Mest læste i 2018

Mest læste i 2018 artikler er ret spændende. Af ren nysgerrighed var jeg lige forbi min statistik for og kigge. Hvad læser folk egentligt ? Hvad interesserer jer ? Hvilke artikler er de mest læste i 2018.

Men inden jeg afslører hvilke 10 som er de mest læste i 2018, skal I lige have et sjovt billede fra 2018. mest læste i 2018 sommerhus

Den har faktisk slet ikke noget med friluftsliv og vandring og gøre. Den er fra ferien med min bedste kammerat Tommi og min hund Musse. Den er ikke med på mest læste i 2018. Men derfor er den stadig sjov. Artiklen fra ferien i sommerhus kan du læse her ➡ “Sommerhus med ro, vovse og vandsport”.

Så er vi klar til de mest læste i 2018.

Top ti mest læste i 2018

Det er ren statistik. Intet andet. Måske jeg skulle give mit bud på de bedste artikler og dagbøger i 2018. For det er dem som I klikker jer ind på. Intet andet. Så det vil sige, hvis jeg har lagt en fremragende artikel på og ingen ser den, kan den stadig godt være god.

Folk har jo selv travlt i deres liv. Når jeg skriver artikler prøver jeg og korrigerer dem så flest ser og læser dem. Når jeg er ude og vandre er der ikke tid til det. Det er bare at få dem skrevet og lagt dem op. Men ret ofte, kan jeg så se, når jeg kommer hjem igen, er der god revanche på en dagbog.

Jeg gør mit bedste. Men jeg er heller ikke ekspert i at holde en blog. Selvom jeg faktisk har næsten hele multimedie designer uddannelsen. Den var heller alligevel heller ikke mig. Jeg har taget det allerbedste med fra den uddannelse.

God fornøjelse.

1

“Fantastisk afslappet fødselsdag”Fantastisk afslappet fødselsdag heilskov gokart københavn gokarting mest læste i 2018

Den kommer virkelig som en overraskelse. Hvorfor den ligger på 1. pladsen, har jeg ingen anelsen om. Jeg synes personligt, at der er langt mere spændende på vandrebloggen.
Da jeg havde fødselsdag 30. maj i 2018, arrangerede Brian en tur til mig. Jeg anede ikke hvor vi skulle hen. Det blev til Tivoli, gokart og Amager strandpark. Det var så stegnede hedt. 30 grader.

“Fantastisk afslappet fødselsdag”

2

“Arrangerede vandreture”

prøvevandringen med de første gæster hannah in colors arrangerede vandreture vestsjælland slagelse bildsø strand bål piger kan også båle
I juni arrangerede jeg vandreture. Der var virkelig mange som tjekkede siden ud. Desværre var jeg alt for sent ude med turene, så tilslutningen var ikke så voldsom. Lektie nummer 1.

Men de der så var med havde det hyggeligt. Engang arrangerer jeg måske igen. Men for nu, er der andre ting som jeg hellere vil.

“Arrangede vandreture”

3
“Stille dag med dejlige pauser”

I august vandrede jeg Camønoen. Hele vejen rundt. Det var stegende varmt. Hedebølge.
Denne dag blev den mest læste. Nok fordi jeg nøgenbadede og tog et billede efter det jeg havde badet færdig.

Billedet viser et af de mange figentræer som jeg spiste fra. Det var så luksus.

Der var intet udsigt til et bad. Jeg var klistret og meget varm efter den varme dag. Jeg overnattede på stranden og hele dagen var bare så dejlig. Stille og rolig.

“Stille dag med dejlige pauser”

4

“Prøvevandringen med de første gæster”

prøvevandringen med de første gæster hannah in colors arrangerede vandreture vestsjælland slagelse smuk udsigt

Inden jeg satte mine arrangerede vandreture til salg var jeg afsted med disse tre fantastiske damer. De skulle teste min rute. Det blev til en rigtig dejlig weekend. Desværre synes jeg selv efter ruten, at den ikke er god nok til og sælge. Også selvom mit fantastiske sted er med i pakken. Nemlig Bildsø strand.

Dele af ruten var lækker. Blandt andet frokost med denne udsigt. Men der var for meget asfalt. Det har jeg selv oplevet på Camønoen. Det er virkelig ikke inspirerende.

Man lærer hele livet. Måske lykkedes det en dag. Måske skal jeg rykke mig til et andet sted end Vestsjælland. Måske finder jeg på noget helt andet.

“Prøvevandringen med de første gæster”

5
“Kold overnatning i shelter slog mig ikke ud”


Denne dagbog er faktisk helt tilbage til juni 2017. Men der er stadig mange som søger på nettet og kommer ind på den. Nemlig fordi det har noget med en kold overnatning og gøre. Noget med kold og shelter er en af mine top søgeord på bloggen. Det giver god mening, fordi jeg bliver rigtig ofte spurgt om jeg ikke fryser. Om dagen og om natten. Jo, især da jeg startede.

Denne dagbog beviser starten. I dag smiler jeg bare lidt af mig selv. Men kampen var skam virkelig dengang. Heldigvis er jeg vokset og i dag er jeg knap så pylret.

“Kold overnatning i en shelter slog mig ikke ud”

Det var det. Håber I var underholdt, inspireret og at I ikke faldt i søvn. Det ville ikke være godt.

 

? fra Hanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.