Kontakt og presse

Kontakt og presse

Kontakt og presse er for dig som vil i kontakt med mig. Men kontakt og presse er også for dig som vil se hvad jeg har lavet af interview og pressearbejde. Skriv til mig på hanne@hannahincolors.dk, så svarer jeg så hurtigt tilbage jeg kan. Det kunne jo være jeg stod et sted i Danmark og nød en lækker udsigt.

Kontakt og presse siden er en blanding af interview, foredrag og artikler. God fornøjelse.

Artikel

Artikel i Hendes Verden | Februar 2020

Tv Interview

Tv interview med TV2 Vejret | Januar 2020

Artikel

Interview med SAS Inflight Magazine | Marts 2018

Hver gang pressen ringer til mig, bliver jeg så glad. Det betyder nemlig, at jeg kan få mit budskab ud. Mit budskab om at friluftsliv giver fred, ro og magiske oplevelser. Specielt om vinteren.

SAS Inflight Magazine kontaktede mig for noget tid siden og interviewe mig om mit friluftsliv og vandring ?? Læs artiklen her og scroll ned på side 24 eller læs artiklen på billedet herinde

Det var et behageligt interview. Det er på engelsk og jeg hyggede mig med at læse det. Journalisten har ramt oversættelsen imponerende godt. Billederne er også velvalgte. Jeg er glad.

Radio interview

Interview med Radio 24/7 | Marts 2018

Radio 24/7 ringede til mig, fordi de var nysgerrige. De havde læst min artikel i Jyske Vestkysten (se længere nede på siden) og ville høre mere om min vandring.

Så Anders Lund Madsen ringede mig op i direkte radio og interviewede mig. Radiokanalen er jo lukket i dag. Så vejen til at høre klippet er ret snirklet. Jeg har rodet lidt med det og kommet frem til at Podimo har den. Gør sådan her:

 • Gå ind på og hent app’en Podimo, hvor du plejer at hente app’s.
 • Tilmeld dig prøveperioden
 • I søgefeltet skriver du “fede abe”. I resultaterne klikker du på podcast’en.
 • De øverste er de ældste. Scroll ned til 7. marts 2018. Hold øje med datoerne. Se billedet ovenover til højre.
 • I podcasten spoler du frem til 50:00, hvor Anders ringer op for at interviewe mig i direkte radio.

Jeg ved vejen er snirklet. Men hvis du gerne vil høre det, så er det mit bedste bud. Jeg gjorde selv som min beskrevne fremgangsmåde ovenover. Det virker. God fornøjelse.

Interview

Interview med Digeposten | Marts 2018

Digeposten bragte en fin artikel med omdrejningspunkt omkring gensynet med min mor.

Udover at have vandret de 670 km alene, så nippede fortiden mig også. Lige i dét sekund jeg vandrede ind i Rejsby. Det afsnit kan du læse om her ➡ “Fortiden nippede mig lige uventet” eller læs dagbogen om hvordan jeg fik lukket et hul fra fortiden i Rejsby ➡ “Rejsby lukkede de løse ender”

Vandring er magisk på alle måder. Også når man ikke får kontakt med sin mor igen. Det har jeg skrevet om i denne artikel lige ➡ “Magien ved vandring”.

Artiklen i Digeposten kan du læse lige “Efter fire år: Vandreren Hanne genså sin mor i Skærbæk”

Interview

Interview med Sjællandske | Marts 2018

Slagelse slagelse vandring hele året hannah in colors foredrag vandring vandring sjælland lokalavis sjællandske kontakt og presse interview

Da jeg kom hjem fra min lillebitte gåtur langs Vestkysten, blev jeg interviewet af vores lokalavis Sjællandske. Fotografen og journalisten var hjemme hos Brian og jeg.

Så velkommen på forsiden i mit lokale område. Jeg er så stolt af kunne tilføre Slagelse noget brugbart og give min passion videre med vandring til folk i byen og opland.

Som han skriver i artiklen arrangerer jeg guidede vandreture. Med afgang fra Slagelse. Hvis det ikke er noget kan du booke mit foredrag “I gang med vandring – trin for trin” nu.

Billedet er fra den fysiske avis. E-Avisen kan du læse her ➡ “Vandring giver Hanne noget særligt”. Det koster dig medlemskab eller 19 kr for 24 timers medlemskab. Det måtte jeg lige købe mig til.

Hvis du vil læse om den sidste etape, så klik “Vestkysten | Februar 2018”

Interview

Interview med Jyske Vestkysten | Marts 2018

Slagelse slagelse vandring hele året hannah in colors foredrag vandring vandring sjælland lokalavis sjællandske kontakt og presse interview berlingske esbjerg

Efter jeg nåede mit endelig mål 2. marts 2017, mødte jeg en journalist ude ved grænsen som interviewede mig. Det var så fantastisk. 670 km á 4 etager var slut. Tomt, glædefyldt og stadig hungrende efter eventyr og magi.

Min vandredrøm var gået i opfyldelse.  2 af mine læsere gik med de sidste 500 m.
Du kan læse om hele den sidste etape her ➡ “Vestkysten | Februar 2018” eller du kan læse interviewet i JydskeVestkysten ➡ “Efter 670 kilometers gåtur: Hanne nåede Siltoft fredag middag”

Man skal være +medlem for at læse artiklen. Desværre.

Interview

Slagelse slagelse vandring hele året hannah in colors foredrag vandring vandring sjælland lokalavis sjællandske kontakt og presse interview

VisitJammerbugten | December 2017

VisitJammerbugten kontaktede mig på min vandretur i december 2017. På det tidspunkt huserede jeg i Jammerbugt kommune, og jeg havde fanget deres opmærksomhed.

