Et nytår med friluftsliv

Et nytår med friluftsliv, er hvad der venter mig lige om hjørnet. Og forhåbentlig også dig, når du nu læser årets sidste artikel her på min friluftshjemmeside. Du kan også læse “Godt nytår 2017/2018 – og et tilbageblik” eller sidste års “Nytårsaften i shelter“.

Udover alt det jeg har nævnt nedenunder, så glæder jeg mig til en helt speciel strikketrøje. Den er strikket efter mine ønsker. Specielt til mig. Jeg er helt oppe og køre over det. Desuden glæder jeg mig meget til den nye sæson med “Alene i vildmarken”

Måske har du allerede tænkt tilbage på 2019 og filteret hvad der var godt og skidt. Nu er det min tur. Jeg har fundet følgende til os allesammen. De 25 mest brugte søgeord, hvor folk landede på Hannah In Colors. De ti mest læste artikler på Hannah In Colors.

I får mine bedste friluftsoplevelser og et par private. Og til sidst hvad jeg ønsker af 2020. Måske finder i noget nyt spændende og læse ? Er I klar ? Her kommer listerne:

De 25 mest brugte søgeord på Hannah In Colors

Det er folks egen måde og søge og stave ordene på. Jeg kan ikke svare jer på hvorfor “nøgenbadning” ligger på en 5. plads. Måske er det noget skummelt ? Men jeg har et billede på hele min friluftshjemmeside. Den er til gengæld ret godt besøgt. Hvilken ét det er, kommer længere nede.

1.camønoen
2.nordkyststien
3.samaria kløften
4.hannah in colors
5.nøgenbadning
6.hannahincolors
7.asivik lavvu light 3
8.bålmad opskrifter
9.gendarmstien kort
10.camønoen 2 dage
11.nordkyststien vandreture
12.nordkystruten
13.pizza på bål
14.alternativ juleaften
15.gendarmstien ruten
16.nøgen på stranden
17.samaria-kløften
18.gendarmstien
19.samaria kløften kreta
20.asivik hiker 3s
21.forberedelse til vandretur
22.real turmat
23.pakkeliste til sheltertur
24.asivik trekker 3s
25.pizza over bål

Jeg er ret stolt af at “alternativ juleaften” og “bålmad opskrifter”. 2 emner jeg finder spændende. Hvad stikker jer i øjet ? Noget spændende I vil kommentere på ?

Camønoen trækker flest til. I 2019 blev en hvilken som helst artikel på Google med ordet “camønoen” fra min side vist, og hold nu fast…… 18.215 gange. Det er mange. Det er ikke altid folk så går ind og læser nogle af dem. I kan jo selv prøve. Gå på Google og søg på ordet. Hvilken nummer i rækken af resultaterne ligger en af mine artikler. SÅ har du svaret.

Et nytår med friluftsliv betyder flere søgninger på Camønoen.

De ti mest læste artikler

Her kommer de mest læste artikler på Hannah In Colors.

1.5 gode råd til Camønoen
2.Nordkyststien og gode råd
3.Gendarmstien og alt du skal vide
4.Vandring på Samaria Kløften på Kreta
5.Alene i Vildmarken
6.Forberedelse til den første vandretur
7.Pakkeliste til overnatning i shelter
8.Nytårsaften i shelter
9.Stille dag med dejlige pauser
10.Overnatning på stranden og nøgenbadning

Mine bedste friluftsoplevelser i 2019

Mine bedste friluftsoplevelser i 2019 er der mange af. Jeg synes jo, at det meste jeg laver er spændende. For mig er Camønoen ikke spændende mere. Mit motto med “Been there – Done that” gælder meget i mine vandringer. Når jeg har vandret det, så er jeg allerede videre. Så er det uinteressant. Det er meget få steder jeg har lyst til og vende tilbage til.

Mandø tog mig med storm. Og ellers ville jeg gerne se på stjerner i observatoriet i Damholte. Camønoen imponerede mig ikke. Det eneste jeg gerne ville, var at tage nogle med derover på en arrangere vandretur, hvor jeg var guide. Men hvis andre gerne vil, så er det fint med mig.

1.Fødselsdag i skoven i shelter
2.En åben dør til friluftslivet
3.Danish Outdoor Festival 2019
4.En bushcraft aftale
5.Nybegynder i fiskeri

Min favorit var min fødselsdag, hvor Brian og jeg var i shelter sammen. Det var en stor drøm som gik i opfyldelse for mig. Den første fællestur for mig, den der er nummer to på listen, var også fantastisk. Det var helt nyt for mig og være sammen med ligesindende.

