Pakkeliste til en overnatning i shelter

Pakkeliste til en overnatning i shelter tager for mig ikke lang tid og pakke. Jeg hører ofte folk sige, at de ikke ved hvad de skal pakke. Og det er ligemeget om det er 1 overnatning, en weekendtur eller 1 uge.

Derfor kan en pakkeliste til en overnatning i shelter være god hjælp. Enten til at kopiere eller til at inspirere.

På rygraden har jeg altid de faste ting, som jeg ved jeg skal have med. Resten er bare og bytte ud og rundt. Som f.eks min pakkeliste til Gendarmstien. Den varede 8 dage og på den vandring havde jeg min 3-sæsoners sovepose med. Min lækre Asivik Trekker. Den kan du i øvrigt se min anmeldelse af her ➡ “Asivik Trekker 3S sovepose | Anmeldelse”. Lækker pose, men den er for kold nu.

Nu til min pakkeliste til en overnatning i shelteret. Ikke mere udenomssnak.

Pakkeliste til en overnatning i shelter

pakkeliste til en overnatning

Tøj på kroppen og i tasken

Det tøj som jeg ikke har på ligger i min 7 ltr Asivik drybag. Både skiftetøj og tøj til og sove i.

Lidt af hvert grej

I denne 2 ltrs drybag ligger der lidt af hvert. Den ligger fast hjemme på min hylde hjemme pakket sådan her. Så når jeg skal starte bål på Soldatens Lod i Slagelse, er den altid klar til brug. Ingen spildtid. Smart.

Mad og mere

Toilettasken

Mine toiletsager ligger i en 3 ltrs drybag. Så er alt samlet og nemt og finde. Praktisk og smart.

 • 1 Asivik Drybag på 3 ltr. Se den her ➡ “Asivik 3 ltr drybag
 • Linse udstyr + ekstra linser, briller og brilleetui
 • Tandbørste + tandpasta
 • Vådservietter
 • Biosæbe✴ + flaske✴. Se dem her ➡ “Care Plus Clean Biosæbe” og “Nalgene 60 ml opbevaringsflaske”
 • Bodylotion
 • Tandtråd
 • Læbepomade
 • 1 papirlommetørklæder
 • 2 hårelastikker
 • 1 lille krukke med aloe vera
 • 1 lille krukke med tea-tree oil
 • 1 øjenskygge, 1 pensel, 1 vippe curler og 1 mascara (kun fordi jeg skulle til jobsamtale)

Min vandre seng

Min lækre seng. Den er jeg ret glad for og sove i når det er så koldt.

Blogger udstyr i elektronik posen

Den elektroniske pose som altid er med mig.

 • 1 x Osprey 3 ltr drybag
 • Powerbanken fra solcelle kittet✴. Se den her ➡ “Goal Zero Venture 30/Nomad 7 solceller”
 • 2 små ekstra powerbank.
 • 1 stativ + holder. Den kan både stå selv og holdes behageligt i hånden
 • 1 Nikon Coolpix A300 lomme kamera

Desuden havde jeg min Osprey Transporter 65 med.

Det var min pakkeliste til en sviptur i shelter. En overnatning er ikke meget. Faktisk er det slet ikke nok. Det er ikke meget man har brug for. Jeg kunne godt have undværet nogle af tingene, som f.eks mine faldskærms snore. Men de ligger fast i den drybag, så den bliver bare liggende. Når det kun er en overnatning, så plejer det ikke at gøre noget.

En pakkeliste til en overnatning behøver ikke at være lang. Det er vigtigere, at der er det med som du skal bruge.

? fra Hanne

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.