Modeshow i Vestsjællandscentret

Modeshow i Vestsjællandscentret var lige det jeg gjorde. Det var en oplevelse for livet og noget jeg aldrig glemmer. Grænseoverskridende og helt vildt sjovt. De fleste billeder på min vandreblog, er jo i mindst 4 lag tøj om vinteren, så at stå i vores lokale indkøbscenter i undertøj er også lidt grænseoverskridende for mig. Mest fordi jeg er ret privat med min krop, men også fordi jeg er offentlig blogger. Lysten til det var der. Så jeg bestemte mig for at det kunne være sjovt.

Nogle gange skal man bare springe ud i det

Jeg tror meget på, at man engang imellem skal prøve noget nyt. Noget som rusker lidt op i én og som giver en saltvandsindsprøjtning. Det kan være alt mellem himmel og jord. Bare tænk på noget som du finder grænseoverskridende – og gør det.

For mit vedkommende er der ting jeg drømmer om at gøre, og andre som jeg aldrig kommer til – igen. Såsom at køre i Balder i Liseberg i Sverige. 70 graders fald og med en topfart på 90 km/t. Aldrig igen. Adr Badr.

Det var ikke sjovt. Jeg var hundeangst og tænkte, at hvis jeg bare kom igennem, så ville jeg begynde at tro på Gud og være artig resten af livet. Jer som kender mig, kan nok se at det er desperationens stemme som taler. I kan se Balder her.

Nu til tøjlisten

Her kommer alt tøjet. De 7 forskellige tøjsæt. Fra venstre mod højre

1. Lyse jeans, sorte sandaler med nitter, sort silke top og en rød kimono.
2. Sort buksedragt, hvide sko, lyserød ruskind jakke og sort taske.
3. Lyserøde bukser med indlæg, lyserøde espadrillos, hvid bluse, grå ruskindsjakke, solbriller og en lyserød taske, som kunne laves om til en clutch.
4. Sort og rød bikini, sorte sandaler, lyse kilehæl og et kæmpe stort håndklæde.
5. Lyserød og hvid kjole, sorte sandaler, grå clutch og sort trenchcoat.
6. Hvid/blå stribet natbuks, blå BH og en kæmpe vamset badekåbe.

Der skulle have været syvende tøjsæt. Hvorfor billedet ikke er sendt til mig, ved jeg ikke. Hvis det kommer fra Vestsjællandscentret ligger jeg det ved.

7. Bh og blondetrusse i lyseblå, hvid silkekåbe og bare fødder

At spankulere op og ned i undertøj, bikini og fint forårstøj er nok ikke for alle. Men hellere det end Balder igen.

Modeshow i Vestsjællandscentret kræver 7 tøjskift

Ville eller ville jeg ikke gå i bikini og undertøj ? Mit svar var, at jeg ville bestemme mig, når jeg prøvede de fremlagte sæt i butikkerne. Ingen problem da jeg så endelig stod idet. Jeg var frisk og klar. Så jeg takkede ja tak.

Så det endte med 7 tøjskift. Hvilket ikke virker som meget. Men jeg kan love jer, at tiden går hurtigere end normalt omme bag i omklædningen. Bag podiet.

Inden i mig bor en tøjdulle

Modeshow i Vestsjællandscentret hannah in colors slagelse VSCS lokal modeshow Modeshow i Vestsjællandscentret hannah in colors lokal modeshow undertøjsmodel vila

Jeg var færdig og meget træt.

Det er måske ikke lige til at se det. Men jeg er faktisk ret vild med tøj, hår, make-up og høje hæle. I kraft af min vandring og fitnesstræning, kommer det overhovedet ikke meget til udtryk. Men så tager jeg revanche som f.eks til nytåret 2017/2018. Jeg duller mig rigtig op og giver den gas. Jeg elsker det. I kan se mit nytår her.
Hvis jeg havde haft modet som ung, var jeg nok flyttet til Paris og levet et kunstnerliv med boheme tøj. Klædt mig som man gør i Paris og fotograferet.

Hele dagen blev jeg behandlet som en prinsesse med makeup og besøg hos centrets frisør. Det var så dejligt at lade professionelle dulle mig op. Bare tage i mod og have den bedste dag.

Som sagt er dulle anliggender som vandrer meget langt væk. Det har I jo set på alle bilederne fra mine vandreture. Jeg bliver højst sandsynlig ikke fuldtids dulle. Det har jeg heller ikke behov for. Bare hun kommer ud engang i mellem når jeg trænger til det.

Lidt gibben og de obligatoriske sommerfugle

Om formiddagen var jeg lige et smut hurtigt i centeret for at købe ind. Da jeg drejede rundt om jeg hjørnet, stoppede jeg og gjorde store øjne. Der var i den grad gjort klar til modeshow i Vestsjællandscentret. Podiet, de mange stole og omklædningen. Der gik lige et splitsekund før det gik op for mig, hvad jeg kiggede. Det gibbede i mig og spændingen steg. Glæden og spændtheden var så stor.

