Prøvevandringen med de første gæster

Prøvevandringen med de første gæster gik så godt. Det var en dag, jeg længe havde ventet på. Forinden havde jeg oprettet en gruppe på Messenger, hvor alle kunne spørge om hvad de ville. Mange af spørgsmålene handlede om den pakkeliste som jeg have sendt ud.

Ved bestilling af vandretur kommer der en pakkeliste + info om gratis parkerings muligheder i Slagelse,  ting man skal være opmærksom på og en vandre dagsplan.

Der står alt hvad man skal vide, så vandreturen kan blive en god og sjov oplevelse.

Inden dagen havde jeg selv vandret turen. Bare fordi jeg kan, havde lyst og ikke kunne lade være.
Læs afsnittet “Prøve prøvevandrigen skulle lige prøves af

Dag 1 med  masser af oplevelser og hygge

Vi mødte alle hinanden på Slagelse Banegård. Dejligt nemt. Det er både start- og slut position. Alle kom til tiden, så vandringen startede lige som den skulle. Prøvevandringen var i gang.

Vi startede ud med at vandre igennem Slagelse. Der var ikke så langt ud til byskiltet. Efter byskiltet åbner landskabet sig med marker i flotte farver. Solen skinnede og brisen var forfriskende. Vi gik og gik og gik. Jeg nød det så meget. Hvor er det dog forfriskende at komme ud med andre, som gerne vil lære noget og er friske på et eventyr.

prøvevandringen med de første gæster hannah in colors arrangerede vandreture vestsjælland slagelse bildsø strand bål piger kan også båle

På vejen derud holdte vi bare pauser, når folk trængte til det. Det eneste sted jeg havde planlagt var Cirkus IsStillinge strand. Simpelthen fordi det er så hyggeligt et sted. Der er kaffe, is, sandwich og masser af sjæl og stemning.

Vandringen ud til Stillinge strand gik meget hurtigere end jeg havde forventet. Tiden og de 11 km fløj bare afsted. Vi holdte en lækker pause ved Cirkus Is, hvor stort og småt blev vendt.

Sulten meldte sig efter pausen, så vi blev enige om at gå på stranden og spise de medbragte madpakker. Selv er jeg fuldstændig pjattet med skiftet til havet, stranden og de åbne vidder ved Stillinge Strand. Så det håber jeg naturligvis også mine gæster synes. Det gjorde de.

Med udsigt til Storebæltsbroen spiste vi vores medbragte madpakker og lod ellers roen sænke sig. Vi vandrede fra Stillinge strand til Bildsø strand gennem botanikken på stranden. De fik valget om de ville vandre på stranden eller længere oppe. De valgte længere oppe. Skøn rute mellem de to strande. Jeg er endnu ikke blevet træt af den.

Fra Bildsø strand gik vi igennem den smukke skov med de høje træer til Bildsø Camping.

Regn, torden, bål og badning

Jeg sendte damerne ned i teltområdet, så de kunne begynde at slå lejr og rede seng. Jeg tjekkede os ind og betalte.
Da vi alle havde slået telt op, kom der en kæmpe byge. Vi krøb ind i mit store tipi telt og hyggede der. 20 min senere var den væk og solen kom frem.

Strandposen blev pakket, hvorefter turen gik igennem skoven og ned til smukke Bildsø strand. På strande var det første vi skulle have klaret var at startede et bål. Vi havde en vinterbader med på holdet, så hun var allerede strøget i vandet med det samme. Sådan kan det gå. Der er plads til de meste.

