Nørre Lyngvig Havn kom med behagelig ro

Nørre Lyngvig Havn var næste dags mål. Nørre Lyngvig Havn fandt jeg ved et held. Jeg spurgte de lokale om der lå en tæt på. Det gjorde der heldigvis.

Fakta
Dag 9
7,3 km i dag km i dag og 119,4 km i alt
Fra Mamrelund til Nr Lyngvig Havn

Hviledagen i Hvide Sande var fantastisk. Mine ben og fødder var som nye igen og klar til flere km. Teltet blafrede hele natten og det regnede. Det blæste helt åndssvag. Hun bestod heldigvis.

Billedet på væggen

Jeg startede dagen med høre musik på min lille højtaler. Igen var det Radio Klitholm. Jeg pakkede sammen imens og begyndte at gå op mod byen. Morgenmaden indtog jeg på en café, hvor jeg labbede strøm, så nogle i Hvide Sande må have mistet deres.

Maden var en kylling/bacon sandwich med dynger af kaningrønt. Men til alles lettelse, spiste jeg alt grønt. Det sidste blad rullede jeg sammen som en cigar, og kørte den lige ind i garagen.
Under hele seancen, havde jeg udsigt til et vanvittigt smukt fotografi på væggen. Jeg ved intet om paddleboard, men symbolikken i det forstår jeg. Det er sådan et billede jeg tænker:

“Aw, det ville jeg ha’ knipset”. Smukt. Er det ikke smukt ?

nørre lyngvig havn nr. lyngvig havn paddleboard smukt foto nr lyngvig havn Vandretur Vandring i danmark Esbjerg Fanø Ringkøbing Hannah in colors Spejdersport Osprey Atmos AG 65 hvide sande

En gang har jeg prøvet at paddleboard. Da Musse og jeg var i sommerhuset i sommeren 2018. Vi badede, snorklede og svømmede sammen. Læs afsnittet her ➡ “Sommerhus med ro, vovse og vandsport”

Efter maden, dagbogen på SoMe og svar på alle kommentarerne gik jeg ud mod shelteret. Jeg rundede først nogle butikker og snakkede lidt. Altid hyggeligt.

Derefter gik jeg mod Hvide Sande Røgeri for at købe de berømte fiskefrikadeller til min aftensmad. Hvis du kommer forbi, så køb nogle. De er lækre. Se Hvide Sande Røgeris hjemmeside her. Mums. En lille snegl hos Ejvinds Bageri fristende mig. Den røg også ned. Er du også lækkersulten og på udkig i Hvide Sande ? Så kig på Ejvinds Bageri side her.

Lækker aftensmad og så fuldstændig stilhed

Jeg gik i Fakta inden shelteret for at købe noget til min “hurtig snack” lommen. Den var gabende tom. Ikke så godt.

Nr. Lyngvig Havn kom som en behagelig overraskelse. Aldrig havde jeg troet der ville være så stille et sted. Det var vidunderligt. Mine skuldre faldt helt ned. Åndedrættet blev rolig.

Min aftensmad var kartoffelmos med disse frække fiskedunser til. Denne gang lavede jeg mad udelukkende på trangian. Det gik fint. Det var altså dejligt, at sidde der i shelteråbningen, kigge på haremisser som løb forbi i zig-zag mens jeg lavede mad på mini trangian. Maden smagte godt.

Og ved I hvad ? Jeg har sgu sovet i shelter i nat. Nå, den så I ikke komme. Jeg ved godt hvad jeg sagde, men I skal ikke tro på hvad jeg siger. Åbenbart.

Jeg bliver så løsnings orienteret, nysgerrig og stædig. Så jeg lagde en ny skudsikker plan. 4 par bukser, 3 par strømper, 4 trøjer, 1 bandana og 1 hue. Tadaaaa! Jeg sov fantastisk og hele natten, fordi jeg ikke frøs det mindste. Det er mig i en nøddeskal. Her i dette afsnit kan du læse om dengang jeg sov i shelter for første gang.

Jeg spiste lidt guf, drak vand og så lidt stand-up inden jeg skulle putte.

Nørre Lyngvig Havn fik pulsen ned

Livet er sgu så enkel. I hvert fald hvis man gør det enkel. Denne tur har i hvert fald lært mig noget om mig selv, vores resurser og ydmyghed.
I morges, inden jeg skrev dette til jer, skulle jeg ud og tisse. Lige foran åbningen sidder en kæmpe haremis, med de længste antenneører, jeg nogensinde har set.
Jeg sagde til den, at den ikke skulle være bange. “Jeg skulle bare tisse”, “Jeg er dog ikke veganer” men jeg spiser dig ikke.
Hver gang jeg snakkede drejede den lige de lange ører over mod mig. Så sød den var.

I dag hygger jeg lidt her i sheltret og så går jeg videre mod Søndervig. Hvis du trænger til ro, anbefaler jeg Nørre Lyngvig havn.

I Søndervig er der ingen sheltre, så hvis nogle har en baghave med græs til High Peak og jeg, ville vi blive glade. Og husk det er sidste aften, så madame trusserne skal brændes over bålet…

Kan I have det. Vi ses.

Grønt hjerte fra Hanne

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.