Klar, parat og værsgo til modeshow i Vestsjællandscentret

Frisør

Først var jeg lige en tur forbi frisøren. et sted jeg af åbenlyse grunde kommer så tit. De måbede lidt da de så mit lange hår. Den stakkels damefrisør havde et hyr med det. Det skulle samles i en stor hestehale, og hun gav op flere gange og prøvede igen. Mit hår er så glat og fint, at det er utroligt. De måtte være to frisører til den genstridige hestehale. Mens den ene krøllede mit hår,flettede den anden frisør mit hår foran. Jeg kunne ikke lade være med at grine. Deres oplevelse af mit hår, er det jeg lever med hver dag.

Specielt fletningen foran. Når man fletter så langt hår, skal hånden køre hele vejen ned, ellers er der autoflet på den anden side af hænderne. Jeg grinede mens jeg instruere dem. Sammen klarede vi det. Med 1 ton hårlak og 39 hårnåle, hoppede jeg glad ned af stolen og videre til makeup.

Makeup

Med det fine hår, hoppede jeg op i den varme stol og var klar til makeup. Makeup damen havde 1 farve til hver damemodel. Min farve blev blå. Det værste ved hende var eyelineren. Den skulle helt ind og ligge. Det er virkelig klamt, at have noget så tæt inde på øjet. Jeg skiftevis grinede nervøst og sagde min bestemte “Det-er-ikke-rart-det-her” lyd. Men hun klarede det flot. En make-up artist skal have rolige hænder. Det havde hun.

Så er der kun masser af fritid og venten tilbage

Jeg var den første som kom til frisør og makeup. Da jeg var færdig, var der lang ventetid til showet. Vi fik en dejlig sandwich og en juice på Vestsjællandscentret regning. Så fornemt. Så hyggeligt at sidde oppe i deres lokaler og vente. Vi var nogle damer som ventede sammen. Snakken gik og pludselig var kl 19.30.

Den første og den sidste

Da jeg var den første til at åbne showet, stod jeg først i rækken ude bagved. En DJ spillede musik, konferencien var en lokal mand og alt tøj var naturligvis fra butikkerne i Vestsjællandscentret. Vi piskede rundt ude bagved, men gik stille, rolig og nonchalant ud på podiet. Jeg havde ikke et sekund forestillet mig, at tiden derude ville føles som 5 sek til næste tøjsæt. Men det gjorde det. Det kom virkelig bag på mig. Det var så varmt. Det var en befrielse at stå i undertøj derude i den varme.
Jeg var fast besluttet på at nå alle mine skift inden tid. Det gjorde jeg mere end rigeligt. Jeg var endda hurtigere end nogle af de andre, så vi byttede plads. Ret fedt. Det gav dog forvirring hos konferencieren, som jeg måtte rette på. Oppe på podiet mens jeg gik. Heldigvis var han supercool, og på ved ud igen “high-fivede” vi lige hinanden.

Peptalk og hjælpsomhed

Det var i sandhed en fest. Alt generthed forsvinder når man går deroppe. 400 øjne som kigger på. Jeg fik megen ros og heppede også på de andre. En lille pige måtte jeg også lige peptalke og vifte med et stykke papir for. Hun var ret så nervøs. Hun mente, at hun ville besvime derinde. Så kom jeg og bar hende ud. Så slappede hun af. Det skal nok gå det hele.

Træt, brandvarm og færdig med modeshow i Vestsjællandscentret

Modeshow i Vestsjællandscentret hannah in colors slagelse VSCS lokal modeshow

Min lækkermås så modeshowet og ventede på mig.

Modeshow i Vestsjællandscentret er noget de lokale støtter op om. Både modeller og tilskuere. Det var fantastisk at være en del af. Jeg gjorde det gerne igen.

Det eneste, som virkelig gjorde mig sur, var den lille håndfuld arabiske drenge som stod uden for omklædningen og gloede ind på os. For det første havde de ikke købt billet. For det andet er det upassende, umodent og uhøfligt. Som voksen kvinde kan jeg godt holde til det. Men mit hjerte går til de to børn som var med. De fortjener det ikke.
Jeg havde ikke regnet med det, men selv jeg stod nøgen imellem tøjskiftene. Det skulle simpelthen gå så hurtigt. Ret ubehageligt at vide der blev gloet ind.

Tilbage til prinsessen. Så inde indeni denne vandrer bor der en prinsesse. Denne prinsesse er dog mest til vandring. Men det var sjovt at prøve og som sagt gør jeg det gerne igen. Personligt og for at skabe opmærksomhed på at kroppe ikke er perfekt. Man kan godt skabe værdi og tælle med selvom man ikke har sixpack. Min krop er også langt fra en topmodels. Men den er min. Måske får den en sixpack engang.

Lige en lille quiz

Tilsidst er der lige en lille quiz. Hvilken af de 7 sæt tror I var mit yndlings ?

? Fra Hanne (og lidt fra lækkermås)

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.