i seng. Ser film sammen mens vi putter på sofaen. Hygger med god mad. Får trænet og ordnet småting. Fikset hængepartier og tømt fryseren for mad. Julemorgenen startede med, at jeg vækkede Brian. Han er så meget B-menneske og jeg er totalt omvendt.

Ingen julestress på trods af narrestreger

Jeg er vildt god til vække ham. Synes jeg i hvert fald selv.
Jeg starter med at løbe ind og hoppe op i sengen. Står med et ben på hver side af ham og hopper. Råber:

Jul Juletræ B.S Christiansen god bog usol grøn militær rygsæk molle slagelse afslapning langt hår vandring vandring i Danmark hannah in colors Ingen julestress

“Glædelig juuuuuul, skattemand!”

Han åbnede et øje på klem og gloede på mig. Totalt uimponeret. Så er julen ligesom skudt i gang.
Jeg nåede alt. Sætte en flot frisure. Lakere julenegle. Løbe en tur ud og hente norske klejner og udvælge et pænt sæt jule tøj. Men selvom jeg bruger meget lang tid på forberedelse, ser Brian bare altid bare lige en knivspids lækre ud. Han hopper bare i bad, i tøjet, sætter hår og vupti. Så irriterende.

Heller ingen julestress juleaften

Vi holdt jul sammen med hans mor i hans søsters og mands vildt flotte hus. Team Heilskov gaflede 7 ud af de 11 gaver i pakkespil.

Jeg købte det, jeg plejer at give ham til jul. Løbesko, strømper og boksershorts. Den dreng ønsker sig altid det samme. I et svagt øjeblik, købte jeg to ikke-ønsket gaver til ham. I den tro at jeg kunne peppe ham lidt op og score lidt point. De gaver har jeg returneret. Så kan jeg lære det. Ikke lave noget om.

Hans gave til mig var stor og tung. Min fornemmelse holdt stik. En kaffemaskine. En fin og dyr en. Min reaktion på modtagelsen var skammeligt. Det er i hvert ikke den man ønsker.
Men jeg faker virkelig ikke noget. Hvor andre måske ville sige:

“Den er jeg godt nok glad for”

Det er muligt, at sige på en pæn måde, at gaven ikke lige falder i ens smag. Det er bedre at være ærlig, end at lyve. Hvis giveren er mopset, er det deres problem.
Min reaktion bundede i, at jeg var forvirret. Forvirret fordi jeg havde sagt, han ikke skulle købe én. Fordi jeg ikke vidste endnu hvilken jeg ville have.
Jeg ønsker mig en rigtig lille baristamaskine. Derfor blev jeg så forvirret.

Jeg havde sgu ondt af ham. Så jeg har sagt undskyld. Ingen skade sket. Vi finder altid ud af det. Dejligt at få lettet mit tunge hjerte.

Den fine kaffemaskine er røget retur. Jeg har bestemt mig for at købe en ny mobil for pengene. Det har jeg nemlig brug for. Den glæder jeg mig til at få fingrene i.

Vandregrejs gaver til jul

Af vandregrej fik jeg en lækker taske og en bog om B.S Christiansen.
Tasken er afprøvet rundt i byen til indkøb og små ærinder. Der kommer madpakke ture og mini vandringer med den. Den er på 20 ltr, har gode indrettede rum, den er slidstærk og så er den naturligvis grøn. Olivengrøn. Den har MOLLE systemet, så jeg bygger den op med tiden.
Indtil videre kan jeg godt lide den. Den er også nøje udvalgt.

Bogen glæder jeg mig meget til at læse. Jeg er så vild med B.S. Da jeg mødte ham til Flagdag i september fniste jeg først. Røde kinder som en rigtig teenager. Derefter gjorde han et kæmpe indtryk på mig. Vi sludrede lidt. Hvilken inspirerede mand.
Det var alt. Jeg håber I nyder juledagene. Vi er næsten klar til nytåret. Jeg har tøjkrise. Brian har ikke.

Mere om det i nytårsindlægget, som du kan læse her.

Så ingen julestress her. Jeg håber alle jer derude, heller ikke har julestress. Julen er til for at slappe af. Lade op. Hygge. Hvis man får mere stress, er der noget helt galt.

Glædelig jul og grønt hjerte fra Hanne & Brian

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.