Stjerneklar og magisk overnatning

Magisk overnatning i et ombygget drivhus i Fjaltring havde jeg ikke regnet med at opleve. Det er det magiske ved vandring. Du aner ikke hvad der kommer til at ske af magiske ting når du står op. Jeg elsker det.

Fakta
Dag 4
13 km i dag og 46,7 km i alt
Fra Thorsminde til Fjaltring

Den vildeste dag har det været. Magisk overnatning var klart højdepunktet. Den har indeholdt alt det som vandring indeholder. Optur, nedtur, glæde og sjove oplevelser.

Dagen startede i mit lille nuttede telt. Det pissede ned og jeg puttede i min lækre og varme sovepose. Indtil jeg ikke gad mere. Havde intet strøm, da jeg havde brugt det sidste.

Op med mig. Jeg pakkede alt ned i tasken i teltet undtagen teltet. Det er altså ret fedt. Når det regner meget, kan man ikke ligge sine ting ud og pakke dem ned. Det skal gå hurtigt.

Jeg klarede skærene og gik ind mod byen. Snakkede først med en mand med en fiskeri butik.

Efter gik jeg over på Strandningsmuseet St. George. Pakkede nogle af tingene ud. De våde og satte powerbanken i stikket.hannah in colors vandring i danmark gerber gator coffee brewer mini trangia spejdersport wild country zephyros 1 mini trangia spork patagonia nano puff husby vandring om efteråret Fjand gårdbutik asivik regnjakke Osprey atmos osprey vandblære camelbag fjaltring græskar kage fest St. George Strandningsmuseet

Jeg sad der længe. Det regnede, regnede og regnede. Så ville jeg gå live. Det er så hyggeligt. Der virkede ikke ret godt.
Hvorfor kan jeg ikke bruge front kameraet og se jeres kommentarer ? Nogle der kan hjælpe med det ?

Efter lidt tid tog jeg mig sammen. 13 km i regnvejr gad jeg ikke. Så efter et ophold i regn, gik jeg videre.

Først ned til købmanden. Købte 2 boller, ost, serranoskinke og drak en halv liter mælk.
Jeg fik fyldt min sprit op til trangiaen og gik videre.

Besøg inden ankomst til Thorsminde

Kort efter jeg havde forladt Thorsminde, blev jeg løbet op af en kvinde som prikkede mig på skulderen.

Jeg blev noget forundret. Hun spurgte, om jeg ikke kom vandrende fra Søndervig. Hun havde set mig vandre og havde sådan tænkt på mig torsdag nat.

“Vil du ikke med ind?”

Det ville jeg faktisk gerne. Det kunne da være hyggeligt. Jeg blev der tre kvarter. De var klædt ud, fordi de skulle til oktober fest. Hold op de var sjove og søde.
De spurgte om min vandring. De snakkede klingende vestjysk, så end ikke jeg forstod alt.

Da jeg skulle gå fik jeg den anden pølsemad med. Den første havde jeg spist. Hun gav mig chips, marcipanbrød, cacaopulver til varm cacao og jeg fik te med mælk i min thermokop.

Jeg sagde hun var så sød, hvortil hun sagde

“Ja hvis man ikke kan udvise lidt medmenneskelig, så ved jeg da ikke hvor vi er”

Jeg giver hende ret.

De tog et billede og følger nu min vandring.

hannah in colors vandring i danmark gerber gator coffee brewer mini trangia spejdersport wild country zephyros 1 mini trangia spork patagonia nano puff husby vandring om efteråret Fjand gårdbutik asivik regnjakke Osprey atmos osprey vandblære camelbag fjaltring græskar kage fest St. George Strandningsmuseet magisk overnatning

“Jeg kigger på fugle, hvorfor ik, hvorfor ik”. Dem var der ingen af. Til gengæld masser af køer.

Jeg gik videre. Nu var jeg jo kommet afsted senere, så jeg gik hurtigt.

De første 10 km gik hurtigt. De sidste 3 foregik i mørke. Så dem gik jeg alene ude på landevejen ned pandelygte på.

Græskar og kage fest skiltet livede mig op

Jeg ramte Fjaltring sent. Det regnede. Da jeg fandt byskiltet blev jeg så glad. Bagved stod der et endnu bedre skilt. Græskar og kage fest.

Gik rundt i byen i 20 min og kunne ikke finde de sheltre. Jeg var træt, så jeg gik tilbage og ville finde en have og spørge om jeg måtte slå mit telt op. Min hals strakte sig efter nogle som var ude. Pludselig kom en dame rundt om hjørnet fra hendes have. Jeg spurgte hende med de sheltre. De var nede ved havet.

“Kom du med mig” sagde hun.

Stjerneklar og magisk overnatning

Først ville hun give mig en seng. Det ville jeg ikke. Til gengæld ville jeg gerne ligge i hendes drivhus, som er lavet om til sove- og hyggested.

Så nu ligger jeg her. Med stearinlys, i soveposen og på en madras og med udsigten til stjernerne.
Drikker min varme te og spiser lidt guf. Begge dele fra den anden rare dame.

Jeg har aldrig sovet sådan et sejt sted før. Du kan i øvrigt læse min artikel “magien ved vandring”. Den vil ingen ende tage. Læs den her.

Jeg ville gerne kunne vise jer, hvordan min udsigt så ud. Kan I se jer for det ? Grunden til der mangler et billede, er jeg lovede damen ikke at tage nogle. Hvis jeg lover ikke at tage nogle, så holder jeg mit ord.

Man får de sjoveste oplevelser som vandrer. Én af dem kunne være en magisk overnatning.

? Hanne

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.