Opskrifter til bål og grill

Opskrifter til bål og grill finder du her hos mig. Alle opskrifterne ligger på denne side. En stor del af mit friluftsliv handler om bålmad. Nemme retter med opskrifter til bål og grill.

Jeg laver mad på min popup grill, når jeg er hjemme i Slagelse. Se den her ➡ “De fedeste fødselsdagsgaver” eller “Halloween med hjortedragt og popup grill” Ellers går jeg ud og tænder et bål på Soldatens Lod. Det ligger også i Slagelse. Det er det eneste sted lige nu, hvor jeg kan starte bål.

Når jeg vandrer eller ligger i shelter har jeg enten min mini trangia med eller en af mine to gasbrændende. Juleaften i 2018 lavede jeg juleand og nytår 2018/2019 lavede jeg nytårstorsk i min Optimus Elektra Fee Cook gasbrænder. Se min anmeldelse her af den gasbrænder.

Opskrifter til bål efter en lille oversættelse

Når det kommer til friluftsliv og madlavning er jeg helt solgt. Jeg elsker begge dele. Alt mad kan laves på bål og i grill. Jeg kigger ofte i mine kogebøger, og oversætter dem til bålmad. Forstået på den måde, at jeg rykker opskriften ud på bålet og tænker på hvordan de kan laves.

At lave mad på bålet og hygge med rødvin og stirrer ind i flammerne giver mig ro. Det behøver ikke og være store komplicerede retter. Små og lækre er mine favoritter.

Nogle af retterne er glutenfri. Nogle af dem er lavet med en melblanding og vand. Som sagt, det skal ikke være kompliceret. Det vigtigste er, at man bare gør det. Med tiden kommer der selvfølgelig mange flere opskrifter. Jeg har mange flere idéer. Jeg har også flere liggende som skal skrives ind. God fornøjelse og jeg håber du lykkedes med det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.