Sankt Hans 2018

Sankt Hans 2018 med ham jeg har valgt. Min Brian Heilskov. Min lille sultne mand, som engang i mellem ikke gider at fotograferes. Og slet ikke når han spiser.

Men regel Nr 1 ➡ Aldrig vende ryggen til en seriøs blogger. ? Knips! Haps!wildo camp a box sankt hans 2018 fisk på grill fiskepakker på grill

Undskyld skat. Jeg kan ikke gøre for det. Du tager det så pænt og er så tålmodig. Alt skal ikke fotograferes. Men meget skal. Hvad ville en vandreblog være uden flotte billeder ?

Fiskepakker på pop-op grillen

Menuen til Sankt Hans 2018 stod på fiskepakker på min pop-op grill. Den er så perfekt. Jeg er stadig glad for den. Stadig skamlækker. Grillen fik flere komplimenter af folk i parken. Jeg fik den i fødselsdagsgave af min bedste kammerat. I kan se flere billeder af dem her ➡ “De fedeste fødselsdagsgaver”

Bål, en heks og smukke flammer i mørket

I Anlægget i Slagelse, hvor vi fejrede midsommer, bliver bålet trukket ud midt i søen. Der brænder heksen mens vi synger. Selvom der var afbrændningsforbud i det meste af landet, gjaldt det ikke Slagelse. Heldigvis. Hvad er Sankt Hans eller en sommer uden bål ?

Som soldat har Brian startet mange bål. Jeg har også startet en del efterhånden. I kan se nogle af mine her.

Bål hører til på alle årstider. Hvis jeg ikke startet et bål i noget tid, får jeg nærmest abstinenser. Jeg længes efter det. Når jeg så har være ude ig startet et, er jeg så glad og afslappet når jeg kommer hjem.

Sankt Hans 2018 sluttede rigtig dejligt

Nu skal vi have en lille aftens is i byen. Hygger I jer med bål og mad ?

Nu bliver dagene jo kortere fra nu af. Om lidt går solen ned kl 16.30 og det bliver koldt og vinter. Så skal jeg helt klart ud og vandre igen.

Spørgsmålet er hvorhenne og hvornår. Det blev så Camønoen i august og Gendarmstien i oktober.

? fra Hanne & sultne Brian.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.