Kort om grejet til Gendarmstien

Kort om grejet til Gendarmstien er en hurtig gennemgang af det sponserede grej jeg fik med af Spejdersport, da jeg vandrede Gendarmstien. Senere kommer de rigtige anmeldelser. Men indtil de kommer på anmeldersiden, kan du kigge på de andre ting her.

Kort om grejet til Gendarmstien handler om mine umiddelbare tanker om tøjet. Både om emballagen, farverne og om de kunne erstatte det tøj. Det var nemlig hensigten. Tilsidst handler kort om grejet til Gendarmstien også om de kan klare en vandretur i det kolde efterår i Danmark.

Kort om grejet til Gendarmstien

Hvis du ikke har læst om begrundelsen bag mine valg af grejet nedenunder på billedet, kan du læse det her ➡“Sponsoreret udstyr til Gendarmstien”. Kort om grejet til Gendarmstien

Kort om grejet til Gendarmstien

1. Devold Multi Medium uldstrømper

Da jeg først havde dem i hånden, var min første tanke, at de ikke føltes ligeså lækre og bløde som mine daværende yndlings sovesokker. Lidt skuffet var jeg. Men jeg pakkede dem ud og tog dem selvfølgelig med. Da jeg tog dem ud, kiggede jeg lige en ekstra gang. De var så mikrosmå, at jeg kom til at grine. Mine er str 35-37 og MEGET små. Komisk små. Men du skal ikke være bekymret. De giver sig rigtig meget, og da jeg tog dem på passede de perfekt til mine fødder.

Jeg må sige, at jeg er vendt 180° efter vandreturen. Jeg har sovet med dem alle 7 nætter. Kun sovet. De er så bløde, lækre og efter en lang dags vandring, var det en befrielse, at tage dem på.

Hjemme kunne jeg godt se mig selv gå med dem. Som varme hyggesokker, når jeg fryser i kulden. Jeg går ikke med hjemmesko. Jeg er mere til lækre bløde strømper hvis jeg fryser.

Jeg er virkelig begejstret. Og overrasket, for når man rører dem, føles de slet ikke så lækre. Så lad dig ikke narre. De er lækre at have på og de kradser slet ikke. Den blå farve er også meget smuk. Det er jo noget jeg går op i. Farverne og udseendet.

I kan tjekke dem ud her ➡”“Devold Multi Medium Strømper”

2. og 3.  2 x Asivik Liner Sock Wool

Et sokke system når man vandrer et meget forskelligt og personligt. F.eks fandt jeg ud af da Sonni og jeg vandrede sammen, at han kører 2-sokke systemet. En tynd sok inderst som tager friktionen og en tykkere yderst som varmer. Friktion er det som giver vabler.

Jeg vandrer i så tynde som overhovedet muligt. Kun om vinteren kan jeg altså ikke slippe afsted med den.  Jeg manglede liner sokker. De nye her skulle erstatte de gamle.

Da jeg holdte dem i hånden og undersøgte dem var de tykkere end den gamle. Min tanke var om de var for tykke ? Jeg får det ret varmt på fødderne og kan ikke lide en for tyk sok når jeg vandrer.

Mine tanker blev gjort til skamme. De var lige tilpas tykke at vandre i. De kradser ikke. Vandresokker skal hjælpe dig. Ikke arbejde imod dig. Ud af de 7 dage vandrede jeg i de samme strømper i 6 af dem. Disse vandresokker er med merinould og polyamid. Det betyder, at disse vandresokker både suger din sved. Holder dem varme og former sig efter din fod.

Jeg er begejstret. Meget begejstret. De er lækre og gode at vandre i. Mine er 36 – 39 og sidder godt på fødderne. De er varme nok til at vandre med i efteråret.

Tjek dem ud her ➡ “Asivik Liner strømpe i uld”

4. Asivik Speed bælte

Når jeg vandrer langt mellem 2 og 3 uger, taber jeg mig altid lidt og bukserne begynder at hænge. Jeg kan virkelig ikke udstå det. Før har jeg brugt faldskærmssnor som bælte. Det fungerer, men slet ikke optimalt. Nu ville jeg have et rigtigt bælte.

Et bælte under en vandrerygsæk med et bærende hoftebælte system skal være fladt og nem at gå til. Det ville jeg mene, at dette bælte er, når jeg kigger på det.

Jeg har haft det på. 2 dage ud af de 7. Men jeg tog det af igen. Inden jeg tog afsted skulle jeg have forkortet det. Desuden har jeg kommet til den konklusion, at de skal bruges med mine Fjällräven Vidda Pro. Ikke mine Columbia bukser, hvor der er smart elastik i taljen.

