Juleaften i shelter med vinterbadning

Juleaften i shelter med vinterbadning er virkelig noget jeg havde glædet mig til. Jeg holdte jul i naturen sidst i 2018, hvor det også var i et shelter ved vanden i kanten af en skov. Det kan I læse om i “Juleaften i naturen

Dette år var min mand også udsendt som soldat, så jeg var fri til alt. Mine tanker gled naturligvis over til juleaften i naturen igen. Så heldig jeg er. Tænk og være fri til at gøre lige hvad jeg vil.

Der kommer en praktisk artikel om hvordan jeg tilrettelagde det, en pakkelist og hvad der fungerede og ikke fungerede. Det har flere af jer nemlig spurgt om. Det er nemlig et større tilløbsstykke at holde jul i naturen. Men det kan lade sig gøre. Men alt det kommer i næste artikel.

I denne artikel kommer der kun stemningsbilleder og en video af min vinterbadning julemorgen. God fornøjelse.

Juleaften i shelter med vinterbadning og juleand

Jeg var på shelterpladsen lige til den sene tid. Jeg havde selvfølgelig pakket alt for meget. Så jeg måtte gå to gange med min nye sammenklappelig vogn. Ikke noget jeg døjer med når jeg vandrer normalt.

Så i mellem de to læs gik jeg lige live på Facebook. Nøjagtig som planlagt.

Her kommer der nogle flotte stemningsbilleder til jer.

Inden julemiddagen på min popup grill gik jeg lige live igen på Facebook. Denne gang kl 18.

Senere på aften tog min shelternabo dette billede. Jeg er selv helt vild med det. Sådan som det ser ud, sådan havde jeg det også. Hyggeligt, stemningsfyldt og varmt. Det var selvfølgelig også koldt.

Juleaften i shelter med vinterbadning

Til allersidst havde jeg en live video på Instagram. Det var også dagens sidste.

Julemorgen med vinterbadning og bål

Næste morgen tog vejret pippet fra mig. Aldrig har oplevet så lækkert vejr på 1. juledag. Det var helt vildt. Jeg følte mig hensat til ferie sydpå i Grækenland. Eller også trænger jeg bare meget til en solferie. En forbipassende jeg snakkede med var i hvert fald ikke enig med mig.

Jeg fik arme riddere på bålet. Jeg nød solen i min stol ved bålet. Jeg varmede fødderne ved bålet efter min dyp i vandet.

Jeg havde min lækre økse med. Min nyindkøbte sammenklappelige trækvogn var også med. Jeg fik to store kopper bålkaffe i min percolator, mens jeg varmede mine hænder imens.
Jeg tog et billede af solopgangen fra min sovepose. Man kan skimte gravlyset i åbningen. Jeg aflivede nemlig min elskede schæfer ugen før. I kan læse om hende herinde. Eller læse mit åbne afskedsbrev til hende, som er en kærlighedserklæring.

Den sidste livevideo om formiddagen. Se lige et lækkert vejr.Det var i sandhed en helt fantastisk juleaften i naturen. Jeg gør det gerne igen. Men næste gang er Brian hjemme og så holder vi det desværre indenfor.

Du kan også lige se min video af mit dyp i vandet ved shelterpladsen.

Hvis du vil inspireres mere, så kan i kigge på Familien Berg og Foged opslag. De fejerede også jul i et shelter i år.

Det var alt. Glædelig jul. Nu er jeg gået i tænkeboksen med hvad jeg vil til nytår. Det fejrede jeg også i shelter i 2018.

Grønt hjerte fra Hanne

You may also like...

1 Response

  1. Gitte siger:

    Hej Hanna – Tusind tak for din henvisning til vores side – det er jeg meget beæret over. En skam du holder pause med at blogge – du har været til stor inspiration for mig. Tak for dine dejlige indlæg. God vind fremover og tillykke med det kommende bryllup og ny lille hundvaps. Er så misundelig – altså på den absolut gode måde.
    Vh Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.