Nyt grej til den nye vandretur

Nyt vandregrej til den nye vandretur har jeg fået smidt i nakken.
En spritny vandretur kræver lidt nyt vandregrej. Når man som jeg, har en vandreblog, kan man jo ikke vandre med det samme grej i 30 år. Så derfor er der lidt lækkert nyt vandregrej til næste vandretur om lidt. Indkøbet og det sponserede vandregrej blev brugt på min vandring i februar 2018.

Denne gang har Spejdersport sponseret min nye brænder og den lækre mad. Resten har jeg selv købt.

Nyt vandregrej er med Optimus Elektra FE Cook System

Optimus Elektra FE Cook System spejdersport hannah in colors vandring vandring i danmark esbjerg grænsen

Denne her har jeg selv ønsket. Det er den lidt større model end den andel jeg før har haft med. Det var en Optimus Terra Solo med brænder.

Der er vindskærm med denne, som jeg syntes jeg manglede. Ofte fandt vinden vej til min brænder, og slukkede den. Når jeg ankommer til lejren, er jeg ofte træt og sulten. Efter at have sat vand over til mad, går jeg altid videre med andre praktiske opgaver.

Jeg har ikke tid til at glo på gassen. Så jeg tænker den er god. Nu ser vi. Du kan kigge på den her

Frysetørret mad er med i nyt vandregrej

Bare tanken om disse frysetørrede poser med mad gør mig allerede sulten. Selvom jeg ikke er det. Real Turmat er lækker mad.

Jeg har smagt Kylling Karri, Viltgryte og Pullet Pork. Det bliver lækkert at prøve de nye. Frysetørret er vel også en slags nyt vandregrej.

spejdersport nyt vandregrej hannah in colors vandring vandring i danmark esbjerg grænsen Real Turmat kylling karri pullet pork laks i flødesovs viltgryte lammegryde

Du kan se dem allesammen på deres egen side lige her
Jeg genbruger poserne i en evighed. Jeg bruger dem til nyt mad på vandreturen. De er kraftige som kan tåle skoldhed vand. Lynlåsen er også fantastiske. Det virker bare. Jeg er så vild med genbrug.

Maden er vigtigt når man vandrer. Især om vinteren. Der er brug for næring og energi. Men også noget som man glæder sig til at spise. Noget der giver glæde. Noget som kan få en (måske) hård, udfordrende eller våd vandredag til at peake højt. Når du ligger dig i posen, skal du være mæt, varm og have tisset af. Specielt om vinteren.

Real Turmat laver uden tvivl noget lækker mad. Fyldt med smag, næring og så smager de af rigtig mad. Det sidste synes jeg er vigtigt.

De forskellige jeg havde med, er meget et spørgsmål om smag og behag. Hvad man er til og hvad man kan lige. Jeg er overhovedet ikke kræsen. Men måske er du ? Eller måske er du veganer, vegetar eller allergisk.

Er du nysgerrig ? Så læs min anmeldelse her

Stol til liggeunderlag

spejdersport nyt vandregrej hannah in colors vandring vandring i danmark esbjerg grænsen imprægnering til vandrestøvler stol til vandretur Seatosummit ligge underlag Asivik Airmat3 7.0 Primaloft liggeunderlag

Jeg vil gerne kunne sidde op i mit nye telt. Derfor har jeg købt denne stol, som jeg bruger sammen med mit liggeunderlag. Liggeunderlaget er mit eget. Også sponseret af Spejdersport til min vandretur i oktober.

Jeg har siddet i den længe i min stue. Man sidder umiddelbart godt. Men ny skal nyt vandregrej jo ikke testes i stuen. Jeg har målt den på kryds og tværs for at sikre mig jeg kan sidde i den i teltet. Om det holder, finder jeg ud af.

Til højre står mine vandresko og den nye imprægnering. Også fra Spejdersport, men de fører den ikke mere i deres webshop. Den havde jeg allerede i december, men den bliver testet korrekt denne gang. Mine støvler var imprægneret 1 gang i december. Denne gang er det to gange som anbefalet. Jeg er spændt.

