Ud på tur og aldrig sur og slet ikke med min mand

Ud på tur og aldrig sur! Hvordan kan man også være det, når man har sin mand lige ved ens side ?

Jeg lokkede min Brian med ud på tur i lokalområdet. Dette indlæg er del 2 af min planlægning af de arrangerede vandretur. Du kan læse del 1 her.

Først den vej og så den anden vej

Først gik vi den ene vej. Langs stranden i bagende varme. Jeg bar på tasken. Der var noget jeg skulle vise ham og tjekke noget ud selv. Alt okay!

Så vandrede vi den anden vej. På et tidspunkt spottede jeg en hjort. Glæden er stor. Brian skulle naturligvis også se den.

“Se mus, der står en hjort”
“Hvor ?”
“Lige foran mig. Bare kig lige ud”
Han kigger i retning af min vejledning
2 fingersbredde til højre for højt træ noget nærmere en lille kronhjort
“A’hva??”
“Mus, det hedder måludpejling”
“Hvad er det ? Det vil jeg gerne lære”

Det lærte jeg så. Resten af turen gik vi og måludpejlede. Nok ikke noget jeg får brug for. Men jeg kan godt se pointen i det. Man peger jo som en sindssyg indtil man har lært noget bedre.

Ud på tur og aldrig sur med soldaten

At jeg overhovedet fik lokket Brian med, er stadig chokerende for mig. Brian orker nemlig ikke mere natur, når han har fri. Igennem flere år har jeg lokket ham med alt muligt for en lille kærestetur hånd-i-hånd tur i skoven. Han gider bare ikke.  Strand, skov, hede, bakker, marker og kuperet terræn minder ham om arbejde. Sådan er det.

Så vi var ud på tur og aldrig sur. Ingen af os. Det gode ved at have en soldat med, er helt klart hans udholdenhed og det faktum, at han ikke brokker sig. Desuden er han en resurse til information om vandring. Det er helt vildt.

Jeg fik ham mirakuløst til at sidde næsten stille på en bænk til 5 hurtige billeder. Han er bare ikke en linselus. En skam når han er så pæn.

I de få sekunder det lykkedes mig at få ham til at sidde stille, fik jeg trods alt nogle gode billeder. Men så var han også væk igen.

Magi indfinder sig ikke altid

Jeg elsker Bildsø strand. Jeg synes den er magisk. Vandet, den store åbne plads, de høje smukke skæve træer, udsigten til Storebæltsbroen, bålplads med formidabel udsigt og ro til at tænke. Tankerne flød stille og roligt, da jeg i min egen tilstand ad fredsommelighed spurgte Brian:

“Aaaaah, Mus! Er her ikke bare fantastisk ? Stedet er magisk. Jeg ved ikke hvad der gør det, men det er så dejligt herude”
“Næh”
“NEEJ ??”
“Hvordan kan du ikke synes det ?”
“Det synes jeg bare ikke. Den gør ikke noget for mig”
“Nå! Jamen så er du bare en gammel sur citron”
“Man må altså godt have sin egen mening, Mus”

Jo det må man da godt. I kan nok høre at NOGEN i samtalen blev smækfornærmet. Selvfølgelig må man gerne have sin egen mening. Men engang imellem ville det være dejligt at vi havde den samme. Nemlig min.

JEG elsker Bildsø strand. Brian gør ikke. Sådan er det. Det kan jeg godt leve med.

Ud på tur og kigge på træer

Hvem elsker ikke træer ? Det gør jeg i hvert fald. De er og bliver fascinerende. De er smukke at kigge på og giver mig varme på bålet. Bål og arbejdet med at starte det og holde liv i det, er noget jeg elsker.

Ofte når jeg vandrer, stopper jeg op og falder i staver over nogle træer. Ofte står de i et smukt landskab. Der skal skam ikke så meget til.

Til sidst får I lige nogle smukke billeder af de smukke træer derude.

Husk at kramme et træ, når det står på din vej ud på eventyr. Ud på tur og aldrig sur. Jeg er i hvert fald glad når min mand er med. Ud på tur og aldrig sur og heller ikke i mit eget selskab.

? fra Hanne og Brian

Vil du videre mere om Bildsø strand ? Så læs på visitvestsjælland.dk som er lige her.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.