Nytår i shelter er ret så festligt

Nytår i shelter i eget selskab er nok ikke det du tænker. Eller lad mig gætte. Kedeligt. ensomt og deprimerende. Det er helt forkert. Men jeg kan godt forstå, hvis du tænker det. Men jeg håber, at med min artikel her kan rykke din grænser lidt. Især hvis du pønser på at prøve det af. Medmindre du kender styrken af dit eget selvskab, ville jeg nok anbefale at fejre nytåret i shelteret med en ven. Eller måske din hund.

I øvrigt er det ikke første gang at jeg fejrer nytår i shelter. I 2018 fejrede jeg både jul og nytår i det samme shelter på Bildsø Strand på Vestsjællands kyst. Dette år fejrede jeg juleaften med vinterbadning i naturen. Jeg gør det igen. Enten alene eller med min søde udsendte mand. Selvom han ikke gider. Men jeg arbejder med sagen. Indtil videre har det taget mig over 2 år og han har ikke rykket sig endnu. Så det er lidt op ad bakke. Men indtil det sker, kan vi nyde mine smukke billeder fra nytår i shelter.

Jeg havde indrettet mig sådan, at køkkenet og baren var i højre side i shelteret. Min spisestue med stol og bord var i venstre side yderst. Mit soveværelse var bag spisestuen. For mig gør det virkelig en kæmpe forskel at indrette mig. Både som beskrevet ovenover, men også med at pynte meget op.
Lyskæder, haveblus, knæklys, minilampe, masser af bordbomber, konfettirør, serpentiner, knallerter og ryslere. Og de der med snor i man hiver. De er sjove.

Nytår i shelter med 3 retters nytårsmenu

Noget af det jeg vil slå et slag for og vise er at maden i et shelter til nytåret kan være ret så lækker. Så her kom min 3-retters menu om aftenen og næste morgen. Morgenmaden er ligeså vigtig som aftenen før.

  • Hummer med tigerrejer stegt på panden i urtesmør og toppet med dild og ørredrogn
  • Waygu bøf med små kartofler, gulerødder, or rosenkål stegt på panden. Dertil rødvindsovs på fløde
  • Deluxe isdessert med tiramisu

Morgemand

  • Snasket ostetoast med stege tomater og en lille yoghurt, lille smoothie og og bålkaffe

Drinks

  • Mojitos
  • Moscow Mule

Alkohol

  • Rødvin
  • Technobajere
  • Special øl

Det var en helt vildt lækker menu og jeg følte slet ikke at jeg manglede noget. Men noget ville jeg dog have gjort anderledes. Nemlig isdesserten. Lad være med det. Det er dumt. Jeg havde valgt at putte isen i en thermobox med 1 kg is i. Det var slet ikke nok. Den var tøet op. På trods af at jeg havde kørt i en kold og uopvarmet bilen i 2 timer derover om eftermiddagen.

Køb en tiramisu på mousse i stedet for. Sådan en havde jeg allerede. Men da jeg hellere vil have is, satsede jeg og tabte. Jeg blandede mig en mojitos i stedet for og så var det glemt.

Festblære og bar røv i kulden

Så kommer der nogle lækre madbilleder fra nytårsaften. Anretningen er til den grove side. Eller rustik som det hedder på de fine steder. Det kører vi ikke med herude, hvor det er koldt og sulten er højere end kulden.

Efter den fine middag var jeg meget mæt. Men efter noget tid kom der alligevel en lyst il drinks snigende.- Det måtte jeg gøre noget ved. Så med knæklysbriller blev aftens førte mojitos blandet. Det gik dårligt, for den spildte jeg ud over det hele.

Arbejdstillingen var virkelig også akavet. Klisteret sukkervand ud over det hele. På den igen. Nummer 2 blev god. Der røg flere drinks ned. Til sidst blev jeg lidt fuld. Men slet intet i forhold til hvor meget det bliver til indenfor. Det er bare noget andet i minusgrader. Det er festblære og bar røv i kulden som løber hurtigere end promillerne. Enten det, eller også gjorde jeg mig ikke umage. Jeg kan leve med det. Det udligner sig vist for nogle andre nytårsaftener. Og så snakker vi ikke mere om det. Jeg tror Brian er enig i det.

Jeg lå først i min sovepose 3.30 om morgenen. Jeg havde først startet mit bål efter midnat. Jeg sad med den sidste drink ved bålet og fyrede lige 10 XL stjernekastere af som det sidste.

Det var en smuk afslutning på nytår i shelter 2020/2021. Næste morgen vågende jeg det til det vildeste svineri. Det kan I se i livevideoen nederst. Det lignede enhver anden stuegulv indenfor. Men inden jeg kunne overskue oprydningen skulle der lige bålkaffe og morgenmad til. Hold op det var lækkert.

Efter den fantastiske morgenmad måtte jeg i gang. På det nederste billede kan I se min sammenklappede trækvogn. Er den ikke nuttet ?

Livevideoer med fjollerier og festlig stemning

Så er der kun mine live video tilbage. Den første her nedenunder er fra kl 19 nytårsaften. Løs snak og en rundvisning i shelteret. Alt kan ske i mine livevideos.

Videoen nedeunder er live fra shelteret 1.15 nytårsnat. Der var en som havde gnasket i min fløde. Det skulle undersøges til bunds.

Så er der kun livevideoen fra nytårsmorgen tilbage. Det var så helt utroligt dejligt og sidde lige der.

Tak fordi du læste med. Pakkelisten kommer i morgen. Hvis du vil have mere friluftsliv, er der måske noget nedenunder som kunne interessere dig. Eller du kan læse om Rebeccas nytår i shelteret med hendes kæreste.

Grønt hjerte fra Hanne

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.