Osprey Hydraulics 500ml

spejdersport nyt vandregrej hannah in colors vandring vandring i danmark esbjerg grænsen osprey quicklock pung osprey hydraulics 500ml blød drikkeflaske

På min sidste vandretur manglede jeg en blød flaske til at have vand i. Jeg har jo min Nalgene med mit Lifestraw, som jeg kører med fast lige nu. Men det kunne være dejligt, at have ekstra drikkevand med fra byerne, hvor man kan tanke vand.

Det var kun engang imellem jeg havde brug for den. Så det at den kun indeholder en ½ ltr og kan foldes sammen er smart. Om den holder distancen finder vi ud af. Osprey plejer, at lave nogle gennemtænkt vandregrej. Jeg glæder mig til at have den med.

Osprey QuickLock pung, Leatherman Multitool, Coghlan tørresnor, Osprey Drysack og et lillebitte sysæt

spejdersport nyt vandregrej hannah in colors vandring vandring i danmark esbjerg grænsen osprey quicklock pung osprey coghslands sysæt osprey drysack tørresnor

En lille pung som man holde til at blive brugt. Til at blive våd og som kan tåle tæsk har jeg manglet. Til kreditkort, visitkort og andre nødvendigheder. Den skulle være nem og hurtig at åbne. Om den bliver mere eller mindre uundværlig end min plastpose med lynlås, som jeg jeg brugte før, finder vi ud af.

Det lille sysæt som man ikke skal bekymre sig om bliver våd, har jeg manglet. Den jeg har nu er af stof.

En ekstra drybag har jeg manglet. Jeg har længe ønsket mig at prøve en af Ospreys. De er helt anderledes end dem fra Asivik jeg har nu. Dem fra Asivik er lækre og i kraftig kvalitet, som kan tåle nogle tæsk. Med et gennemsigtig felt, så jeg kan se hvad de indeholder.
Den nye er meget tynd og intet gennemsigtig. Om den er god, må jeg finde ud af.

Den lille mikro tørresnor, har jeg længe været rigtig lun på. I min vandretaske har jeg nogle ting, som ikke har en strop eller et hul, så de kan tørre på det reb reb jeg altid har med. Derfor denne. Den vejer det samme som en kolibri og er ligeså stor. Der er indbygget klemmer på.

Om dagen mens jeg har vandret, har jeg ofte manglet et multitool. Min kærlighed faldt på en Leatherman. Flaskeåbner, pincet til træsplinter, som jeg prøvede sidste gang, skarp saks til negle og til at klippe med. En lille kniv. Den er så lille og ligger helt gemt i min hånd.

High Peak Siskin telt

spejdersport  hannah in colors vandring vandring i danmark esbjerg grænsen High Peak siskin telt til vandre

Siden sommeren 2017 har jeg haft lyst til at erhverve mig dette telt. Jeg vandrede med dens storebror, som er et High Peak Sparrow. Superlækkert telt.

Denne har fået forskellige anmeldelser. Om jeg skal tro på dem, ved jeg overhovedet ikke. Mit første tanke, er at når det andet er så godt, så kan denne da ikke være dårlig ? Eller hvad ? Stoffet er lidt anderledes.

Jeg følger mit vandrehjerte og tager det med. Det må bære eller briste. Der er ingen apsis i, så der er rigtig meget plads indeni. Det er jeg allerede rigtig pjattet med. Apsis har jeg aldrig forstået. Selvom skoene er beskidte, kan de godt stå i hjørnet ved døren.

Nyt vandregrej er til for at blive testet. Det samme gælder dette telt. Måske tager jeg fejl. Det må tiden vise.

Efter vandreturen opdaterer jeg artiklen med erfaringer. Jeg er godt nok spændt.

Du kan se min ærlige anmeldelse her

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.