Om mig

Om mig er siden for dig som er interesseret i hvem jeg er. Det er mig som skriver alt her på “Hannah In Colors”. Jeg er vandrer og blogger om det, og der er rigeligt at tage fat på, for min store passion er nemlig vandring.

Alt hvad du skal vide om Hannah In Colors og om mig

Hannah In Colors startede i 2017. Efter min allerførste vandretur som jeg bare kastede mig ud i, lagde jeg bloggen om til 100% vandring. Du kan læse om min allerførste lange vandretur her.

Når jeg er ude på eventyr, skriver og ligger jeg dagbog op herinde. I får naturligvis at vide hvornår det sker. Annonceringen sker på Facebook, Instagram og i nyhedsbrevet.

Jeg ejer og driver “Hannah In Colors”. Firmaet er CVR registreret, som er din garanti for alt foregår på den rigtige måde, når du køber en ydelse af mig. Book mig til et foredrag om vandring eller de arrangerede vandreture. De er under planlægning og på vej. Jeg annoncerer når der er åben for tilmelding.

Hannah In Colors sammenarbejder med Spejder Sport

Jeg har fået den glædelige opgave at sammenarbejde med Spejder Sport. 

De ringede til mig efter min første vandretur i sommeren 2017, og spurgte om jeg kunne tænkte mig at sammenarbejde. Det havde jeg i den grad lyst til. Hvorfor ikke ? Det kom helt bag på mig. Du kan læse om min første vandretur her.

Hvad betyder det for dig som følger mig, at jeg er sponseret ?

Det betyder, at du får ærlige og objektive anmeldelser med klare holdninger. Bare fordi jeg er sponseret har jeg ikke mistet evnen til at tænke klart. I kraft af min uddannelse som teknisk designer tænker jeg anderledes og grubler en del. Alt bliver vendt og drejet, til jeg har set det fra alle sider.

Jeg er hård, men retfærdig i mine anmeldelser. Anmeldelserne skriver jeg først når jeg er klar. De skal være fair og udstyret skal være brugt tilpas meget i forskellige situationer. En anmeldelse fra mig betyder garanti for, at du kan bruge dem som en vejledning. Jeg har desuden fået frie hænder fra Spejder Sport, så alle ord og holdninger er mine egne. Selv ser jeg det som en fornem service i grej junglen.

Alt mit udstyr bliver anmeldt og ikke kun det sponserede fra Spejder sport. Anmeldelser kan læse dem her.

Sådan foregår det

Jeg er løbende i kontakt med Spejder Sport. Når det er tid til en lang vandretur, kontakter jeg enten dem eller også kontakter de mig. Vi finder ud af hvad jeg skal have med til den næste vandretur. Jeg får selv lov til at bestemme.

Jeg modtager en kasse med de valgte ting og resten er jo historie. Når jeg er afsted, ringer jeg nogle gange til min kontakt, hvis der er tvivl eller spørgsmål. Men som udgangspunkt vil jeg allerhelst klare mig selv.

Oplysninger og lovgivning

Når man er influencer, som jeg i virkeligheden er, siger den danske lov, at der skal oplyses hvilket firma man har fået det sponserede fra. Hvilket firma man reklamerer for på de sociale medier. Det er vedtaget ved lov fra Forbrugerombudsmanden.

Jeg synes det er fair. Alle skal vide en bloggers bevæggrunde og hvad følgerne går ind til.
På Hannah In Colors ligger jeg ikke skjul på, at jeg er sponseret af Spejder Sport. Inden de lange ture, viser jeg hvad der kommer med. På mine anmeldelsesside er de sponserede ting markedet med dette tegn ✴. Så skulle der ingen misforståelser eller skjult reklame være. I kan læse anmeldelser her.

I kan læse om loven og hvad den betyder for os alle her.
Hvis du derimod vil læse om, hvordan en influencer skal forholde sig til at være sponsoreret/eller reklamere for et firma, skal du læse her. 

Om mig og min baggrund

Om mig hannah in colors hanne nørskau jensen hanne nørskau heilskov vandre blog vandring little kathmandu spraglet tøj farverigt trøje regnbuefarvet

Mit fulde navn er Hanne Nörskau Jensen. Jeg er uddannet teknisk designer på fremstilling- og produktionslinje i 2016 på Syddansk Erhvervsskole i Odense. Privat bor jeg i Slagelse og er forlovet med min soldat Brian på 6. år.
Brian og jeg var venner i 8 år, inden lynet slog ned. Så i alt har vi kendt hinanden i 14 år. Vores historie er ret sød, men den får I en anden dag.

Selvom vi henholdsvis er 36 og 38 år, opfører vi os ofte som teenagere. Driller hinanden, løber rundt og fælder hinanden og så elsker vi at snakke i wakie takie fra hvert vores kontor.
Men den bedste, er når Brian slæber mig ud i køkkenet i benene på ræven, fordi jeg ikke gider at lave aftensmad. Så hyler, hviner og skriger jeg af grin. Det er kontant afregning, når man bor med en soldat.

Brian er min klippe, min muse, min inspiration, min medfjollede og min store kærlighed. Ingen af hos har børn.

Om mig og Hannah In Colors

Hannah In Colors handler primært om vandring. Men det er klart, at da jeg også er i fast parforhold og elsker at betragte dynamikken hos os, kommer der engang imellem anekdoter fra vores samliv. Det kunne også være andre ting som fylder.

Hannah In Colors stammer fra min Instagram profil. Jeg startede med navnet derinde. Hannah er mit navn på engelsk og In Colors passer til min personlighed og min hang til farver.

5 sjove om mig

Der er altid noget sjovt som man kan fortælle om sig selv. Så her kommer mit.

  • Jeg har boet på C.M Schubertsminde børnehjem i Ringkøbing og vokset op i en kærlig og ansvarsfuld plejefamilie i Højmark ved Ringkøbing.
  • Min yndlingsfarve er grøn.
  • Jeg har aldrig ønsket mig børn, men insisterer på at blive gift.
  • Min store drøm er at købe og flytte i et hus.
  • Jeg er virkelig skrækslagen for amstaff og pitbulls hunde.

Det var alt om mig og Hannah In Colors

Grønt hjerte Fra Hanne