Så jeg kan ikke sige så meget om bæltet endnu. Men det kommer. Jeg kan se på det og vurdere, kun ved at kigge, at det er genialt.

Tjek den ud her ➡ “Asivik Speed bælte”

5. Devold Duo Active Dame lange underbukser

Når jeg vandrer sover jeg altid i langt uldundertøj. Disse lange uldunderbukser + uldundertrøjen nedenunder er en erstatning for mit grå Asivik uldundertøj.

Sættet hører ikke sammen. Det er to forskellige dele. Bare til info, hvis du undrer dig.

Jeg har kun sovet i disse lange uldunderbukser indtil videre. De er så lækre. De kradser og klør ikke. De sidder tilpas, kravler ikke op, passer og jeg kan bevæge mig i dem. Kort sagt, så smyger de sig på min krop.

De indeholder mest merinould og polyamid, som gør igen, at pasformen er bedre end ren merinould. Det er noget jeg går efter, når jeg skal vælge uldundertøj. Man skulle tro at jo mere merinould – jo bedre, men nej.

Den blå farve er virkelig smuk. Mit sæt er str M, som passer til mig.

Tjek de lækre bukser her ➡ “Devold Duo Active bukser”

6. Patagonia Capilene Air Hoody

Denne mellemlags trøje var jeg mest spændt på. For det første er kassen den kom i så fin. Anderledes. Den fangede straks mit øje. Men nu er det jo det indeni, som er mest interessant.

Da jeg pakkede den ud, synes jeg ærligt, at den så lidt tynd ud. Inspicerede den og var meget i tvivl om den kunne erstatte min gamle slatne thermotrøje. Den slatne og slidte thermotrøje som jeg har vandret hele Vestkysten OG Camønoen.

Men efter 7 dage på Gendarmstien, trækker jeg med skam og glæde mine første tanker om trøjen tilbage. Hold op hvor er den skamlækker.
Det er der flere grunde til. For det første er halvdelen af trøjen merinould. Så den ER meget varm. Under min skaljakke, er de et perfekt par. Jeg blev meget forbavset over hvor gennemført lækker den er. Den ser ikke ud af meget, men lad dig ikke snyde som mig.
For det andet, fungerer det ekstra stof om halsen som halsedisse. Den varmer rigtig dejligt og den kan trækkes helt om til munden eller ned igen. Hætten varmer også dejligt. Under min skaljakke hætte er den bare perfekt.

Den marineblå farve er meget smuk. Næst efter grøn er marineblå min yndlingsfarve. Pasformen er løs, så man kan bevæge sig i den. Min trøje er en str M, og den skal absolut ikke være større. Den er ikke for stor, for der skal være noget indenunder, da den er mellemlag.

Trøjen vejer desuden kun 154 gr og fyldet intet. Den kradser naturligvis ikke. Det gør den perfekt til friluftsliv og vandring.

Det er alt i alt en rigtig putte trøje, som jeg både føler mig lækker, varm og feminin i den.

Tjek den ud her ➡ “Patagonia Capilene Air Hoody”

7. Devold Hiking Undertrøje

Rigtig flot krebserød og med mesh udluftning under armene. Materialet er 100 % merinould, hvilket jeg godt kan mærke. Pasform er anderledes end bukserne ovenover. Trøjen bliver løsere efter nogle dages brug på en vandretur. Men det gør mig ikke noget. Den er også lækker, kradser ikke, varmer så dejligt og holder min overkrop i tiptop stand.

Alle 7 nætter har jeg sovet i den + den sidste dag vandrede jeg i den. Udover at sove i den, er den rigtig flot som en selvstændig trøje til at have på uden noget over. Den ligner ikke et noget undertøj som skal gemmes væk.

Selvom det er kort om grejet til Gendarmstien, tænker jeg altid flere anvendelsesmuligheder. Så til foråret med et par lyse jeans ville trøjen være rigtig flot. Så gem den ikke væk. Brug den.

Min trøje er str M. Den skal absolut ikke værre større. Efter en vask krymper de lidt igen. Det hjælper på pasformen.

Tjek den ud her ➡ “Devold Hiking Uldundertrøje”

Kort om grejet til Gendarmstien og et lækkert link

Hvis du vil se hvordan vandringen med det sponsoreret udstyr til Gendarmstien går, kan kan du hoppe over på siden. Kig lige her ➡“Gendarmstien”

Det var kort om grejet til Gendarmstien. Et hurtigt sneak-peak. Lige nok til at vide noget, men ikke gennemtestet.

?

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.