Prøve prøve vandringen skulle lige prøves af

Prøve prøve vandringen hedder det nu om dage. Det er når man vandrer ens egen arrangerede vandretur inden de første gæster kommer med.

De grinte af mig i gruppen. Men som jeg sagde:

“Jeg bliver jo nød til at vide hvad jeg sælger”

Faktisk så ved jeg jo godt hvad jeg sælger. Jeg har selv planlagt ruten. Men når man er derude, ser man flere ting, som man ikke ser hjemme. På vej derud scorede jeg også lige en aftale om vandtankning fra en privat sø. Her skal man naturligvis have vandrensning med. Ellers går det ikke.

Turen gik fint. Her er nogle billeder fra højdepunkterne. Fra venstre mod højre.
Solcellen sidder øverst på Atmos’en og labber sol til sig. Så er jeg nået til Stillinge Strand. Det første planlagte stop på ruten. Cirkus Is må være det hyggeligste sted på Vestsjællands kyst.

Jeg kan godt lide at forberede mig ordentlig. Ikke så jeg ved alt. Men til jeg selv føler, at jeg kan stå inde for det. Også så jeg ikke bliver overrumplet af noget uventet. Det er ikke alt som kan forberedes. Men meget kan.

Hygge på Bildsø Camping

Efter en smuk tur langs stranden fra Stillinge Strand til Bildsø Strand, drejede jeg af og gik igennem den smukke skov mod campingpladsen. At overnatte på en camping plads var ikke min førsteprioritet. Jeg ville hellere sove i shelter. Men hvis alt går vel, så laver jeg flere til efteråret og måske til vinter, hvor det bliver med overnatning i et shelter.

Men Bildsø Camping er ret hyggeligt. Ikke noget prangende. Men alle de basale behov er der. Efter jeg havde sat teltet op, gik resten af dagen med live video på Facebook, aftensmad og tilsidst faldt jeg i søvn. Vandring i varme gør mig træt.

I kan se på billedet jeg kun har taget oversejlet med. Uden det inderste vejer det kun 1 kg. Ret vildt. Pladsen er formidabel og det er så luftigt. Slet ikke så varmt som et normalt telt. Prøv det. arrangerede vandreture vestsjælland hannah in colors bildsø camping terra nova wild country 1 persons telt

Den første dag var ruten på 13 km gennem landskabet, ned af stranden og igennem skoven. Næste dag var det længere. Hele 17 km. Terrænet er strand, småveje og lidt større veje. Resten igennem Slagelse By ned til togstationen.

Prøve prøve vandringen og drengen med lys i øjnene

Dagen startede stille og roligt. Jeg var spændt på de 17 km. Jeg vandrer omkring 10 km om dagen, så 17 km er lidt længere end mit sædvanlige. Sidst jeg vandrede 17 km var på min tur i december fra Råbjerg Mile helt op til Skagen.

Fra venstre mod højre. Den udsigt på Bildsø Strand bliver jeg aldrig træt af. Skoven er så smuk. De høje smukke nøgne træer. En ussel blød og bøjet pløk.

På vej hjemad mødte jeg nogle drenge, som kiggede efter mig med lange øjne. De var omkring 4-5 år. Lys i øjnene. De spurgte om jeg var spejder ? Om hvorfor jeg havde så meget på ryggen? Hvad jeg lavede og hvor jeg skulle hen? De var så søde. Jeg havde lyst til at tage dem med. Men det må man vist ikke. Det hedder kidnapning, ikk’ ?

Prøve prøve vandringen gik over alt forventning. En frokost pause og mange små pauser. Så er 17 km ikke så langt, som det lyder. Her er nogle flere billeder.

prøve prøve vandringen arrangerede vandreture vestsjælland hannah in colors vestsjælland

Udsigten fra mit planlagte punkt er så smuk

prøve prøve vandringen arrangerede vandreture vestsjælland hannah in colors vestsjælland tude å vandrensning nalgene lifestraw

Så er der drikkevand fra Tude å med Lifestraw

 arrangerede vandreture vestsjælland hannah in colors vestsjælland

En masse korte pauser med vand og luft til fusserne er svaret.

Prøve prøve vandringen gik fint. Jeg er så klar til at tage jer med. Det bliver så godt. Du kan booke din plads her. Den første tur ligger allerede i nu her i weekenden 23 til 24 juni 2018. Så skynd dig at booke.

? fra Hanne

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.