Påsken 2018 – Vægtøgning og en stor nyhed

vandring alene hannah in colors vandring vandring i danmark vandring året rundt påskeferie påskeplakat påskepynt påske 2018 pyntefår tiltrængt påskeferie vægtøgning

Så er der flammeæg til vinderen.

Sikke en påske. Den glemmer jeg aldrig. Der er sket store, små ting og en chokkerende. Den store må I vente med at høre om. Den er ikke 100 % klar til at blive afsløret. Men jeg lover den er god. I bliver ellevilde. Ligesom jeg er. Min vægtøgning og hvad der ellers er sket, kan I dog godt gøre om nu. Men først noget andet.

Jeg trængte til ferie – det tager trætheden

Da jeg lagde min fjollede påskeplakat ud, var det med hensigten at arbejde. Ja, det lyder måske modsigelse. Plakaten fortalte bare, at jeg ikke lagde noget ud på SoMe.

Jeg ville stadig skrive og arbejde lidt. Men da Brian sagde:

“Mus, du har ferie. Du skal ikke arbejde”

Påstod hårdnakket, at det kunne jeg ikke bare. Bare sådan ikke lave noget. Men 4+ år med Brian har lært mig at gear ned. Brian er sindssyg god til at få mig ned. Helt ned. Det gælder i alle ting.

Jeg har en gang været nede og bide i græsset. Eller to faktisk. Den første var da jeg gik på HF for 15 år siden. Jeg kørte mig selv alt alt for hårdt. Det endte med en depression efter det første år. Det var skræmmende. Hvordan jeg alligevel fik min hue, aner jeg ikke den dag i dag. Det vidner lidt om min karakter, stædighed og vilje efter jeg fik lidt hjælp.

vandring alene hannah in colors vandring vandring i danmark vandring året rundt påskeferie påskeplakat påskepynt påske 2018 pyntefår tiltrængt påskeferie vægtøgning

Påskeferien er hermed i gang.

Anden gang var for 6 år siden. Dårlig sammensat uddannelse som slet ikke passede til mig. En nar af en ligeglad lærer og igen kørte jeg mig selv for hårdt. Det var 100% ikke stress. Bare en form for totalt udbrændthed.

2 år tog det mig at komme op igen. Der lærte jeg lektien. Den berømte “vink med en vognstang”

Jeg fortæller det til jer, så I husker at passe på jer selv. Der er absolut ikke ingen grund til at køre sig selv for hårdt. Det ender i stress eller udbrændthed. Det er slet ikke spor smart at have for travlt, og rende rundt som en hovedløs høne.

Tag det fra én som elsker at arbejde og knokle. Nogle for meget og for lang tid. Men nok er nok. Man skal vide hvornår det er tid til en pause. Påsken 2018 gjorde mig godt. Jeg fik hvad jeg manglede.

 

Fjernsyn, hygge, afslapning og lange lure

Påsken gik med at indhente søvn, hygge med Brian og komme i gang med regelmæssig fitnesstræning igen.

Jeg elsker at se fjernsyn. Fjernsyn vinder næsten altid. Det vil jeg meget hellere end at læse. Selvom jeg ellers er startet på “Sådan”. Bogen om Carsten Mørchs tid på Ranger skole i USA. Det lykkedes mig, at finde den i Næstved Antikvariat, da jeg var i byen med mit “Kom og mød mig” turné. Glæden var stor.

Brian og jeg har set masser af overlevelses programmer. Puttet på sofaen med dynen. Kommenteret deres dårlige valg. Hvilket jo er nemt fra vores position. Jeg forestiller mig I gjorde sådan på min februar vandring ? Bare indrøm det.

Mad fik jeg også lavet. Jeg havde savnet at forkæle ham. Pandekager, vafler, aubergine lasagne. Tomatsuppen med nybagt rosmarinbrød og pizza nåede jeg desværre ikke. Den kommer i denne uge.

Computerspil er det også blevet til. Ret meget endda. Jeg slapper HELT af, når jeg spiller. Jeg har virkelig fået slappet af. Gjort lige hvad jeg ville, hvornår jeg ville.

