Foredrag om vandring

Foredrag om vandring er muligt at booke her hos Hannah In Colors. Vandring er for mig nøglen til lykke, frihed og oplevelser. Vandring tog mig med storm, da jeg startede og overrasker mig stadig.

Hannah in colors vandring i danmark vandring foredrag om vandring kvinde vandrer kvinde vandreture interview med kvinde vandrer spejdersport vandreture med kvinde guidede vandreture Vandretur Vandring i danmark Esbjerg Fanø Ringkøbing Hannah in colors Spejdersport Osprey Atmos AG 65 Salomon Quest prime GTX ringkøbing fjord søndervig baggesens dæmning smuk natur landskab eventyr dansk flag vimpel

Hvorfor egentlig vandre

Vandring giver mig nogle færdigheder, som jeg bruger i min hverdag. Det giver mig stærk følelse, at jeg kan passe på mig selv og lytte til min krop. Og bedst af alt, belønningen ved at tage fornuftige beslutninger. Jeg får bugt med min evige rastløshed og følelsen, af jeg kan overvinde alt og klare mig følger mig rundt i min hverdag. Jeg har aldrig hørt om en bedre og trofast følgesvend end det.

Når jeg vandrer alene, kommer jeg i kontakt med alle slags mennesker. Jeg har kun mødt søde, imødekommende og helt utrolig gæstfrie mennesker. Det holder mig i troen på, at Danmark stadig er et fantastisk land. På alle måder.

Hvad har jeg vandret ?

Den jyske vestkyst

Selv har jeg vandret 4 lange vandringer alene her i Danmark. Du kan se alle etaperne på kortet.

Første etape: Esbjerg til Ringkøbing
137 km på 12 dage i sommeren 2017. Læs den her

Anden  etape: Søndervig til Bjerget
199,5 km på 20 dage i oktober 2017. Læs den her

Tredje etape: Bjerget til  Skagen
174 km på 18 dage i december 2017. Læs den her.

Fjerde etape: Esbjerg til Den tyske grænse ved Siltoften
160 km på 21 dage i februar 2018. Læs om den her

Camønoen

foredrag om vandring

Hele Møn rundt på én gang. Møn rundt bliver også kaldt Camønoen

 • 144,9 km på 19 dage i august 2018 under hedebølgen afbrændingforbudet. Læs de første vandredagbøger her.

Gendarmstien

foredrag om vandring

Gendarmstien løber mellem Padborg ved den dansk-tyske grænse og over til Skovby eller Høruphav hvis du holder dig til den gamle udgave.

 • 93 km på 7 dage i oktober 2018. Læs de første vandredagbøger her

Nordkyststien

Nordkyststien løber mellem Helsingør og Hundested i Nordsjælland.

 • 71 km på 8 dage i december 2018. Læs de første vandredagbøger her.

Vestsjællands kyst

Vestsjællandskysten er mit nuværende vandreprojekt. Jeg startede i december 2019 og forsætter derned af, når jeg jeg frie dage til det. Indtil nu er jeg nået til Korsør. Jeg startede på Sjællands Odde.

 • Første etape: Fra Sjællands Odde til Ubberrup Højskole
  81 km på 6 dage i december 2019. Læs vandredagbøgerne her.
 • Anden etape: Fra Ubberup Højskole til Asnæs
  74 km på 6 dage i januar 2020. Læs vandredagbøgerne her.
 • Tredje etape: Fra Jerslev til Korsør
  54 km på 5 dage i februar 2020. Læs vandredagbøgerne her.

Book et foredrag om vandring

Lige nu har jeg kan jeg tilbyde at komme ud og inspirere jer med mit foredrag:

“I gang med vandring – trin for trin”

Det er helt nede på jorden, meget praktisk og en gennemgang af hvad jeg gerne ville have vidst, da jeg startede. Det er mine erfaringer og jeres spørgsmål, som mit foredrag er bygget op om. Det handler primært om vandring om sommeren, men jeg kommer ind på efteråret også. Så mit foredrag om vandring er absolut til dem som enten er nybegynder eller som ikke er kommet igang endnu. Derfor handler det mest om sommeren, hvor jeg altid anbefaler folk at startede.
Man kan researche sig til meget, men en gang i mellem er det rart at spørge én, som rent faktisk har stået derude. På godt og ondt.

I foredraget kommer jeg blandt andet ind på:

 • Hvad jeg spiser og drikker
 • Pakkelister
 • Navigation
 • Ruteplanlægning
 • Hvad er nødvendigt som minimum

Så er der selvfølgelig masser af tips, tricks, røverhistorier og hemmelige ting. Men det kan jeg selvfølgelig ikke afsløre her, for så booker I mig jo ikke.

Foredraget tager en 2 x 30 min time. Bagefter kan I stille spørgsmål. Jeg tager alt mit grej med. Mere end der kan være i min vandrerygsæk. Så der skulle være rigeligt at snakke om, kigge på og spørge ind til.

Pris: 1000 kr + kørsel og bro

Skriv til hanne@hannahincolors.dk for at høre om ledige datoer og booke mig eller brug formularen nedenunder, så skriver jeg straks tilbage. Alle detaljer som er specifikke for jeres arrangement kan vi også snakke om.

NB! Hvis jeg er ude at vandre en længere tur, så tøv ikke med at skrive. Jeg tjekker mail hver dag og kan skrive tilbage hurtigt. Du kan finde ud af hvad jeg laver lige nu på enten Facebook eller Instagram.

2 Responses

 1. Hej Hanne,
  Jeg skriver til dig fordi jeg er i gang med at forsøge at samle os der har været på langtur, men som startede som nybegyndere. Jeg har allerede fat i “Den Dankse Pilgrim” Jannik og han er med på ideen.
  Mine tanker er som følger:
  Da jeg gik min tur (fra Hanstholm – Svendborg sommeren 2017) fik jeg en tanke om det mon ikke var muligt at lave et slags seminar for vandre folk.
  Jeg har gået og er i gang med at udgive en bog, Jannik har gået og vil lave foredrag, du har gået og er blevet vandreguide, Eva Yde er i gang med at vandre DK rundt en dag om ugen..
  Så hvorfor ikke samle os til et vandre seminar med oplæg, debat, dialog osv med henblik på at sprede den gode historie, at tage på pilgrimsfærd kan noget når man har ondt i livet. Målgruppen skulle være folk der allerede har prøvet det men især dem der tror de ikke kan.
  Jeg synes det er spændende og relevant at vi hver især har grebet det an på vidt forskellige måder, haft vidt forskellige oplevelser, men resultatet har været ca det samme. Vi er vokset og blevet stærkere individer og fået en større ro og tro på os selv.
  Seminaret kunne udvides til en slags festival over tre dage hvor man også går sammen, men så får undervisning og fifs og røverhistorier af os der har gået de lange ture.
  Jeg håber du vil være med?
  Vi tænker at samle os et sted i landet alle kan komme til, helst et sted med bål… og så se om vi kan snakke os frem til et eller andet spændende 🙂
  Det ville være rigtig godt hvis jeg kunne bede om din email, så bliver det lidt lettere at kommunikere 😉

  Bedste Hilsner
  Sille

  • Hanne siger:

   Hej Sille
   Tak for din fine kommentar. Jeg måtte lige læse den igennem et par gange. Jeg synes det er en spændende idé. Men som du selv skriver kan vi tage den over email eller telefon. Inden jeg siger ja til noget, vil jeg altid vide hvad jeg går ind til.

   Min mail står ellers herinde. Men den fandt du nok ikke. Den er hanne@hannahincolors.dk

   Vi snakkes ved. VH Hanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.