Interview om vintervandring

Interview om vintervandring havde jeg glædet mig meget til. Da jeg annoncerede, at jeg ville vandre det sidste stykke vej mod grænsen fra Esbjerg blev Spejder sport selvfølgelig ellevilde. De er, ligesom jeg, ellevilde med friluftsliv hele året.
Da jeg kom hjem efter målet var nået, kørte jeg op til mit interview om vintervandring. Først et møde og derefter mit interview om vintervandring. Der var mange spørgsmål. Som altid var det hyggeligt. Interviewet varede 1 time.

Interview med nerver på

Der er jo altid dét der med at blive interviewet. Én ting er hvad jeg siger, men hvad står der så i bladet. Jeg godkendte udkastet inden det røg til print. Sendte en masse af mine billeder. Hvilke de ville bruge vidste jeg ikke. Tænk hvis der stod noget som jeg ikke passede. Det har jeg endnu ikke været ude for.. Jeg må bare stole på journalisterne. Men det er lidt nervepirrende hver gang. I kan læse flere interview med mig på min presse- og kontaktside her

Alt hvad jeg siger kommer på print til evig tid. Så det er klogt at være skarp og velformuleret.

Der er selvfølgelig ingen problemer med at blive interviewet af Spejder sport. Det var så stort. Jeg var meget spændt på resultatet. Men der var endnu et halvt år. Et halvt år til jeg selv kunne læse det. Spejder sports’ magazin er virkelig lækkert, inspirerende at læse.

Selvom vi har et sammenarbejde, så betyder det jo ikke, at jeg kan forvente de gider at skrive om mit friluftsliv. Så jeg var stolt. Sikke en gestus. Så var der kun tilbage og vente. Indtil dagen så kommer. Magazinet er på gaden.

Interview om vintervandring på papir

En dag jeg var i Spejder sport i Rosengårdscentret i Odense så jeg magazinet. Mit hjerte hamrede. Mine hænder svedte og rystede. NU var det nu.

interview om vintervandring spejdersport spejder sport vestkysten

Jeg tog det op i hånden. Først snuste jeg til det. Det gør jeg altid. Det dufter så dejligt. Papiret er lækkert tykt og ru. Mine fingre kørte hen over forsiden. Indtil jeg kiggede nederst i højre hjørne på forsiden. Det gippede i mig. Jeg var meget spændt. Spændt på at se hvad der stod og hvilke billeder de havde valgt.

Mine billeder var nemlig ikke i særlig høj opløsning, som de skal være til tryk. Billeder betyder alt for mig. Hvis det viste sig at billederne var malplaceret eller pixeleret ville jeg blive ked af det. På denne friluftsblog gør jeg meget ud af mine billeder. Det betyder mere end halvdelen af mine vandredagbog eller en artikel som denne.

Jeg bladrede og på side 70 kom mit interview. Da jeg så det første billede gippede det i mig. Hold da kæft mand. Mine vandresokker røg af mig. Jeg fældede en tåre. Det så jeg ikke komme. I kan se det nedenunder.
interview om vintervandring spejdersport spejder sport vestkysten
Undskyld Spejder sport. Hvordan kunne jeg tro andet end at artiklen var spot on. Det sjove ved dette billede ovenover er to ting. Det første, at det er taget med min Iphone 4. Det næste er at jeg tydelig stadig husker den dag og det billede. Da jeg stod deroppe på kanten af klitten og kiggede ud gippede det i mig. Følelsen af at være lykkelig og fri kom der. I kan læse vandredagbogen her ➡ “Sne ved Vesterhavet” og se billedet.

Strabadser på print

Jeg bladrede igennem det og blev både stolt, overvældet og fældede en lillebitte tåre. Tænk at mine billeder fra mit eventyr skulle komme på papir. Noget andet som også gjorde mig glad var at det interview om vintervandring når ud til mange.

Min vision er altid at inspirere folk til at komme ud hele året. Lige meget hvordan vejret arter sig. Det må man sige jeg har gjort.

Så mange dage og så mange eventyr

Det øverste billede til venstre er fra denne denne vandre dagbog februar 2017 ➡ “En følelsesladet live video hilsen fra en noget groggy vandrer”.
Nedenunder den koger jeg sne på en parkeringsplads syd for Løkken i december 2017.

Yderst til højre ligger jeg i shelter i Højer i februar 2018. Der var masser af tid. Så jeg legede med lyset, min hue og vinter soveposen. Det kom der dette billede ud af. Det var sidste stop inden hele Vestkysten var vandret. Min drøm gik i opfyldelse. Læs vandre dagbogen her ➡ “De små korte og en mindre fejltagelse”

interview om vintervandring spejdersport spejder sport vestkysten

 

Det næste udklip nedenunder viser Dæmningen til Rømø. Jeg står midt ude på vejen med autoudløser på min mobiltelefon. Den stod dinglende på en af de betonstolper. Det går super hurtigt engang imellem. Det var fantastisk vejr. Selvom ruten bød på 17 km var jeg både træt, glad og lykkelig da jeg nåede målet den dag. I kan læse vandre dagbogen her ➡ “Rømø og frisk vandring over Dæmningen”

interview om vintervandring spejdersport spejder sport vestkysten rømø
Det første billede er fra februar 2018 i Kongeå shelteret syd for Esbjerg. Dagen startede så fantastisk med solskin og blå himmel. Som den putte- og hyggepige jeg er lå jeg længe i soveposen og slappede af. Doven og drømmende om resten af vandreturen. Det er et af mine yndlings billeder. Det afslører også noget som I ofte spørger om. Min hovedpude når jeg vandrer. Det er min drybag fra Asivik med tøj i. Læs dagbogen her ➡ “Den evige sult og en heltegerning fra en dame”

Til højre er det dejlig og hurtig aftensmad. Jeg husker stadig den aften. Min allerførste aften på min første efterårsvandring. Sankning og leverpostejsmadder i Røjklit havn. Læs dagbogen her ➡ “Soveposen og en ny lang vandretur”.

interview om vintervandring spejdersport spejder sport vestkysten

Læs og bliv inspireret

Magazinet ligger i Spejder sports butikker lige nu. Udover min artikel, er der masser af andet inspiration. I kan læse det online her på Spejder sports hjemmeside.

Hver gang jeg inspirere nogle til og komme ud om vinteren, så er min vision klaret. Jeg håber dette interview har gjort det. Hvis du ikke nåede ud denne vinter, så kommer der heldigvis en mere om lidt. Jeg hepper på dig. Husk det.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.