Pakkeliste og gode råd til Jyderupstien

Pakkeliste, gode råd og tips til Jyderupstien er denne gang også med en hund. Det er den første pakkeliste jeg opretter her på Hannah In Colors, hvor jeg også har pakket til Ratata med hendes kløvtaske. Men hvis du ikke har en nuttet hund med, så bare se bort fra hendes liste.

Her nedenunder kan du se vores pakkeliste. Min rygsæk vejede 13,05 kg med 2 ltr vand og mad til 4 dage. Ratatas kløvtaske vejede 1,8 kg.
Hvis du vil printe pakkelisten, trykker du på printerikonet. Selvtak.

Pakkeliste og gode råd til Jyderupstien

Pakkeliste til Jyderupstien

Print

Som I nok kan huske, så måtte jeg dele Jyderupstien op i to ture. Så vægten på vores rygsække på tur nummer to var 1,75 kg i Ratatas og 12,50 kg i min. Min var med 1 ltr vand og mad til 2 dage.

Pakkeliste og gode råd til Jyderupstien

Det var den pakkeliste. Så kommer de gode råd til Jyderupstien. Lige meget om jeg vandrer alene eller med Ratata, så har jeg altid god til til at tænke over hvad jeg vil fortælle jer. Hvad jeg vil formidle videre til jer, som I kunne have glæde af.

Så her kommer de gode råd

  • Jyderupstien løber imellem Svinninge og Kongskilde. Den er 60 km. Se et overskueligt og godt kort her på Friluftsguiden.dk.
  • Af en eller anden grund så starter de fleste i Kongskilde og går nordpå. Da vi bor i Slagelse, vil vil hellere slutte i Kongskilde. Det er tættere på. Skiltene peger desuden også den vej. Fra syd mod nord.
  • Ratata og jeg tog bus 430R fra Slagelse til Kalundborg. Fra Kalundborg til Svinninge tog vi bus 520 og stod af på stoppestedet “Strandvejen (Hovedgaden)” i Svinninge.
  • Vi sov i følgende shelter: Åmose Naturcamp og Vedsø Vang. Linksene fører ind mine vandredagbøger med mere info om dem.
  • Af gode ting kan vi nævne at den er overskuelig, der er passager med smuk skov og der er gode offentlige transportmuligheder langs ruten. Det er noget vi går op i. Så vi kan komme ud og hjem.
  • Af de knap så gode er det asfalt. Lange strækninger med asfal. Den anden er skiltningen. Egentlig er den fint skiltet. Du skal gå efter den lille hvide mand med blå baggrund. Men alligevel kommer der nogle skarpe sving, hvor jeg synes der mangler noget. Det er nemt at gå fejl. Men vi støttede os til dette fantastiske kort på ViewRanger.
  • Der kører bus mellem Kongskilde og Sorø. Det ved jeg. Hvis du hellere vil starte der.

Ratata & jeg ønsker dig en dejlig tur. Inden vi skilles kan I lige se de flotte billeder fra ruten.

Grønt hjerte fra Ratata & jeg

You may also like...

4 Responses

  1. Jesper lodall siger:

    Tak for super info 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.