Da ikke ret mange vandre så langt i december og tilmed ikke igennem Jammerbugten, ville de høre hvad jeg syntes om deres kommune. Og mere om hvem jeg er.

Læs hele det fine interview her ➡ “Jammerbugten og Nøddedalen var som et smukt eventyr”  på deres egen hjemmeside.

Foredrag

Slagelse slagelse vandring hele året hannah in colors foredrag vandring vandring sjælland lokalavis sjællandske kontakt og presse interview foredrag om vandring

Spejdersport | November 2017

I forbindelse med at Spejdersport kontaktede mig i juli 2017, fordi de fandt mit vandreprojekt spændende. Udover interviewet i deres magasin, hyrede de mig også til 4 foredrag. Alle fandt sted i november 2017.

Det foregik i deres egne butikker på Østerbro i København, Næstved, Odense og Aarhus. Det var virkelig en på opleveren. Én ting er at vandre alene. Noget andet er foredrag, hvor jeg får lov til at møde mine følgere og inspirere dem. Det var svært tilfredsstillende.

Med et foredrag kommer jeg længere ud og møder lige der hvor folk er. Med alt mit grej i vandrerygsækken og mere til, er der garanti for en hyggelig aften.

Vil du booke mig til et foredrag ? Så kig her

Interview

Slagelse slagelse vandring hele året hannah in colors foredrag vandring vandring sjælland lokalavis sjællandske kontakt og presse interview spejdersport

Spejdersport | November 2017

I juli 2017 kontaktede Spejdersport mig. Jeg var lige kommet hjem fra min allerførste lange vandretur.

De var meget begejstret for mine dagbøger fra vandreturen. Jeg var noget overrasket. Den så jeg ikke komme. Men ikke desto  mindre, har vi haft et sammenarbejde siden.

Det første var interviewet i deres magasin. Læs hele det fine interview her på deres egen hjemmeside.

Kontakt og presse

2 Responses

 1. Rikke jæger siger:

  Hej sødeste Hanne
  Håber du kan hjælp mig lidt jeg læser dine beretninger igen igen omkring en mand og udsendelse.

  Jeg står selv lige at have sendt min mand til Irak. Jeg kan ikke finde ro jeg er så ked af det og revet over jeg er bange for alt,
  Jeg har forsøgt at forberede mig lidt men pga alt det som sket i starten af januar gik jeg lidt med et håbe om de slet ikke kom afsted. Men så ramt bomben han skulle afsted alligvel trods han havde ventet godt en mdr.

  Vi har lige købt hus og et lige blevet gift vi er igang med fertilitets behandling ja mange ting oven i hinanden.

  Alt det jeg endlig frygter mest er, bliver jeg en belastning for han mens han er væk med beskeder og den kontakt jeg gerne vil have,
  Kan savnet være så stort til mig han laver noget dumt ( han har en meget tæt kvindelig kollega som jeg er meget jaloux på)
  Kan vi slet ikke finde hinanden efter en udsendelse at vi vokser fra hinanden fordi han udvikler sig og jeg det samme i de 6 mdr han er væk
  Ja jeg er måske heller ikke så godt til at være alene så jeg dyrker nok meget savnet. Kan du hjælp mig

  • Hanne siger:

   Sødeste Rikke
   Som Forsvaret selv siger, så er “Intet nyt – er godt nyt”. Den bliver du nød til og dyrke og huske på.

   Inden den jalousi og ensomhed æder dig op indefra, bliver du nød til og fylde din tid ud med hyggelige sager. Har du ikke en hobby du går op i ? Er der ikke noget du længe har ønsket at få gjort ? Et projekt som du har ønsket at begynde på eller fortsætte med ?
   Det er ikke kun trist, at være soldaterkonen hjemme. Du har det hele for dig selv. Du skal ingen hensyn tage. Du skal kun lave mad til dig selv. Du kan få en masse dejlig stilhed eller holde larmende fester. Alle dine mands irriterende vaner slipper du for.

   Fertilitetsbehandlingen bliver jo også af åbenlyse grunde sat på hold.

   Stoler du på ham ? Stoler I på hinanden ? Er jeres bånd og kærlighed stærk? Hvis ja, så har du ikke noget at bekymre dig om eller være jaloux over. Hvis en mand har et stærk bånd til hans kone under en udsendelse, sker der ikke noget. Hvorfor skulle han ville det, når han har alt hjemme, han kan ønske sig ?

   Du bliver også nød til at tro på at du er stærk alene. Tro på at du nyder dit eget selskab. Tro på at alt er okay.
   Du bliver også nødt til og acceptere, at en soldat ikke kan hænge ved telefonen hele dagen. Du bliver også nødt til at tro på, at når han siger at han elsker dig, så mener han det.

   Det kræver noget tilvænning, at være væk fra hinanden. Da min Brian kom hjem fra Estland var det noget underligt noget.
   Jeg synes det var irriterende. Han var i vejen hele tiden. Jeg følte faktisk, at han var en fremmede mand, som ikke boede i min store lejlighed.

   Det tager tid at lære og være alene og at være soldaterkone. Han er lige taget afsted. Giv det tid og brug din frihed positivt. Tro på at du også udvikler dig – ikke kun ham. For det gør du.

   Når han så kommer hjem igen. Enten helt hjem eller på orlov, så tager det tid og finde sammen igen. Gå ikke i panik. Det kommer igen.

   Min Brian skal afsted igen til sommer i et halvt år. Vi er allerede begyndt og forberede os.

   Kærligst fra en anden soldaterkone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *