Deerhunter Lady Insulated Fleece | Anmeldelse

Deerhunter Insulated Fleece trøje er for dig som søger et blød trøje til brug i sommerhalvåret og som kan betales uden at gå fra hus og hjem. Trøjen er sponsoreret af Slagelse Camping & Outdoor

Her kommer min ærlige mening om Deerhunter Insulated Fleece trøje.

Kolde fakta:

Frække fakta om Deerhunter Insulated Fleece

  • Der er tommelfinger huller i ærmerne
  • Trøjen fås i brun, rød, grøn og lilla. Min på billedet er brun.

Det positive

Lækker blød:

Trøjen er bare dejlig blød. Herfra og tilbage igen. Det er altid en fordel, med tøj som skal være tæt på kroppen. Nu ved jeg ikke hvad du går med som det inderste lag. Under denne trøje ville jeg enten have en tanktop eller en t-shirt. Med denne udenpå og som det yderste lag, er du godt klædt på til en lun sommeraften.

Praktisk tommelfinger hul:

Sådan et tommelfinger hul er vist en smagssags. Herhjemme er vi f.eks i begge lejre. Brian kan også godt lide dem. Men som han sagde da jeg spurgte ham, er det ikke alle tommelfinger huller som er gode. De skal bare flugte rigtigt så de ikke skarver ind i huden. Det giver jeg ham ret i.

Jeg elsker dem. De giver mig varme helt op om vinteren, så der intet koldt er ved håndledet. Om sommeren slår jeg bare det yderste ned, så det ligner et almindeligt ærme uden tommelfinger hul. Hvis jeg skal arbejde med bål, så slår jeg dem bare ned. Intet problem.

Alt med putte faktor er lige mig. Derfor er tommelfinger hullet på denne Deerhunter Insulated Fleece lækker.

God pasform

Alt tøj burde jo i teorien sidde godt. Men det ved vi alle godt, at det er ikke altid tilfældet. Men denne fleecetrøje sidder faktisk godt. Jeg føler mig ikke hæmmet af den på nogle måder.

For mig er der stor forskel på sommer- og vintertøj. Det er meget nemmere og slippe afsted med ting om sommeren. Også tøj som ikke sidder godt. Men med flere lag på om vinteren går den ikke. Hvis tøjet stumper, sidder løst og er for stort eller det værste, at det rutsjer rundt så man ligger mærke til det. Jeg absolut hader det.

Fylder meget lidt

Den sidste ting jeg vil fremhæve er vægt og hvor lidt den fylder sammenrullet. Om den er under betegnelse som letvægt, tror jeg ikke. Det er altid en balance mellem vægt og fyld. Specielt tøjet til vinter brug. Det fylder bare mere fordi der er tykkere og med mere fyld i.

På dagsvandringer i sommerhalvåret er denne faktisk god. En t-shirt på indenunder og så sammenrullet og klar i rygsækken til aften inden soveposen. Der er den rigtig god.

Det negative

Halsen er for kort

Den her er lidt tricky. Nu skal jeg fortælle dig hvorfor. Når jeg bare har fleecetrøjen på som yderste lag, gør det mig ikke så meget. Det med at halsen ikke er så lang. Så mærker jeg ikke noget.

Men når jeg f.eks om vinteren har flere lag på og fleecetrøjen på som én af mange lag, så irriterer det mig. To grunde og de kommer her. Den første er at den ikke varmen resten af vejen op under den kolde skaljakke. Den anden er at jeg rent faktisk kan mærke at den stopper. Sådan rent fysisk. Jeg elsker at mærke den der putte effekt i tøj. Den får jeg ikke her, når den er et lag af mange om vinteren.

Galleri med detaljer

Er Deerhunter Lady Insulated Fleece værd at købe ?

Ja absolut. Det synes jeg. Især hvis du mangler en lækker sommerhalvårs trøje til dit friluftsliv. Tilmed koster den heller ikke alverden. Så det mener jeg bestemt.

Hvis du skal bruge den til vinter, så kan den kombineres med flere lag. Og måske irriterer den korte hals ikke dig. Jeg er åbenbart meget sensitiv, så et mærke i siden klør og irriterer mig også.

Hvis du skal have noget til vinterbrug og som er varmere, så spring over den her og find noget andet. Måske en Patagonia Capilene Air Hoody, som du kan se i bunden af min vandredagbog fra min vandring på Jyderupstien her. Og så sat sammen med en dunjakke under din skaljakke. Så er du godt kørende.

Det var det. Spørg mig altid gerne. Folk skriver jævnligt til mig, hvis de har spørgsmål.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.