Pakkeliste til nytårsaften

Pakkeliste til nytårsaften alene i et shelter er rart at have. Jeg pakkede bare ud fra hvad jeg skulle have. Men da jeg har hørt nogle af jer sige, at det ville være uoverskueligt at skulle pakke, ligger jeg min pakkeliste til nytårsaften ud.

Egentlig gjorde jeg det omvendt. Skrev det hele ned da jeg kom hjem dagen efter nytårsaften. Du kan bruge den slavisk eller blive inspireret. Hvis du egentligt hellere vil læse om min nytårsaften, skal du læse her ➡ “Nytårsaften i shelter”. Er du mere interesseret i min juleaften i i skoven ved vandet ? Så skal du kigge her ➡“Juleaften i naturen”

Begge aftenener blev fejret på mit yndlingsted på Vestsjælland. Nemlig Bildsø strand.

Pakkeliste til nytårsaften

Så kommer pakkelisen endelig. Brug den som I vil.

Tøj

Asivik regnjakke ➡ Se min anmeldelse her.
Fjällräven Vidda Pro bukser
Patagonia Nano Puff Jakke
Devold uld undertøj
Asivik liner sokker
Devold Multi sokker til og sove i
Buff uld hue
Hestra Windstopper Pullover ➡ Se min anmeldelse her.
Hestra Touch Point Active liner handsker

Toilettasken

Linse udstyr + ekstra linser, briller og brilleetui
Tandbørste + tandpasta
Biosæbe i flaske
Vatpinde
Bodylotion
Mikrofiberklud
Tandtråd
Læbepomade
2 x 1 papirlommetørklæder
2 hårelastikker
1 lille krukke med aloe vera
1 lille krukke med Tea Tree oil

Seng

Warmpeace Viking 900 sovepose
Asivik Airmat 3 7.0 liggeunderlag

Køkkengrej

Lille skærebræt
Gerber Gator kniv
Lille piskeris
1 lille tang
1 Wildo spise sæt + 1 Wildo spork
1 Wildo foldekop
Servietter
Optimus Elektra Fee gasbrænder (uden vindskærmen). Se min anmeldelse her ➡ “Optimus Elektra Fee Cook”

Mad

1 æske med kiks
1 lille bøtte med bondeskinke, 2 små stykker ost og oliven med feta i
1 stor håndfuld store rejer
1 stor håndfuld grøn salat
5 cherrytomater
1 stor skefuld sort kaviar
1 lille bøtte med dressing
1 stor dusk dild
2 store stykker torsk
1 halvt fyldt gasbrænder gryde med kartofler og asparges broccoli
1 lille bøtte med sennep
Lille Sistema bøtte med mel
Lille Sistema bøtte med mel til jævning af sovsen
Lille Sistema bøtte med smør
3 stykker toast til morgenmaden
3 skiver bacon
2 skiver ost
Kaffe
Mælk
1 lille juice
1 lille yoghurt
Salt og peber
Masser af mynte
3 lime
1 lille bøtte med sukker
1 lille flaske med lys rom
3 flasker danskvand med brus
7 forskellige slags technobajere
1 flaske rosévin
1 små mini bavarois kager

Nytårsaften pynt

2 LED lyskæder
1 glas med lys i
1 shaker med tilbehør til og blande mojitos i
6 frække bordbomber
1 pose med bord konfetti
1 pose med knæklys
1 æske med stjernekastere
3 serpentiner
Levende fyrfadslys

.. og selvfølgelig en lighter, min Leatherman multitool, min thermokop og min Nalgene flaske. Den I har set 1000 gange.

Det var min pakkeliste til nytårsaften. Den er lang. Men hvis jeg ikke skriver det hele, så er der vel ingen pointé i og skrive den ?

Sære tanker om et egern

Nu da min pakkeliste til nytårsaften er nedfældet til evig brug, skal vi lige snakke om det der med og være græsenke. Specielt på en nytårsaften alene i et shelter ved vandet i skoven. Jer som følger mig trofast, kender godt min situation lige nu. Men hvis du ikke gør og vil opdateres, så kig på ➡ “Når kæresten skal udsendes”“Første orlov fra udsendelsen” eller “Anden orlov hjemme med min soldat”.

Som græsenke, eller soldatkone om du vil, får man de særeste tanker og ser endnu sære ting. Fordi man ingen kærlighed, kærtegn eller intimt samvær får i op til flere måneder, ser man noget som ikke er der.

Så tænker du måske hvad jeg har set ? I dør af grin. Jeg tør næsten ikke fortælle det. Lige før jul så jeg en pude med et egern på. Mit hjerte sprang et slag over og jeg stivnede. Den måde det egern var afbildet på så anderledes ud. Den så sexet og flirtende ud.

“Halløj lille frække egern. Du er da vist ude på noget!”

Så kom jeg til mig selv igen. Skubbede tankerne væk. Efterfølgende har jeg spurgt flere. De er naturligvis ikke enige. Så det bekræfter mig i at det er sære tanker.

Frække bordbomber med mænd

Det er klart jeg skulle have pynt med. Så de kom også på min pakkeliste til nytårsaften. Jeg elsker alt som kan larme og svine. Skralder, rysler, konfetti som bliver skudt ud, bordbomber, trækpropper og truthorn.

Men det er klart, at når det bliver mørkt kl 16.45 får man ikke meget glæde ud af det bordpynt. Men lidt blev det til.

Til venstre kan I se strøelse og til højre tre af de frække bordbomber.

Til nytår kan man altid vælge mellem bordbomber med letpåklædte damer eller nøgne mænd med six pack. Så det var klart at dem med six pack. Så det endte med at jeg var alene i shelteret med 6 mænd. Fremmede endda. Uha!

pakkeliste til nytårsaften pynt shelter frække bordbomber
Ja ham til højre med ansigtet gik slet ikke af. Sådan en fuser. Jeg bryder mig heller om hans ansigt, så det var nok meget godt han ikke gik af.

Om morgenen nærstuderede jeg dem. Dem allesammen. Snakkede lidt dem. Vurderede jeg dem. Satte dem i “mest lækker” rækkefølge. En scorebar. Man scorer mest på ikke at have et ansigt. En six pack skalder være. Ikke super markeret. Bare så den kan anes. Der skal være fedt og de skal ikke være hugget i granit.

HVIS de endelig har ansigt skal de have et glimt i øjet og se frække ud. Ikke som ham til højre.

Mens jeg lå der og satte de små stakkels mænd i orden, slog det mig med et slag. Det her er egern situationen om igen. Hurtig kom jeg til mig selv igen og lidt skamfuldt smed jeg alle mændene ud i skraldeposen. Kiggede en sidste gang og rystede på hovedet.

Man bliver virkelig mærkelig af at være græsenke. Efterladt soldaterkone. Kæreste eller forlovet med en soldat.

Det var alt. Rigtig godt nytår?

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.