Til “Danish Outdoor Festival 2019” mødte jeg både Mette Mortensen OG BS Christiansen. Jeg vidste ikke hvor jeg skulle kigge hen.

Nummer 4 var den helt vilde aftale jeg fik med Korsør Spejderne. En privat grund hvor jeg må boltre mig. Jeg må hugge træer, bygge, overnatte i deres shelter og bruge deres bålsted. Det er så fantastisk.

2019 var også året hvor Brian og jeg begyndte og fiske sammen. Igen en hel ny dør som åbnede sig.

Noget helt andet er jo når pressen ringer. Jeg har haft et par interview og kontakter med folk. Noget af det er afsløret, men der kommer mere i 2020.

Et nytår med friluftsliv – og private sager

Af private sager i 2019 kan jeg nævne flere ting. Der er flere private, som jeg ikke har nævnt her på friluftshjemmesiden. Det er ikke fordi jeg ikke vil. Men det har bare intet med friluftsliv at gøre. derfor.

Jeg laver jo mange flere ting end hvad jeg viser herinde på Hannah In Colors. I det nye år skal Brian udsendes igen. Jeg håber, at vi kan blive gift inden. Og så vil jeg gerne have en stabil indkomst fra et job.

1.Brians Surprice Party den 4. juli
2.At få Brian hjem som udsendt soldat i januar
3.At stifte mit rengøringsfirma “Fru Heilskovs Rengøring”
4.Købet af min brudekjole, sko og sløret
5.Den lille fine Hyundai i10 vi har købt sammen

Brians Suprice Party på hans fødselsdag er højdepunktet for mig. Den mand er så god og behandler mig så godt. Så jeg ville give noget tilbage. Men mest af alt tage røven på ham. Det sidste lykkedes halvt. Vores venner og jeg havde pyntet pubben og havde konfettikanoner klar da han kom ind. Vi festede hele natten. Dansede og drak. Det var den bedste fest nogensinde.

Nummer 2 er selvfølgelig, at hente ham i Roskilde Airport i hangaren. Nummer 3 er stiftelsen af “Fru Heilskovs Rengøring”. Det kører lige nu på deltid, men jeg arbejder på at få flere kunder. Men det er en benhård branche og det tager tid. Men jeg er nok en af de få, som elsker at gøre rent. Udover mit elskede friluftsliv og min passion for madlavning, elsker jeg rengøring.

Brudekjolen får I ikke og se. Det skal være en overraskelse til Brian. Men wauw, siger jeg bare.

Men bare lige for at udrydde alle tvivl. Så kommer mit friluftsliv på en klart førsteplads.

Et nytår med friluftsliv kommer med 2020

I 2020 stræber jeg efter at foresætte lige som jeg gør nu. Med masser af friluftsliv. Mine vandringer, mine bålopskrifter, mere bushcraft, måske et lille kursus eller to, mere kontakt med pressen. Her mener jeg artikler, interviewes, tv-indslag og hvad der ellers kommer. Og igen, melder jeg mig til “Alene i Vildmarken”. Sidst fik jeg afslag.

Kan I huske jeg snakkede om en artikel og noget endnu større, som kom til og ske i 2020 ? Jeg kan løfte sløret lidt, og fortælle at det bliver en artikel i et kendt landsdækkende dameblad og så skal jeg 1½ minut i fjernsynet. Jeg er ved at revne af stolthed. Det er sådan det skal blive ved i 2020.

Jeg vil gerne møde flere af mine søde følgere, inspirere folk endnu mere, komme med i “Alene i Vildmarken”, blive bedre til og sende nyhedsbrevet ud (undskyld), mere friluftsliv med Brian, flere fisketure, jul og nytår i naturen og der er meget mere. Det bliver så godt. Jeg glæder mig så meget.

Jeg vil fremad og blive bedre til friluftsliv.

Inden jeg slutter får I lige et billede fra den 26. maj 2019, hvor jeg var med til “Sov Ude” ved Næstved.

Et nytår med friluftsliv

Og lidt flere fakta om Hannah In Colors’ trafik her på siden.

Hannah In Colors har haft

  • 14,360 gæster som har været inde og runde friluftshjemmesiden
  • 15,358 totale sessioner har I trykket på
  • De 14,360 gæster har i alt kigget på 29,139 sider.
  • Juli 2019 var bedst besøgte måned med 1,820 gæster
  • 79 forskellige lande har besøgt min Hannah In Colors. Flest fra Danmark
  • 58 % af mine besøgende var kvinder mellem 45-54 år

Det var alt. Måske har jeg glemt noget. Godt nytår med jeres friluftsliv. Hyld sejrerne og lær af nederlagene. Det samme gør jeg.

Grønt hjerte fra Hanne

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.