Frygteligt træt på vandreturen

Træt på vandreturen er noget som med jævne mellemrum sker for mig. Først prøver jeg alt det andet. Mad, sukker, vand og musik. Hvis det ikke virker, er der kun 1 ting tilbage. At tage en lur. En gang før på denne vandring. En lur i naturen er guld. I kan læse afsnittet her ➡ “Vildmarks brunch i en fremmede have”

Fakta
Dag 11
6 km i dag og 122 km i alt
Fra Redningshuset Lyngby til sheltret i Stenbjerg plantage

Jeg vågnede tidligt, og kunne ikke sove mere. Det var lidt mærkeligt, at være i denne Redningshuset. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg var ikke så vild med det.

Jeg stod op. Satte vand over til kaffe. Fik tøj på. Lavet morgenmad. Kaffen gad jeg heller ikke rigtig. Hm.

Da jeg havde spist faldt humøret helt vildt. Ved ikke lige hvad der skete.
Jeg gik i seng igen og sov lidt mere. Det hjalp lidt.

Jeg pakkede mine ting og gik mod sheltret i Stenbjerg plantage.

Træt på vandreturen

Jeg bliver altid nogle gange så træt. At blive træt på vandreturen er helt normalt. Min krop bliver jo brugt hver dag i mange timer. For det meste ved jeg hvad jeg skal gøre. Kender min krop og hvad den skal have. Denne gang hjalp en lur eller mad ikke. Det var selskab af en anden sej vandrende dame.

Humøret kan godt drille nogle dage på en lang vandretur. En lur, smuk natur eller mad. Det plejer at hjælpe. Men ikke i dag. Det var noget helt andet.

Selvom turen kun var på 6,5 km var den virkelig sej. Humøret drillede. Intet hjalp. Heller ikke en pause med kaffe i thermokoppen og en lækker karamelliseret energibar fra Spejdersport hjalp. De har ellers hjulpet andre dage.

Humøret faldt endnu mere. Men jeg blev ved med at gå. Der var jo ikke så mange valg. Efter have gumlet på den karameliseret energi bar fald jeg i søvn. Vendte mig rundt. Hovedet hvilende min Opsrey. Der fik ikke længe efter mine øjne var lukket til jeg faldt i søvn. Det måtte da hjælpe.

Da jeg kom til pladsen steg humøret igen. Så fint. Shelter, brændeskur og bålsted.

Jeg var der rigtigt tidligt. Så jeg pustede mit underlag op og hev posen ud. Fandt en lækker plads i solen og slappede af.

Efter afslapningen fik jeg umanerlig lyst til at se det sidste af “Den store bagedyst”. Det var så hyggeligt at ligge der i solen. Der ladede jeg virkelig op. Ligesom min solcelle ved siden af.

fødder spejdersport vandring alene overnatning i naturen national parken thy træt på vandreturen stenbjerg plantage shelter asivik airmat3 7.0 asivik trekker 3s sovepose til efterår spejdersport sovepose sovepose 3 sæson asivik sovepose underlag til sovepose madras til shelter luftmadras vandring luftmadras der holder luft luftmadras behagelig

Endnu en aftensmad over bål

Maven rumlede, så det var blevet aftensmad tid. Da det var lørdag, stod den på en tre retters.

Forret: 1 lille kaffechokolade
Hovedret: Kartoffeldrys med bacon
Dessert: 1 stor fed lakridspibe

Det var lækkert. Jeg tændte et lækkert bål og stegte bacon. Vand havde jeg ikke nok af, så mosen blev til drys. Men det smagte okay.

fødder spejdersport vandring alene overnatning i naturen national parken thy træt på vandreturen stenbjerg plantage shelter aftensmad på tur vandring bacon aftensmad mini trangia trangia mad mad over trangia turmad

Jeg vaskede op og pludselig kom der et par ind på pladsen. Vi fik en sludder om alt muligt, og de gik igen.

Jeg gjorde mig putteklar. Da jeg sad og børstede tænder, kom der 2 mænd. Jeg tænkte, at “nu kom der selskab”. Men de gik videre igen.

Træt på vandreturen og derfor godnat

Jeg krøb i uld undertøjet, lagde mig i posen og begyndte vandre dagbogen om dagens vandring. Pludselig kunne jeg høre lyden af fødder. Jeg blev helt vildt forskrækket og kiggede ud. Der stod en dame.

Det viste sig, at hun hed Betina og var pianist. Hun havde vandret meget. Vi klikkede bare så godt. Hun var så frisk, sød og sjov. Hun havde vandret 30 km den dag, og skulle vandre 20 dagen efter. Sådan.

Det var lige Betina jeg manglede. Hun gav mig en saltvandsindsprøjtning. Vi grinte meget. Snakkede om pigeting, grej, vandring og hun gav mig nogle tip.

Hun har vandret i flere lande, boet i Norge og været på slædehunde tur. Hun var så cool. Hvis I synes jeg er sej, så er Betina dobbelt så sej.

Efter Betina var jeg glad igen. Hun sov hurtigt, så jeg lå lidt selv og tænkte. Tænk der skal så lidt til.

Det var alt. Kan I hygge jer.

??? fra Hanne

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.