Kom til tiden eller kom lidt senere

Kom til tiden eller kom lidt senere har været temaet i dag. Her på denne første vandredag på Gendarmstien.

Det fyldte meget i morges. Men absolut ikke mere. Hvis man skal vandre sammen i en uge, bliver man nødt til at tilgive hinanden og komme videre.

Fakta
Dag 1
10 km i dag og 10 i alt
Fra Padborg til et shelter i skoven

Nu skal I høre hvorfor.

Kom til tiden og kom glad

Denne vandring er min første nogensinde med en anden. Én af grundene til, at jeg vandrer alene er at der kun er mig selv og holde styr på. Én jeg kan regne med og kun én til det hele.

Det er også det jeg er vant til og det jeg kender. Så at vandre med en anden giver lidt hensyntagen og andre diverse småting.

I morges da vi skulle mødes tidligt ved toget i Slagelse, kom Sonni ikke. Fløjten lød, dørene smækkede i og toget trillede ud af Slagelse.

Jeg var så skuffet og endnu mere forundret. Men jeg tænkte; han vågner nok engang og skriver “Fuuuuck”. Så jeg ventede.

En oprigtig ked af det mand

Mens jeg sad og ventede på hans besked, gik der selvfølgelig nogle tanker igennem mit hoved. Det første var at han havde trangiaen, som vi skulle deles om. Det vil sige, at jeg ikke havde min lille gasbrænder med. Så måtte jeg undvære en del af min mad i vandre rygsækken. Det skulle nemlig bruges til vand.

Den anden var, at jeg synes det er forunderligt, at en voksen mand ikke kan komme til en aftalt tid. Kom til tiden. Hvor svært kan det være ?

Men han fik en chance for at forklare sig, når han skrev.

Ganske rigtigt. Pludselig blinkede min mobil helt vildt.

Han var lige vågnet og helt forvirret. Oprigtig ked af det. Ked af at brænde mig af og ked af at han ikke kom til tiden.

Jeg er jo altså ikke lavet af sten. Selvom jeg var irriteret og ikke kan udstå når folk ikke kommer til aftalt tid.

Han var også i tvivl om jeg var så vred, at han skulle holde sig væk ?

Opholdstid i Padborg

Jeg skrev, at han hurtigst muligt skulle komme til Padborg. Så ventede jeg på ham. Selvom han sov over sig denne gang, kan det måske være mig næste gang. Man skal ikke vide sig sikker.

Så kan det jo heller ikke nytte noget at straffe, være sur og have en horn i siden på ham resten af ugen. Enten er vi gode venner uden fnidder fnadder. Eller også snakker vi om det.

Vi er gode venner uden fnidder fnadder nu. Da han ankom til Padborg 2 timer og kom traskende, blev jeg sgu glad. Man skal ikke straffe i uendelighed for en lille uheldig gerning.

Klar til store eventyr sammen

Da vi havde fodret Sonni af i SuperBrugsen i Padborg, begyndte vi vandringen på Gendarmstien. Humøret var højt og vi har næsten ikke gjort andet end at grine. I skal lige se nogle virkelig flotte billeder af landskabet hernede.

Kom til tiden Gendarmstien

Kom til tiden gendarm stien

Jeg eller jeg kan også sige vi begge er allerede meget begejstret for landskabet hernede. Det er virkelig smukt.

Det er bakket og ruten går ind og ud af skove og åben landskaber. Det er små stier og ruter. Ingen asfalt som på Camønoen. Bare læs her “En dag på asfalt”.

Udkigsposter og dybe skove. Forestil jer så det hele klædt i efterårets farver. Selv Sonni står og spejder udbyder

“Det er da meget pænt lige her”

Hvad så Maude ?

Mit mål for dagens overnatning var en teltplads ved Kollund Østerskov. Vi holdte også lige endnu en smuk pause. Bare se her nedenunder.

Kom til tiden Gendarmstien

Efter pausen gik vi videre. Men da vi var på vej derhen, kom vi forbi den smukkeste og nyeste shelterplads.

Ret så idyllisk. Her synes jeg vi skulle overnatte i stedet. Den var Sonni med på. Så vi slog lejr, redte senge og inden aftensmad hyggede vi.

Vi spiste aftensmad mens solen gik ned og drak en godnat kakao. Jeg krøb i min sovepose. I mit nye uldundertøj og de nye uldsokker. Åh, de er lækre. Du kan se dem her “Sponsoreret udstyr til Gendarmstien”

Sonni siger pludselig:

“Ai hvor er jeg træt. Jeg tror jeg ligger mig til at sove”
“Du har da ellers sovet længe i dag, Sonni”
“Hahaha, ja på en måde har jeg vel. Hvad er klokken ?”
“Den er 19.57”
“Hvad!”
“Det passer”
“Nå!”
“Hvis du ligger dig til og sove nu, er vi så enig om at du ikke kalder MIG Maude mere ?”

Maude blev jeg kaldt en gang af ham for længe siden, da jeg tog en lur á 45 minutter midt på dagen. Den har vi grint af lige siden.

Inden kl 20 sov Sonni. Jeg skrev videre på dagens dagbog. Men der var intet signal, så jeg kunne ikke uploade noget.

Glad alligevel og trods alt

Jeg var glad for at Sonni kom med alligevel. Selvom han sov over sig og ikke kom til tiden. Det kan ske for enhver. Måske sker det for mig en dag.

Hvis jeg så ikke kom til tiden, skulle han så ikke tilgive mig ? Man skal lige vende den rundt inden man straffer.

Jeg faldt også tidligt i søvn. Der var ingen vind og der var helt stille i skoven. Vores første dag sammen har bare været så dejligt.

Bonus info

Sonni er e-cigaret damper. Lige nu er smagen Ekstrem Jordbær. Da han fortalte det, knækkede jeg sammen af grin. Det passer. På flasker står der sgu Ekstrem Jordbær.

Min Osprey vejer 14,5 kg. Det er med komplette madpakker til tre dage. En halv liter vand og en halv liter kaffe til tog turen.

Sonnis rygsæk vejer 22 kg. Det er inklusiv 3 ltr vand, komplette madpakker til tre hele dage + en del ekstra mad.

? fra Hanne og Sonni

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.