Kædesaven blev beundret

Jeg tog min kædesav med op i skoven, hvor vi fandt brænde. Da bålet kørte lavede vi mad. Efter maden hyggede vi rundt om bålet.
Jeg tog ikke et billede af kædesaven, men du kan se den i dette af afsnit “Bål, sol og et tilbageslag

På billedet nedenunder kan I se hvad fire damer kan klare af bål. De var bare så gode. Med i pakken lærer man også at tænde bål. Jeg fortæller teknikken. Giver tips og viser det trin-for-trin. Dem som vil prøve at tænde og save med kædesaven. Så tror man måske, at en kædesav kun er for muskuløse mænd og mig. Men nej, der tager I fejl. Jeg lyver ikke når jeg siger, at de fniste da de savede. Ligesom mig.

Vi hyggede bare så meget. Det tordnede og regnede længere ude på vandet. Så skiftet i lyset og havet var så smukt at følge. Tilsæt så bålet. Vi sad der længe og til regnen smed os hjem.  Bare se på billedet nedenunder. Prøvevandringen gik over alt forventning.

prøvevandringen med de første gæster hannah in colors arrangerede vandreture vestsjælland slagelse bildsø strand bål piger kan også båle
Tilbage på campingpladsen gik vi til ro i teltene. Alle var mere eller mindre trætte. Mætte, glade og klar til at putte ned i posen.

Dag 2  med mange kilometer og en smuk udsigt

Jeg var meget spændt på dag 2. Da det var prøvevandringen med de første gæster, var jeg spændt på hvad de synes om den planlagte udsigt. Men uden mad og drikke dur helten ikke, så dagen startede med morgenmad og kaffe. Det blev afviklet på i græsset med godt humør. På billedet nedenunder kan I se hvordan sådan noget foregår. Mit tipi telt står i baggrunden og gør sig til.

 med de første gæster hannah in colors arrangerede vandreture vestsjælland slagelse morgenmad på vandretur bildsø camping

Efter morgenmaden pakkede vi alt ned. Jeg tjekkede ud og vi gik ad samme ved som vi kom fra. Vi var allerede klar 1 time før planlagt tidspunkt. Så fantastisk. I samlet trop vandrede ved ned ad stranden. Snakken gik om alt muligt.

Pludselig stod vi ved bakken op til udsigten. Jeg pegede op og sagde:

“Vi skal derop damer”

En mellemstor bakke slog dem heldigvis ikke ud. Så vi oksede derop og krydsede jeg fingre for at udsigten var besværet værd. Det var den. Ligesom jeg var de begejstrede. I kan jo kigge på billedet ud nedenunder og selv bedømme. Prøvevandringen skal naturligvis indeholde mindst 1 smuk udsigt.

 med de første gæster hannah in colors arrangerede vandreture vestsjælland slagelse smuk udsigt

Udsigten mod nordvest

Storebæltsbroen prøvevandringen med de første gæster hannah in colors arrangerede vandreture vestsjælland slagelse smuk udsigt

Udsigten mod sydvest. Man kan ane Storebæltsbroen helt ude bagved.

Efter en vand- og snackpause gik vi videre. Man kunne nemt havde siddet der længere tid. Men der var flere oplevelser som ventede. Vi vandrede videre et godt stykke langs vandet oppe på vejen. Stadig med udsigt til Storebæltsbroen. Den kom tættere og tættere på, inden den til sidst forsvandt, inden vi drejede ind mod Slagelse og tog hul på landevejen.

Vand fra Tude Å og frokost i det grønne

Efter et kort ophold på “Strandperlen” hvor vi fik lidt vand, nogle købte kaffe og luftet fødderne, gik vi videre. Inden frokost, ville jeg gerne have at vi fik skudt nogle kilometer af. Det gjorde vi sandelig også. Da sulten meldte sig, fandt vi et lækker sted med god udsigt. I kan selv bedømme om det ser hyggeligt ud ?

prøvevandringen med de første gæster hannah in colors arrangerede vandreture vestsjælland slagelse smuk udsigt frokost på tur

Hvad fotografen ikke fik med var den smukke udsigt den anden vej. Tsk!

