Min allerførste vandretur

Min allerførste vandretur og min allerførste vandredag kan du læse om i dette indlag. Siden er jeg fuldstændig faldet for vandring.
Jeg vandrede fra Esbjerg og til Ringkøbing. Med to stop to dage på Fanø. I alt 137 km på 12 dage. Men inden starten kommer der lige en lille intro.

Fakta
Dag 1
15 km i dag og 15 km i alt
Fra Esbjerg togstation til Annadalsbjerge shelter på Fanø

 

Jeg elsker korn.

Vandring transformerer

Min vandring ændrede mit inderste. Det havde jeg slet ikke et sekund forestillet mig. Det oprindelige mål var bare at prøve mig selv af. Både min krop, styrke og om hovedet kunne holde. Jeg trænede op til som du kan læse om her. Det gik bare rigtig godt.

På 6. dagen overgav jeg mig helt. Efter købet af min vimpel i Nymindegab blev jeg patriot. Efter jeg gik sukkerkold udenfor Hvide Sande på 7. dagen, følte jeg at mit mål var udført. Jeg er sej, stærk og selvstændig. Derefter skiftede mit fokus.

 

Min allerførste vandretur blev et tilløbsstykke

Hver dag lagde jeg vandre dagbog op på “Hannah in Colors” og “Friluftsliv” gruppen på Facebook. Hver dag fik jeg flere følgere. Folk spurgte om alt. Heppede. Græd og jublede med mig. Mange ventede hver dag på mit oplæg. En del skrev privat. Det endte med, at jeg brugte rigtig meget tid og strøm på de sociale medier. Det var det vildeste jeg har prøvet.

Mit fokus ændrede sig til at inspirere folk til at vandre. Og specielt kvinder. Hvordan vidste jeg ikke helt endnu. Men jeg vidste, at jeg skulle ud og vandre om lidt igen. Det havde jeg  lovet mine læsere.

Da jeg kom hjem, fik jeg et job ret hurtigt. Så kunne jeg ikke vandre, som jeg havde lovet. Derefter ringede Spejdersport, som ville skrive en artikel og sende mig rundt i landet og holde foredrag.
Det var så fedt, fordi min drøm gik i opfyldelse. Pludselig havde jeg en sparringspartner, som kunne hjælpe mig videre.

Min allerførste vandretur i dagbogsform

Det du skal læse nu er min dagbog. Præcis sådan som den så ud. Jeg har ikke ændret noget. Mit ønske, er at du finder inspiration. Enten til vandring, grej eller noget helt andet.

Så er der nyt fra månebasen. Jeg snød jer allesammen og og tog til Fanø først. Lækker lille ø i øvrigt.
Jeg startede dagen med lidt sightseeing i Esbjerg.
Frokost ude foran biblioteket. Jeg frøs lidt. Inde på biblioteket var der varmt og masser af strøm.
Tog færgen til Fanø og overnattede i Annadalsbjerge shelteret alene.

Jeg faldt hurtigt i søvn til stand-up og lidt guf. Jeg var træt. Sov hele natten med perfekt kropstemperatur og natbrille.

Vi ses

? fra Hanne

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.