Kontakt og presse

Kontakt og presse

Kontakt og presse er for dig som vil i kontakt med mig. Men kontakt og presse er også for dig som vil se hvad jeg har lavet af interview og pressearbejde. Skriv til mig på hanne@hannahincolors.dk, så svarer jeg så hurtigt tilbage jeg kan. Det kunne jo være jeg stod et sted i Danmark og nød en lækker udsigt.

Jeg tager 500 kr i honorar for et interview. Vi kan snakke over telefon, videochat eller mødes. Jeg kan enten selv vælge billeder til dig, som du får adgang til. Eller vi kan mødes et sted og tage billeder. Det er meget forskelligt hvad journalister vil. Lad os snakke om det.

Kontakt og presse siden er en blanding af interview, tv indslag, foredrag og artikler. De nyeste ligger øverst. Tryk på billederne, hvis du vil læse mere. God fornøjelse.

Du kan følge Hannah In Colors på Facebook, Instagram eller YouTube

2 Responses

 1. Rikke jæger siger:

  Hej sødeste Hanne
  Håber du kan hjælp mig lidt jeg læser dine beretninger igen igen omkring en mand og udsendelse.

  Jeg står selv lige at have sendt min mand til Irak. Jeg kan ikke finde ro jeg er så ked af det og revet over jeg er bange for alt,
  Jeg har forsøgt at forberede mig lidt men pga alt det som sket i starten af januar gik jeg lidt med et håbe om de slet ikke kom afsted. Men så ramt bomben han skulle afsted alligvel trods han havde ventet godt en mdr.

  Vi har lige købt hus og et lige blevet gift vi er igang med fertilitets behandling ja mange ting oven i hinanden.

  Alt det jeg endlig frygter mest er, bliver jeg en belastning for han mens han er væk med beskeder og den kontakt jeg gerne vil have,
  Kan savnet være så stort til mig han laver noget dumt ( han har en meget tæt kvindelig kollega som jeg er meget jaloux på)
  Kan vi slet ikke finde hinanden efter en udsendelse at vi vokser fra hinanden fordi han udvikler sig og jeg det samme i de 6 mdr han er væk
  Ja jeg er måske heller ikke så godt til at være alene så jeg dyrker nok meget savnet. Kan du hjælp mig

  • Hanne siger:

   Sødeste Rikke
   Som Forsvaret selv siger, så er “Intet nyt – er godt nyt”. Den bliver du nød til og dyrke og huske på.

   Inden den jalousi og ensomhed æder dig op indefra, bliver du nød til og fylde din tid ud med hyggelige sager. Har du ikke en hobby du går op i ? Er der ikke noget du længe har ønsket at få gjort ? Et projekt som du har ønsket at begynde på eller fortsætte med ?
   Det er ikke kun trist, at være soldaterkonen hjemme. Du har det hele for dig selv. Du skal ingen hensyn tage. Du skal kun lave mad til dig selv. Du kan få en masse dejlig stilhed eller holde larmende fester. Alle dine mands irriterende vaner slipper du for.

   Fertilitetsbehandlingen bliver jo også af åbenlyse grunde sat på hold.

   Stoler du på ham ? Stoler I på hinanden ? Er jeres bånd og kærlighed stærk? Hvis ja, så har du ikke noget at bekymre dig om eller være jaloux over. Hvis en mand har et stærk bånd til hans kone under en udsendelse, sker der ikke noget. Hvorfor skulle han ville det, når han har alt hjemme, han kan ønske sig ?

   Du bliver også nød til at tro på at du er stærk alene. Tro på at du nyder dit eget selskab. Tro på at alt er okay.
   Du bliver også nødt til og acceptere, at en soldat ikke kan hænge ved telefonen hele dagen. Du bliver også nødt til at tro på, at når han siger at han elsker dig, så mener han det.

   Det kræver noget tilvænning, at være væk fra hinanden. Da min Brian kom hjem fra Estland var det noget underligt noget.
   Jeg synes det var irriterende. Han var i vejen hele tiden. Jeg følte faktisk, at han var en fremmede mand, som ikke boede i min store lejlighed.

   Det tager tid at lære og være alene og at være soldaterkone. Han er lige taget afsted. Giv det tid og brug din frihed positivt. Tro på at du også udvikler dig – ikke kun ham. For det gør du.

   Når han så kommer hjem igen. Enten helt hjem eller på orlov, så tager det tid og finde sammen igen. Gå ikke i panik. Det kommer igen.

   Min Brian skal afsted igen til sommer i et halvt år. Vi er allerede begyndt og forberede os.

   Kærligst fra en anden soldaterkone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.