Da alle var mætte, glade, hydreret og klar vandrede vi videre. Min næste planlagte var pause var ved Tude Å. Der var dejlig skygge og vi skulle tanke vand fra åen. Med i pakken er der nemlig også en smagsprøve af vandet fra Tude Å. Hvis du tør! Selvfølgelig gennem mit Lifestraw som renser. Én af damerne bed på. Jeg var spændt hvad hun sagde.

“Hvad smager det af?”
“Vand!”

Det er nemlig hvad det gør. Naturens vand smager så godt. Bedre en hjemme. For at få vand må man nogle gange igennem en hulens masse brændenælder.

vandrensning lifestraw tude å med de første gæster hannah in colors arrangerede vandreture vestsjælland slagelse tude å vandrensning

Jeg troede jeg skulle gå først. Men sådan gik det ikke. Man kan lige ane min flaske i venstre hånd.

På vej op kom jeg i en slem krise. Det var stejlt og jeg skulle bruge hænderne til at klatre med. Så nogle gange bliver en akut problemløsning løst ud fra det man har på sig. Jeg stoppede simpelthen flasken i min BH. Sådan! Problem løst. Det grinte vi meget af oppe på broen igen. Hold op vi havde det sjovt. Jeg griner stadigvæk.

Ømme fødder og grantræs ly

Dagens vandring var på 17 km. Det er frisk gåtur. Jeg var spændt på om det ville være lige i overkanten for nybegyndere og/eller let øvede. Det er min arrangerede tur nemlig målrettet til. Til dig som gerne vil kick-starte din vandre karriere men mangler hjælp. Eller dig som har været afsted et par gange, men som savner inspiration, tips, tricks og måske svar på en masse spørgsmål.

Damerne imponerede mig virkelig. De kløede bare på og vandrede videre. Heller ingen vabler var der. Hvis der havde været, havde jeg med glæde vist jer hvordan man afliver sådan en. Det er også med i pakken.

6 km fra Slagelse begyndte var folk trætte. Hvilket var helt forståelig. Alle kommer med hvad de har. Prøvevandringen er netop til sådan noget her. Finde opskriften på en endnu bedre vandretur. Den sidste pause vi holdte på prøvevandringen var 5 km før Slagelse. Vand, snacks og lige pludselig en masse regn. Vi krøb ind under grantræerne for at søge ly, mens vi kiggede ud på drivende skyer med regn. På med regnslag og jakker og videre ind til Slagelse. Ned til målet på Slagelse Banegård.

Prøvevandringen og en fed oplevelse rigere

Da vi endelig nåede Slagelse Banegård var alle trætte og ømme. Men glade og en oplevelse rigere. Prøvevandringen var officiel slut. Inden jeg sendte dem med hjem, havde jeg nogle spørgsmål. De kommer her:

Hvordan har jeg været som guide ?

Alle damerne var tilfredse. Især var de glade for alle de tips og tricks som kom undervejs.

Var vandringen for svær ?

Nej. Dag 2 var lidt udfordrende og lidt hård. Men ikke for hård. At man bliver lidt udfordret og prøver nye grænser af gør ikke noget

Var antallet okay og kunne jeg tage flere med ?

Tre var helt fint. Damerne mente, at 5 gæster og mig, altså 6 i alt, var absolut max. Det stemte fuldstændig overens med mine tanker. Jeg følte godt, at jeg kunne have 2 flere med.

Hvad skal turen koste ?

Efter lidt diskussion frem og tilbage, blev de enige om max 1000 kr. Det stemte også ret overens med mine tanker om den nye pris. Prøvevandringen gav mig et godt forspring.


Den nye pakke kommer her

Efter prøvevandringen i weekenden har jeg kommet op med en ny vandre pakke. Prisen er kommet ned og person antallet op. Så kan det nemlig løbe rundt for mig. Under billedet er der en liste med hvad min nye vandrepakke indeholder.

