Sponsoreret udstyr til Gendarmstien

Sponsoreret udstyr til Gendarmstien fik jeg i armene lige sidste øjeblik. På denne side kan du se mit Sponsoreret udstyr til Gendarmstien, som kommer med på efterårets lange vandretur.

For nogle uger siden var jeg til møde i Værløse på Spejdersports hovedkontor. Det var som altid hyggeligt og inspirerende. Vores sammenarbejde foregår sådan, at når jeg enten skal på en længere vandretur eller mangler noget, spørger jeg om det.

Det jeg får med, har jeg altid selv valgt, udfra behov som er opstået. Du kan læse mere om Hannah In Colors’ reklamepolitik og sammenarbejdet med Spejdersport her.

Til venstre er jeg til møde hos Spejdersport. Til højre kan I se det sponserede udstyr.

Tanken bag mine valg denne gang om sponsoreret udstyr til Gendarmstien

Her kommer meget kort, hvorfor jeg har valgt det udstyr til min næste vandretur. Måske kan du genkende noget af det.

Asivik Speed bælte

Bæltet har jeg manglet længe. Lige siden min vandring i december 2017 fra Esbjerg og ned til Grænsen har jeg manglet den. Jeg taber mig altid når jeg vandrer længe, og min mave skrumper ind. Vandring får virkelig gang i fordøjelsen og tarmene.
På denne vandring havde jeg mit eget med. Et med et spænde som gik op hele tiden. Selvom jeg lappede det med tape, drev det med stadig til vanvid.

Dette bælte skulle eftersigende være helt fantastisk. Netop fordi der ingen løse dele er eller noget som kan springe op. Desuden er det fladt. Også spændet.

Devold uldundertøj

Sættet er et erstatning for mit Asivik uldundertøj, som jeg sover i. Det andet sæt har erhvervet sig nogle mystiske huller. Jeg kan simpelthen ikke forklare det. Det er blevet vasket og opbevaret som foreskrevet.

Spejdersport har beholdt trøjen til inspektion. Det er guld værd i deres udvikling af stadig lækkert tøj.

Sættet er af mellem tykkelse. Det er meningen, at jeg skal sove i det.

Strømper

Det blå Devold ( Nr. 1 på billedet) er en erstatning af nogle sove sokker som jeg har været meget glad for. De kom med til sidste møde hos Spejdersport. De blev inspiceret, så et lignede par kunne erstatte dem. Umiddelbart synes jeg ikke de mærkes ens. Men jeg glæder mig til at sove i dem. Det er nemlig det som de skal bruges til.

De 2 andre fra Asivik ( Nr. 2 og 3 på billedet) er også en erstatning for nogle meget tynde liner sokker som jeg. De er også blevet inspiceret. De er lidt tykkere end dem jeg havde i forvejen. Men igen – jeg glæder mig til at vandre i dem. Man skal ikke altid skue hunden på hårrene.

Trøjen

Hættetrøjen ( Nr. 6 på billedet) er også en erstatning. En erstatning for den meget gamle og slidte trøje som egentlig var/er Brians. Jeg har båret den til alle vandringer på Vestkysten i Jylland og på Camønoen. Hjemme gør jeg også altid i den.

Den blev også inspiceret til mødet. Faktisk havde de ikke noget som lignede den. Men i stedet forklarede jeg hvorfor jeg er så vild med den. Så denne hættetrøje er den som kommer tættest på.

Det er meningen den skal bæres uden på min skjorte. Så skjorten tager vinden og hættetrøjen varmer. Det var nemlig også funktionen hos Brians trøje.

Det var lidt om mine valg af udstyr denne gang. Om det holder må vi se. Jeg er i hvert meget spændt. Når jeg kommer hjem fra Gendarmstien igen, ligger jeg min pakkeliste ud. Så kan I nærstudere det hele.

Men nu kommer listen og linksene. God fornøjelse.

Sponsoreret udstyr til Gendarmstien

1. Devold Multi Medium: ““Devold Multi Medium Strømper”

2. og 3.  2 x Asivik Liner Sock Wool “Asivik Liner strømpe i uld”

4. Asivik Speed bælte: “Asivik Speed bælte”

5. Devold Duo Active Dame: “Devold Duo Active bukser”

6. Patagonia Capilene Air Hoody. Den er ikke lige pt i webshoppen. Desværre.

7. Devold Hiking Undertrøje:“Devold Hiking Uldundertrøje”

Hvis du vil se hvordan vandringen med  det sponsoreret udstyr til Gendarmstien går, kan kan du hoppe over på siden. Kige lige her ➡“Gendarmstien”

??? fra Hanne

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.