Brian og jeg har også fået talt om tunge ting. Som hans udsendelse til juli. Om Hannah In Colors fremtid. Om vores fælles fremtid. Om nye tiltag og ting som er blevet skrottet. Der er i den grad blevet ryddet op. Jeg elsker det. Det er lige mig.

Vægtøgning og en opstramning

Den sidste tid har jeg mærket en forandring i min krop. Ikke noget særligt. Men nok til at jeg registrere det.

Der var tale om en mindre vægtøgning. Jeg kunne godt mærke det, men tog alligevel et kig i løvens hule. En bodyscanner i fitnesscentret. Den viste 4 kg mere. Desværre ikke muskelmasse. Kun fedt. Det chokkerede mig først. Men nu er jeg supercool med det. De skal væk. Hvis jeg kan smide 30 kg, kan jeg også smide 4 kg.

Det er primært for min egen skyld. Det er også for Brian. Han synes jeg er lækker. Det skulle helst forblive sådan. Hvornår de er røget på, er jeg ligeglad med. Men på min Fitnessworld app, kan jeg se at sidste år på samme tid, vejede jeg 4 kg mindre. Det er nok info til mig.

Det er slet ikke jagten på at være perfekt. Det er jagten for at være den bedste udgave af mig selv. Jo stærkere jeg er – jo bedre klare jeg mig i livet. Livet kræver overskud. Min fitnesstræning styrker min vandring.

Så jeg gør som jeg gjorde dengang, og så burde de kilo være smidt hurtigt. Løbetræning og regelmæssigt hård fitness træning igen. Så burde den være hjemme.

Chokoladehare jagt i haven

vandring alene hannah in colors vandring vandring i danmark vandring året rundt påske 2018 påskehare jagt i haven chokoladehare vægtøgning

Chokoladehare banen var alt for nemt.

Jeg elsker fjollede ting og det går altid ud over stakkels Brian. Denne påske havde Påskeharen gemt 10 små harechokolade i haven.

Niveauet var mellem. Halvt åben var de gemt. Det var ligesom at slippe sporhund løs i haven. Det var med ordene:

“Du skal forestille dig, at du leder efter fjenden, mus”

Jeg elsker, at se ham på den måde. Lidt fjollet og ledende. Tror jeg grinte hele vejen rundt.

Hvis han fandt alle 10 udløste det en endnu større belønning. Han fandt dem naturligvis. Næste år bliver chokoladehare banen svære. Selvom vi begge er ret voksne, så er vi ofte ikke mere end teenagere indeni. Barnlige sjæle, beskriver os rigtigt godt.

Selvfølgelig fandt soldaten dem allesammen. Som lovet faldt der mere af fra Påskeharen. Et stort påskeæg og 5 par løbesokker.

Påskeharen kom faktisk også til mig. Et fint påskeæg.

Påske for mig har mange minder. Har I også det ? Da min søde plejemor levede, kom hun med påskeæg til mig. Da jeg blev større, gemte jeg æg i haven til mine niecer og nevøer. Det var virkelig hyggeligt. At se deres glæde og dét, at man som familie er sammen og hygger i en højtid.

Påsken gav mig kræfterne tilbage

vandring alene hannah in colors vandring vandring i danmark vandring året rundt påske 2018 påskehare jagt i haven chokoladehare vægtøgning flammeæg

Den store gevinst. Et stort flammeæg i 70% chokolade.

Efter 5 dages total afslapning, en ny kurs efter min vægtøgning og frisk energi og lyst, er jeg total klar. Klar til det hele.

Hvis Brian ikke havde sagt det, havde jeg bare gjort som altid. Kørt på. Gjort det jeg elskede. Brian ved ofte hvad jeg har brug for, før jeg selv ved det. Det er sundt at sige fra og sige NEJ. NEJ til de tåbelige konsekvenser, og JA til at passe på sig selv.

Så pas på jer selv. Vægtøgning skal man også passe på. Husk at holde pauser, og at have det sjovt. Det var alt fra mig og Påsken 2018.

? fra Hanne

 

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.