Mød mig

kom og mød mig hannah in colors vandring om vinteren vintervandring vandring i februar
Det officielle “Kom og mød mig” billede fra min vintervandring i februar 2017

“Kom og mød mig” er mit lille arrangement, som jeg turnerer rundt med efter hver af mine lange vandringer. Det er min egen måde, at møde jer på som følger Hannah in Colors.

Jeg absolut elsker det, fordi det er her jeg får den kontakt og rum til at møde jer. På jeres præmisser. Det er jeres tid, hvor I kan spørge eller snakke om hvad I vil. I har så mange gode spørgsmål, og jeg bliver stadig overrasket over dem.

I har så mange gode spørgsmål

Alt efter hvor mange der kommer, er det meget forskelligt hvad der sker. Nogle vil se alt mit udstyr og har skrevet spørgsmål ned. Mens andre bare vil drikke en komme kaffe og snakke om hvordan man kommer i gang med foredrag.

En enkelt gang har jeg tømt min taske helt for alt mit udstyr. Mens jeg svarede på spørgsmål. Alt lige fra tøjvask, ensomhed og til hvordan man bruger en økse. I har så mange gode spørgsmål. I er så nysgerrige og videnbegærlige. Bliv endelig ved med det. Man hverken skal eller kan vide alt. I får alt min heppen og ros med herfra.

Hvornår kommer den næste “Kom og mød mig” ?

“Kom og mød mig” er meget sæson- og lokations bestemt. Hvis jeg er ude på en lang vandring om vinteren, er det ofte indenfor på en café. Hvis jeg er hjemme og det er sommer, er det oftest i skoven ved et bålplads. Så tænder jeg bål og vi griller måske. Snakken går og vi hygger.

Så hvornår den næste kommer, kan jeg ikke sige. Men min næste lange vandretur bliver Møn rundt. Også kendt som Camønoen. Hvis du vil møde mig, så følg mig på enten Facebook, Instagram eller skriv dig op til nyhedsbrevet. Det er stederne hvor jeg offentliggør det.

Hvordan foregår det

Det officielle billede fra december 2017

Det er helt stille og roligt. I bestemmer hvad vi skal snakke om. Nogle gange er der kun en enkelt. Andre gange er der flere til stede. Jeg har også oplevet, at to af de fremmødte har udvekslet informationer eller ligefrem telefonnumre. Det er så hyggeligt, når man finder én vandrer i ens nærmiljø. Det kan jeg kun elske.

I bestemmer hvad vi skal snakke om. Der er både personlige emner, let grinende snak og selvfølgelig masser af nysgerrige spørgsmål om min vandring og grej.

Bare mød op og find mig. Jeg tjekker altid ind på stedet, så I ved at jeg er ankommet. Børn er meget velkommen. Jeg elsker når der er børn med. Vi skal nemlig have fat i de unge og vise dem hvad naturen kan tilbyde dem.

Her er den sidste nye efter jeg kom hjem fra den lange vandring i februar. Læs den i øvrigt her. Linket er sat til begyndelsen af vandringen. Bare følg datoerne. Det er nemmest.

kom og mød mig hannah in colors vandring bål plakat med bål soldatens lod slagelse 4200 hanne nörskau jensen lystskoven studentersøen røverhistorier om bålet spejdersport asivik regnjakke skaljakke vandring piger kan også båle
Den officielle plakat fra maj 2018

Hvis du kommer til mit næste arrangement, så glæder jeg mig til og møde dig.

4 Responses

  1. Jesper lodall siger:

    Halløj
    Jeg vil gerne med til mød mig
    Jeg er nybegynder
    Venlig hilsen Jesper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.