Er I klar ?

prøvevandringen med de første gæster hannah in colors arrangerede vandreture vestsjælland slagelse smuk udsigt frokost på tur save the date arrangeret vandretur vestsjælland
Pakken indeholder:

 • En komplet pakkeliste til vandringen. Desuden med info om gratis parkering i Slagelse, en vandreplan, en vigtig huskeliste så din bookede vandretur bliver skøn.
 • Lukket support forum med de andre gæster i gruppen som I skal afsted med og med mig som administrator.  Den ligger på Messenger og kan bruges til spørgsmål, billede- og link udveksling, inspiration og direkte kontakt mellem jer og mig.
 • Trin-for-trin optænding af bål. Jeg viser jer, hvordan jeg tænder bål. Vi samler brænde og klargør det med min kædesav. I må prøve det hele. Både optænding, indsamling af brænde og at save med kædesaven.
 • Overnatning i telt eller shelter på Bildsø Camping.
 • Vandsmagning fra Tude Å med vandrensning gennem min Lifestraw.
 • Trin-for-trin instruktion af punktering af vabler. Hvis der ikke kommer nogle i løbet af vandringen, viser jeg det på mine egne fødder, hvordan man gør.
 • Mig som guide. Jeg tager tjansen i mit eget firma som guide alvorlig. Blandt andet derfor har jeg været på udvidet førstehjælp. og har en stopfuld førstehjælps taske, så jeg altid er klar til at hjælpe. Jeg passer på jer og er bevidst om mit ansvar som guide. Mit mål er, at du skal føle dig tryg, glad og inspireret.
 • Masser af tips og tricks. De kommer når der er spørgsmål, når der opstår situationer eller vi kommer ind på det i samtaler. Der er ikke indlagt decideret undervisning. De kommer bare når behovet opstår.
 • Smukke udsigter, hygge, tonsvis af inspiration til nye idéer og udstyr, fis og ballade og masser af grin.

Pakken inkluderer IKKE:

 • Transport til og fra Slagelse. Tag bussen, toget eller bilen.
 • Mad. Når du booker en plads på et af holdene, kommer der en madplan med + forslag til hvad man kunne tage med.
 • Forplejning. Vi runder både Cirkus Is, butikker og Strandperlen på vejen. Alt hvad du vil have fra de steder, betaler du selv. Tag derfor lommepenge med.
 • Udstyr af nogen art. Du skal selv have alt med. Jeg har dog den store førstehjælps kasse med.

Rart at vide om prøvevandringen

Lige et par sidste punkter, som er rart at vide, og som du måske har tænkt på. Prøvevandringen kan godt rejse tvivl og spørgsmål.

Er det sikkert at betale hos Hannah In Colors ?

JA! Jeg har købt en pakkeløsning med betalingsgateway hos nemtilmeld.dk. De styrer alt det med sikkerhed omkring betaling. Når tilmeldingerne åbner onsdag 20 juni kl 12, klikker du dig bare ind på den dato du er interesseret i. Derefter betaler du med dit kreditkort som du plejer, når du køber noget på nettet. Salget starter her.

Betyder det noget for min bookede plads at Hannah In Colors er sponseret af Spejder sport ?

Nej, det gør det ikke. Mit fokus er på jer og vandreturen. Jeg viser gerne mit udstyr frem og fortæller hvis I viser interesse eller har spørgsmål. Desuden er disse ture mit eget initiativ og har intet med Spejder sport at gøre.

Hvis du vil læse mere om mit sammenarbejde med dem, skal du læse her.

Jeg vil ikke fotograferes og har ikke lyst til at blive omtalt på Hannah In Colors

Intet problem. Du siger bare til så kommer du ikke med. Hvis du gerne vil med, men gerne vil se billedet inden, siger du bare til. Jeg værner om jeres privatliv og har respekt hvis denne vandring er et pusterum.

Du kan booke din plads her. Skynd dig – den første ligger allerede i weekenden 23 til 24 juni. Vil du fejre Sankt Hans med mig ?

? fra Hanne.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.