Ringkøbing og et sidste farvel

Ringkøbing var sidste destination på min allerførste vandring. Hold da jeg jeg havde mange overspringshandlinger. Jeg følte slet ikke, at jeg var færdig med at vandre. Den 12 dages vandring var kun opvarmning.

Jeg kunne nemt have fortset op ad Vestkysten. Men der var to grunde til at jeg ikke gjorde. Den ene var at det var planen jeg skulle slutte i Ringkøbing. Min skattemand Brian havde desuden fødselsdag et par dage efter. Jeg spurgte ham, om jeg skulle være hjemme og fejre den, og det ville han gerne have.

Så er det ligesom afgjort. Min skattemand behøver mig.

Kaffe og overspringshandlinger

Dagen startede med, at jeg blev vækket. Jeg sov i mit telt i hendes have. Dagen før kunne jeg ikke finde et sted at at sove i Søndervig. Men en lokal dame slog til. Læs om dagen før her ➡ “Søndervig var andensidste stop op vandringen”

Hun lavede morgenmad til os. Vi snakkede løs om alt muligt. Imens skyllede vi flere kopper kaffe ned.
Da klokken havde passeret frokost, kunne hun ikke trække den længere. Der skulle på arbejdes. Vi kunne have snakket resten af dagen.

Da hun tog afsted på arbejdede, listede jeg ud i haven. Pakkede min vandretaske, slog teltet ned og lagde det i tasken. Så var jeg klar til sidste dag på min allerførste vandretur.

Jeg lagde en seddel til hende i blomsterkrukken, hvorpå der stod “Tak” og så et hjerte.

Masser af lys, tanker og billeder

Jeg gik først ned til havet. Fantastisk. Solen skinnende og der var lyst og masser af folk.

ringkøbing Vandretur Vandring i danmark Esbjerg Fanø Ringkøbing Hannah in colors Spejdersport Osprey Atmos AG 65 Salomon Quest prime GTX ringkøbing fjord søndervig strand

Masser af lys, liv og sol på stranden

Derefter gik jeg tilbage til Søndervig og satte mig ned. Kiggede lidt på mennesker, mens jeg nød solen. Mens jeg sad der, fik jeg pludselig lyst til en is. En stor en med guf og flødebolle. Kender I det ?

Isen røg ned. Da jeg var færdig, trak jeg tiden endnu længere ud. Skrev lidt på dagbogen til jer. Solen skinnede så dejligt. Tilsidst kunne jeg ikke trække den længere. Jeg måtte starte min vandring mod Ringkøbing. Den sidste vandring.

Men der var stadig overspringshandlinger. Masser af billeder??

Fakta
Dag 11
Privat have i Søndervig til min søsters hus i Ringkøbing
12 km i dag og 139,2 km i alt

Modvillighed og følelser går ret meget i spænd

Jeg havde overhovedet ikke lyst til at gå mod Ringkøbing. Jeg trak tiden ud. For jeg vidste, at når jeg ramte byskiltet, så var mit solo eventyr ovre og at jeg havde klaret det alene.

Men jeg måtte jo videre. Jeg gik ud af landevejen, drejede af og fulgte grusvejen ned gennem Baggesens Dæmning. Smuk vej. Jeg trak tiden ud. Tog en del billeder.

Halvvejs holdte jeg pause. Smed strømper og sko. Spiste ost med bolle (mere ost end bolle) og det sidste guf. Ned med vandet fra min camelbag og videre. Dejligt sted.

Da jeg nærmede mig Ringkøbing, begyndte virkeligheden at gå op for mig. Tårerne begyndte allerede før skiltet. Jeg spejdede efter det. Ledte efter det. Da jeg stod henne hos det og læste det, kunne jeg som sagt ikke holde det tilbage. Så stolt, glad og lettet. En befriende følelse.

Ringkøbing Vandretur Vandring i danmark Esbjerg Fanø Ringkøbing Hannah in colors Spejdersport Osprey Atmos AG 65 Salomon Quest prime GTX ringkøbing fjord søndervig baggesens dæmning smuk natur landskab eventyr dansk flag vimpel

Så fik følelserne frit løb. Endelig i mål. Står på broen og tudbrøler

Som jeg skrev i opslaget i går, stod jeg bagefter på broen og tudbrølede. Efter vandturen gik jeg ned gennem byen. Sugede til mig. Min søsters hus lå i den modsatte ende, så jeg skulle igennem forbi byen. Jeg var træt, og trængte til ro. Tårerne havde også sat deres spor i mit ansigt, så jeg var slet ikke humør til noget.

Sindet sugede indtryk til sig, men benene stoppede ikke. De forsatte igennem byen, og ud til min søsters hus. De var ikke hjemme, så jeg vidste, at jeg skulle være alene. I et døgn. Sammen med deres kat. Lige hvad jeg havde brug for.

Ro og tid til tanker efter end vandretur i Ringkøbing

Det var dejligt at ramme min søsters hus. Et bad, sætte en vask over og ellers have mad hos min plejefar. Han bor lige overfor min søsters hus. Faktisk er hun min plejesøster. Vidste du, at jeg var opvokset i en plejefamilie ? Du kan læse mere her ➡“Om mig”

Jeg vil gerne sige tak for jeres støtte, hilsner og gakkede kommentarer. Når det var hårdt tænkte jeg på jer. Mit projekt er blevet et kæmpe tilløbsstykke her på SoMe. Det har blæst mig fuldstændig bagover. Det havde jeg ikke troet.

Jeg skal snart ud igen. I er velkommen til at følge Hannah In Colors’ Facebook. Skrive jer op til nyhedsbrevet, eller følge mig på Instagram. Hannah In Colors handler om min vandring, friluftsliv og om grej.

PS
Kan I huske jeg fortalte, at jeg havde boet på børnehjem ?
Man kan ikke se en skid for botanikken. Men det er altså Schuberts Minde. Det er børnehjemmet fra DR 1 programmet “Kæft, trit og knus

Vandretur Vandring i danmark Esbjerg Fanø Ringkøbing Hannah in colors Spejdersport Osprey Atmos AG 65 Salomon Quest prime GTX ringkøbing fjord søndervig baggesens dæmning smuk natur landskab eventyr dansk flag vimpel børnehjem C.M Schubertsminde

Der ligger mit børnehjem. C.M Schubertsminde

Vil du have mere vandring ?

Hvis du vil læse dagbøgerne fra de efterfølgende vandringer ? Så kan jeg varmt anbefale:

Lige en sidste ting I skal vide er:

Min svoger har regnet ud, at jeg har gået over 200.000 skridt. Det er jo absurd latterlige mange skridt.

Vandreruten ligger her. Den er interaktivt, så I kan åbne den og kigge.

? fra Hanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.